-
با سلام در دستگاه مهاد صنعت قسمت سیستم ضد سرقت زیمنس گذینه ای بنام ریستacuهست فکر کنم خامش میکنه تو دستگاهی که شما دارید این گذینه رو نداره در ضمن درمورد استخراج کد سویچ پراید والیو یه چیزهای کشف کردم ولی یخورده چند فایل acu و ecuبه همراه کد سویچ خود فایل لازم دارم برای مطابقت وتحقیق اگه در اختیار دارید لطفان قرار دهید با تشکر
-
دوست عزیز دستگاه عیب یاب من آیکودیاگ و pps هستش چون توی نمایندگی مجاز ایران خودرو کار میکنم
-
با سلام از نمایندگی سایپا یک acuخام بگیر 2 کلید نو وایسیو رو خام کن بعد کد دلبخاه خودتو تعریف کن فقط برای اطمینان بیشتر2شماره 7و8رو66بزار
-
فقط مشکل اینجاست که مشتری نمیذاره جای دیگه ی خودروشو دست بزنیم . میگه همون یه بار که ای سی یوشو باز کردین بسده . واسه همین دنبال کد سوییچ میگردم . اگه بیرون از نمایندگی و مغازه شخصی خودم بود میدونستم چیکار کنم ولی توی نمایندگی صاحب امتیاز از مشتری حمایت و طرفداری میکنه
به خدا عجب گیری کردم پشت ای سی یو این مشتری شر رو باز کردم
-
اگه شماره تلفن آقای معراج رو کسی داره برام پیام خصوصی بده . و منو از این مصیبت نجات بده
به حمید جان هم خیلی زحمت داد م . به خدا ازش خجالت میکشم سوالی ازش بکنم
-
سلام
اخه وقتي مشتري كليد خودرو را گم كرده و نمايندگي قطعه نداره .تقصير شما چيست؟
-
من از اول نمی بایستی این کار رو فبول میکردم
-
اين شد يه تجربه گرانقدر تا ecu را اول كار باز نكني .خوب كه مشتري گير افتاد انوقت او بشما التماس و خواهش ميكنه تا به ecu دست بزني.
-
حالا بحث قطعه نبودن به کنار . مشتری میگه چرا ای سی یو منو باز کردی تو که نمیتونستی دورستش کنی . من هم به امید شما دوستان این کار رو پذیرفتم
-
برادر پیام خصوصیتون رو چک کنید براتون شماره امیر اقا رو گذاشتم اون میتونه کدش رو به شما بده