پاسخ : بخدا سر خورده و عصبانی هستم.کسی درد دل ما تعمییرکار هارو میفهمه؟
سلام
درهرکاری مشکلات فراوان است،بخصوص درکارتعمیرات یعنی اگر چندساعت زحمت بکشی ویک رسیوریا تلوزیون درست نشودزحمت چندساعت هیچ است وهزینه ای دریافت نمی کنی،بنظرمن خریدوفروش صوتی تصویری بهترازتعمیرش است وچندبرابرتعمیرمنفعت می کنی.
سلام
دوستان و همکاران عزیز
دردلها رو شنیدیم و راهکارهای دوستان رو دیدیم
فکر نمیکنم بیشتر از این بشه کاری کرد
از همگی عزیزان متشکریم
امید داریم به خداوند بزرگ که روزی رسان هست
تاپیک رو نمیبندم ولی فک نمیکنم دیگه لازم به ادامه باشه
موفق باشید
باسلام
بذارید با اجازه مدیران من اخرین تایپیک باشم
همیشه میگن پیشگیری بهتر از درمانه
من 16 سله که تعمیر کارم با انواع مردم سر وکله زدم حتی یه بار با یک زن شارلاتان دعوام افتاد
قضیه این بود که یهروز داشتم av یه تلوزیون رو بادی وی دی این خانوم تست میکردم که ازقضا بعد از مدتی که دستگاهش تو مغاضه بود ودنبالش نیامده بودنند پسرش اومد ورفت به مامانش
خبر داد وچشتون روزبد نبینه
از اون روز به بعد دست مشتری قبض میدم که مفاد زیادی که حرفهای دلم است رو بامشتری شرط کردم که مشتری نتونه دورم بزنه
این قبض در 2برگه به مشتری داده میشه کهپس از امضاء یه برگشو میگیرم ویه برگشو بهش میدم چند بندش رو ذکر میکنم
1 هنگام تحویل دستگاه قبض رو به همراه داشته باشید اورنده قبض صاحب دستگاست
2 هزینه باز وبست وعیب یابی10000 تومان است که در صورت انصراف مشتری از تعمییر گرفته میشه
3 این تعمیرگاه پس از 10 روز ازتاریخ قیدشدههیچ مسئولیتی در قبال دستگاه شما نخواهد داشت
و.......که مشتری چهار میخ بسته میشه
حالا که گذشت دوست من کارمن وتو خیلی ارزش داره چون چشمامون رو روی مدارا وریه هامون رورو دودروغن لحیم گذاشتیم
درتایپیک دومی یا سومی دوستمون حرف خوبی زدن عیبش رو مثل اولش کن ووجهش رو بده اصلا پول اینجور ادما نجسه
موفق باشی
دوستان عزیز این قصه سره دراز داره............
حالا که صحبتش افتاد اینم عرض کنم
نه تنها تو رسته شغلی ما بلکه تو همه شغلها متاسفانه تعدادی آدمهای بی وجدان همچین پوست ملت رو میکنن که دقیقا بهمین خاطر
مردم همه رو به یک چشم نگاه می کنند
بنظر بنده آدم باید همیشه دنبال گرفتن حقش و درآمد حلال باشه همین کافیه ........
البته دوستان عزیز دادن قبض و گرفتن رسید هنگام تحویل خیلی خوبه که اونم باید ملت فرهنگ داشته باشن
یارو میاد میگه قبضو گم کردم یا از راه دور اومدم خودشم آشناست حالا چی میشه گفت؟؟
بگیم دستگاه رو نمیدم؟
یا بعد از چندین ماه یا سال میاد دنبال دستگاهش چیکار کنیم ؟
بنده مستقیما از اتحادیه سوال کردم در چنین مواردی از لحاظ قانونی چه میشه کرد
فرمودند بعد از گذشت 45روز از تحویل دستگاه و عدم مراجعه مشتری روزانه مبلغ 500 تومن هزینه انبارداری و بعد از گذشت چند ماه باید بیارید اتحاده
دستگاه رو قیمت گذاری کنیم ببرید بفروشید هزینه و دستمزد خودتون رو بردارید ما بقی پول رو به حساب اتحادیه بریزید
اگه مشتری اومد بفرستید اینجا تا حل کنیم..................
دیگه چیزی نمیگم خودتون قضاوت کنید