من گمان کنم آیکن هائی که برای مقاومت ها در سایت نیکو استفاده شده غلط است چون هر جور خساب کردم اونها هم باید مقادیر اهمی داشته باشند نه اینکه کیلو اهمی !
باید فردا زنگ بزنم بپرسم
نمایش نسخه قابل چاپ
نه عزیز درسته
کد 103 میشه
10000 اهم
که میشه همون
10 کیلو اهم
---------------------------
کد 102 هم میشه
1000 اهم
که میشه همون
1 کیلو اهم
----------------------------
کد 472 هم میشه
4/7 کیلو اهم
اون مقادیر سایت قطعات کاملا درسته
بله کاملا حق با شماست دوست خوبم من اشتباه کردم :wink::wink:
مشکل اینجاست که بعضی ردیف ها کاملا مقادیرشون با بقیه متفاوته البته توی کار وروی بورد و چون یه قسمت از بدنه مقاومت با تیغ قطع شده گمونم بعد از خارج کردن از بورد و درصورتی که نتونم براش جایگزین پیدا کنم دیگه نشه روی بورد برش گردوند چون تقریبا 10 درصد مقاومت موقع جداکردن قطعه از بورد حتما ازش کنده میشه
فعلا تمام تلاشم به یافتن این قطعه در وب است
در صورتی که از دوستان کسی این مقاومت ها رو داشت ممنون میشم اطلاع بده تا هزینه خود مقاومت ها بعلاوه هزینه پست و یه شرینی کوچولو کنارش تقدیمش کنم
در هر حال ممنون بابت همراهی و راهنمائی تا این وقت شب - کارتون خیلی درسته:0018:
شب خوش
در بیشتر بردها این نوع مقاومتها
موجود هست و می توانید استفاده کنید
اگر باز پیدا نکردید
از مقاومت
0/25 وات استفاده کنید که در عکس اون
پایینی هست که نیاز به سیم کشی هم ندارند
چون هم خودشان نازک و کوچک هست هم پایه ها
خیلی نازک هست
فایل پیوست 100618
گمونم اگه قرار باشه از مقاومت 0/25 وات استفاده کنم باید برای هر مقاومت 4 تا استفاده کنم درسته؟
چون هر کدوم از اون مقاومت های اره ای smd متاسفانه 8 پایه داره و از هر پایه یه مدار عبور کرده ! نمی دونم دقیقا بدون سیم کشی بشه اون مقاومت ها رو در اون فضای کم جا داد یا خیر؟:rolleyes:
در تصویر پست یک با زوم کردن می تونید تصویر مدارها و پایه ها رو ببینید یکی از مقاومت ها در تصویر به خوبی پیداست که ترک داره که اثر تیغ کاتر بوده !:13:
فعلا بهترین جایگزین خود مقاومت مشابه است ! تا ببینم با سرچ توی وب به کجا میرسم
درود
عزیز شما یعنی یدونه برد اوراقی ندارید
که از قطعه ان استفاده کنید ؟
در ضمن
مقاومتهای معمولی را هم میشه راحت بدون
سیم کشی نصب کنید فقط کمی حوصله و دقت
لازم