سلام دوست عزیز شما کافیه فقط عضو ویژه سایت بشید و هر در خواستی دارید بگید و فایل مربوطه رو آپلود کنید تا تغییرات لازم انجام گیرد
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوست عزیز شما کافیه فقط عضو ویژه سایت بشید و هر در خواستی دارید بگید و فایل مربوطه رو آپلود کنید تا تغییرات لازم انجام گیرد
سلام خیلی ممنون که جواب من رو میدید. من این سایت رو امروز از طریق جستجو گوگل پیدا کردم حقیقتش هر چی مطالبتون رو میخونم چیزی سر در نمیارم. آپ چیست؟ فایل کدومه؟ مگه میشه بدون دستگاه خاصی کیلومتر ماشین رو کم کرد؟ اصلا جایی سراغ ندارید که مطمئن باشه بدون اینکه سیستم الکتریکی ماشین رو صدمه بزنه کیلومتر ما رو کم کنه؟
نبود کسی راهنمایی کنه؟؟؟؟؟:confused::confused::confused::con fused::confused::confused::confused::confused::con fused::confused::confused::confused::confused:
سلام دوست عزیز کارکرد کیلومتر تو آی سی ایپرام کیلومتر ثبت میشه و برای همین شما باید کیلومتر مورد نظر رو اوراق کنید و ای سی ایپرام رو دربیارید و با پروگرامر 2000 tnmرید بگیرین و سیو کنید و تا تغییرات لازم روی فایل سیو شده انجام بگیره و بعد پروگرام بشه و ببندید روی کیلومتر
اگر امکانش هست این فایل پروگرام پراید مدل 90 رو برای من کمش کنید 95000نودو پنج هزار بشه خوبه ممنون ای سی 93s56
با سلام و خسته نباشید.درخواست فایل اماده کیلومتر براید تکسوز spco با کارکرد 90000 را دارم.متشکرم
فکر کنم شماره ایسی 24c02 باشه مطمئن نیستم./
/.وئد ئدئ
با سلام.فایل کیلومتر براید 92 کروز موتور مشکی کارکرد 40202 با ایسی 24c02 A خوانده شده.لطفا 5000 شود.متشکرم