با سلام
در خواست فایل اپگرید برای زبان فارسی ال سی دی سامسونگ MODEL:UE40C6000
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
در خواست فایل اپگرید برای زبان فارسی ال سی دی سامسونگ MODEL:UE40C6000
با تشکر
درود
چون فعلا سرور سایت مشکل دارد و نمیتوان فایل را یکجا قرار داد و اگر بخواهم پارت بندی کنم بالای 10 پارت میشود لینک دانلود آن را برای شما قرار دادم
به ورژن و نوع فایل توجه کنید که اشتباه دانلود نکنید . این ورژن آخرین ورژن ارائه شده است اگر قابلیت زبان فارسی نداشته باشد باید منتظر ارائه آپدیت بعدی باشید
Samsung UE40C6000 - Fernseher
.
سلام نیاز به فایل اپگرید ال ایدی سامسونگ مدل ua40c5000 برای رفتن به اینترنت
درود
برای رفتن به اینترنت اول باید دستگاه دارای پورت LAN باشد و دوم تنظیمات مربوط به اینترنت در منوی همان قسمت
به درستی انجام گیرد و سوم مودم ADSL باید به صورت اتومات تنظیم شده باشد . به هر حال آخرین ورژن نرم افزار
به روز رسانی این مدل را از لینک زیر میتوانید دریافت کنید به مدل دقت کنید چون برای مدل UA40C5000QR است
Support for UA40C5000 40" Series 5 LED SAMSUNG
با سلام وخسته نباشید خدمت مدیران زحمت کش وکاردان اگر امکانش هست فایل آپگرید LCD SAMSUNG 40 را توسایت بزارین
MODEL : LA40C575F1R
درود
احتمالا این مدل ایرانی است و باید با مدل LA40C530F1R یکی باشد و فایل آن را از این لینک میتوانید دانلود کنید
کد:http://org.downloadcenter.samsung.com/downloadfile/ContentsFile.aspx?CDSite=UNI_AE&CttFileID=2990250&CDCttType=FM&ModelType=N&ModelName=LA40C530F1R&VPath=FM/201106/20110610220004496/Firmware.exe
.
فایل آپگرید و راهنمای آپگرید ال ای دی SAMSUNG مدل 40C6960
باتشکر
فایل آپگرید و راهنمای آپگرید ال ای دی SAMSUNG مدل 40C6960
باتشکر
لطفا شماره شناسایی که در پشت تلویزیون هست رو کامل بنویسید
دو نوع از تلویزیون شما موجود است
در ضمن بعد از ابگرید بسیاری از گزینه ها غیر قابل دسترسی میشوند
دلیل ابگرید رو بیان بفرمایید
با سلام خدمت دوستان فایل فلش led سامسونگ مدل ua46d5500 میخواستم
ممنون
با سلام دوست گرامی در این مدل نمی توان از ای سی فلش کپی برداشت اما در کنار ان ای سی ایپرام ATML وجود دارد 24c256 اگر خواستید فایل انرا قرار خواهم داد.
لطفآ فایل فلش سامشونگ مدل ua46d5000 را قرار دهید.ل
با تشکر
با سلام دوست عزیز اگر چراغ استندبای قرمز جلوی تلویزیون روشن میشود ارزش کار کردن روی مین برد را دارد . ولی اگر چراغ خاموش باشد باید مین برد را تعویض کنید. تا به حال راهی برای فلش کردن ایسی فلش استفاده شده در این مین برد پیدا نشده.
با سلام خدمت اساتید محترم لطفا فایل ایپرامدستگاه فوق
lcd samsung la32c450e1را در صورت امکان در سایت قرار دهید
با سلام
لطفا فایل ایپرام ال سی دی سامسونگ مدل la40c550j1r را درسایت قراربدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط iraj_r57;15****
باسلام دوست عزیز
فایل ایپرام این مدل دستگاه در سایت موجود می باشد
اما به علت اینکه شما کاربر ویژه نیستید نمی توانبید دانلود نمایید
فایل ایپرام تلویزیون ال سی دی سامسونگ la 40c550j1r
با عرض سلام وخسته نباشید
من یک ال سی دی سامسونگ مدل la40c550j1r دارم که بعد از ورود به منو مخفی دیگه تصویر ندارم ومدام ال سی دی خاموش وروشن میشود اگر راهنمایی بفرمایید ممنون میشوم
با سلام دوست گرامی باید ای سی ایپرام 25L4005 IC404 را دوباره پروگرام کنید.برای گرفتن فایل ایپرام باید کاربر ویژه باشید.
با سلام
ایا خودم میتونم پروگرام کنم یا باید به تعمیرگاه مراجعه کنم
---------- Post added at 12:02 ---------- Previous post was at 12:01 ----------
بابت پرداخت حق اشتراک هیچ مشکلی نیست
کدام ای سی میباشد
سلام دوستان عزيز من يك ال سي دي سامسونگ مدل la40d550k7r باز كردم كه صدا نداشت سرويس مد رو دستكاري كردم روي ابديت مانده بود و پيغام وايت ميزد خاموش كردم و ديگه روشن نميشه فايل ايپرام رو هم ندارم و نمي دونم رو كدوم ايسي بزنم اگه ميشه عاجزانه درخواست كمك دارم
با سلام دوست عزیز در این مین برد به ایسی شماره IC901 ATMLH104 24C256 که به صورت SMD هست میتوان برنامه زد.
فایل را از لینک زیر دریافت نمائید.
http://kiansat.kim/showthread.php?p=153165#post153165
ممنون دوست عزيز اين ايسي رو هم پروگرام كردم هنوز رو خاموش مانده چي كنم
باسلام
فایل ایپیرام ال ای دی سامسونگ مدل ua40d5000pr را می خواستم.باتشکر
باسلام
فایل ایپیرام ال سی دی سامسونگ مدل le40r88bdrxeu را اگر از دوستان دارد ضروری لازم دارم.با تشکر
با سلام: دوست گرامی در روی مین برد le40r88bdrxeu ایا شماره ایسی ایپرام 24c256 ic3208 میباشد؟
دوستان كسي نيست به داد من برسه
تايپك شماره110
باسلام
فایل آپگرید lcd la40580k1aرو میخواستم...