1 فایل پیوست
پاسخ : تهیه وتوزیع قطعات صوتی وتصویری وارسال به سراسرکشور
درود بر همکاران:
برد تیکان سامسونگ مدلUA37C5550QR را میخواستم اگه موجوده لطفا قیمت؟
ای سی s8035b ای سی apm9435
با سلام خدمت دوستان این دو ای سی رو لازم دارم اگه واسه تهیه ش کمک کنید ممنون میشم ...پیشاپیش ممنون
:770620_dash2::770620_dash2:
پاسخ : ای سی s8035b ای سی apm9435
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mojezeh
با سلام خدمت دوستان این دو ای سی رو لازم دارم اگه واسه تهیه ش کمک کنید ممنون میشم ...پیشاپیش ممنون
:770620_dash2::770620_dash2:
سلام
ازفروشگاه اسپیارتهیه کنیدپاساژفتوت طبقه دوم
تلفنش تونت هست سرچ کنیدفروشگاه اسپیاراگه موفق نشدیدشماره تلفننشو پیداکنیدبگیدپ.خ کنم
باا سلام...دوست از اینکه جوابمو دادین بسیار متشکرم متاسفانه تهران نیستم امیدوارم فروش انترنتی داشته باشن،با تشکر از مهربانی شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mojezeh
باا سلام...دوست از اینکه جوابمو دادین بسیار متشکرم متاسفانه تهران نیستم امیدوارم فروش انترنتی داشته باشن،با تشکر از مهربانی شما
درود
دوست عزیز همه فروشگاه ها به صورت اینترنتی
هم فروش دارند نیازی نیست برای خرید قطعه
سفر کنید
کافیه تو گوگل سرچ کنید فروشگاه ها میاد
و به راحتی می توانید خرید کنید
درود برادر ممنون ....فروشگاه وپپیدا کردم ولی تو جستجوی قطعه شماره ای سی رو وارد کردم اما ...چیزی یافت نشد ..... اومد باز تشکر از مهربانی شما هموطن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mojezeh
درود برادر ممنون ....فروشگاه وپپیدا کردم ولی تو جستجوی قطعه شماره ای سی رو وارد کردم اما ...چیزی یافت نشد ..... اومد باز تشکر از مهربانی شما هموطن
دوست عزیز شما چرا شماره ایسیها را
در عنوان پست نوشتید
همیشه شماره قطعات و توضیحات کامل
باید در متن باشه نه عنوان پست
ایسیهای درخواستی شما را هم پیدا کردم
به پیام خصوصی خود رفته و لینک فروشگاه
را نگاه کنید
فروش السیدی پنل شکسته ایکسویژن مدلLC-32IMG5
سلام فروش السیدی پنل شکسته ایکسویژن مدلLC-32IMG5 صدا وتصویر دارد ولی پنل ضربه خورده وشکسته به مبلغ1800000ریال پایه رومیزی دارد کنترل نداردهزینه ارسال باخریدار
پاسخ : تهیه وتوزیع قطعات صوتی وتصویری وارسال به سراسرکشور
فروش مین برد وپاور اکبند الیدی الجی مدل 47LN5430 به مبلغ 200هزارتومان ارسال رایگان