سلام خسته نباشید. من تو بخش کارتهای DVB فعالیت دارم و این بخش رو دارم به روز آپدیت میکنم شما میتونید فعالیت من رو ببینید قبلا هم درخواست داده بودم ولی جدیدا مدیران توجهی نمیکنن ممنون میشم پیگیری کنید.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خسته نباشید. من تو بخش کارتهای DVB فعالیت دارم و این بخش رو دارم به روز آپدیت میکنم شما میتونید فعالیت من رو ببینید قبلا هم درخواست داده بودم ولی جدیدا مدیران توجهی نمیکنن ممنون میشم پیگیری کنید.
]باسلام خدمت شما مدیریتپاسخ دهی عیب یابی سایت فلزباب به بنده بدهید.باتشکر.علی حسینی
با سلام و خسته نباشید خدمت تک تک مدیران فعال و زحمت کش سایت
من رو مدیر قسمت های عمومی کنید یعنی جواب همه سوال تو هر موضوع رو جواب میدم
با درود و ادب
احتراما اينجانب مايل به همكاري در تيم مديريتي تالار خودرو هستم . خواهشمند است در صورت صلاحديد موافقت نماييد . با سپاس 26/07/91
با سلام
کاربران عزیزی که می تونند در تالار کارتهای DVB فعالیت مستمر داشته باشند
و پاسخ سوالات کاربران رو بدند و البته تاکید می کنم دوستانی که می تونند حداقل روزانه کمی از وقت خودشون رو برای پاسخ به سوالات بدند اعلام
آمادگی کنند تا در صورت موافقت مدیریت ایشون در این بخش فعال شود
متشکریم
سلام خدمت اساتید و هیت مدیره محترم بنده حاظر به همکاری تو قسمت خودرو هستم با تشکر
من در بخش هر رسیور که لازم باشه و یا اینترنت و نرم افزار میتونم همکاری بیشتر کنم البته این ایدی ما چندین ماهه همین رنگ هستش بدونه هیچگونه ابزاری
موفق باشید
سلام میشه قسمت رسیورهایه استار ست و ایستار و دریملند رو به من بدین پرسش و پاسخ و نرم افزارهاش..ممنونم:wink:
ممنونم تشکرمیکنم از شما و انجمتون.. چشم بنده تمام توانمو میزارم تا بتونم از تجربیات و حرفه خودم استفاده کنم برایه کمک به دوستان.. من فقط خدمت به کابران خط مشق بنده میباشد ..با تشکر
با سلام
دوستان عزیزی که میتونند در بخش تعمییرات سخت افزاری ریسیورو یا مشکلات نرم افزاری ریسیور
مدیریت کنند و پاسخگوی سوالات کاربران باشند لطفا توسط پیام خصوصی اطلاع بدهند
قبلا از همکاری شما متشکریم
شرایط لازم برای مدیر شدن در انجمن
درود و عرض ادب محضر مدیران معزز سایت بزرگ کیان ست . اینجانب با توجه به تخصص و تحصیلاتم و همچنین علاقه و شغل جانبی ( فروش ریسیور) اجازه میخواهم تا در قسمت ریسیورهای برند ISTAR در خدمت کاربران خانواده بزرگ و صمیمی کیان ست باشم . سپاسگذار عنایت و حسن توجه یاران گرانمایه .
با سلام خدمت ناظم کل سایت . بزرگوار اگر به بخش رسیورهای istar مقالات آموزشی و سئوالات کاربران و نرم افزارها نگاهی مختصر بفرمایید سهم این حقیر در ارائه راهکار ها و آموزش کاربران سایت بزرگ که نه بلکه عظیم کیان ست کمی بچشم خواهد آمد اما هر طور شما و سایر مدیران صلاح بدانند بدیده منت ... ارادتمند
با سلام خدمت مدیریت محترم سایت و دیگر دوستان
من در بخش های زیر می توانم در خدمت دوستان باشن
تالار رسیورها
تالار سیستم های کد گذاری
تالار تنظیم دیش های ماهواره ای
تالار موبایل بخش نرم افزار
با سلام من هم میتونم در بخش ریسورها کمک کنم
با سلام خدمت مدیر کل سایت و هیات مدیره سایت اقا شهریار
من مدیریت بخش فرکانس واخبار ماهواره ها و بخش های ازاد متشکرم ؟؟؟؟:cool:
با سلام خدمت مدیریت محترم سایت
بنده تعمیرکار لوازم برقی خانگی هستم و در فعلا در بخش تعمیرات انواع بنکه های دستی وکنترل دار میتونم کمک کنم واگه موافق باشید زمینه های دیگه ای رو هم معرفی خواهم کرد
با سلام
دوستان عزیزی که قصد همکاری در سمت مدیر انجمن رو دارند توجه کنند
شما عزیزان فعالیت مستمر خودتون رو در بخشهایی که تخصص دارید انجام بدید یکی از وظایف بنده و دوستان هیئت مدیره انتخاب و گزینش مدیر برای بخشهای
مختلف انجمن هست و در بررسی های روزانه تمام فعالیتهای کاربران رو زیر نظر داریم
در صورت مشاهده فعالیت مفید و توانایی مدیریت کاربر از طرف انجمن به ایشان پیشنهاد می شود
در ضمن دوستان عزیز شرایط ذکر شده در لینک زیر رو حتما مطالعه کنند
http://kiansat.kim/showthread.php?t=67290
موفق باشید
درود
دوستانی که برای مدیریت درخواست می دهند توجه داشته باشند
باید فعالیت کاربر که درخواست مدیریت کرده به اندازه ای باشد
که نظر هیئت مدیره را جلب کند
در برخی از مواقع دیده می شود کاربرانی درخواست مدیریت می دهند
که هیچ گونه فعالیتی نداشتند
نه فایلی اپلود کرده اند
نه پاسخ گوی کاربران شده اند
پس انتظار مدیریت را نداشته باشند
کسانی که خواستار مدیریت هستند حتما باید شرایط ان را داشته باشند
لینکی که جناب صالحی قرار داده اند را حتما مطالعه کنید اگر شرایط را
داشتید بعد درخواست دهید
با تشکر از همکاری شما
آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند
آیا شود که گوشه چشمی به ما کنند ؟
چشم رضا و مرحمت بر همه باز میکنی
نوبت ما که میشود این همه ناز میکنی
سر ارادت ما و آستان حضرت دوست
که هر چه بر سر ما میرود ارادت اوست
البته :
وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم
که در طریقت ما کافری است رنجیدن
تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل .....
با سلام
جناب شهریار منظور دوستمون msarian9 در مورد درخواست مدیریت ایشون بود
که این شعر رو مطرح کردند
که باید عرض کنم همونطور که در پستهای اخیر ذکر شده زمانی که فعالیت کاربر به حد مناسب رسید نصبت به درخواست ایشان
اقدامات لازم صورت می گیرد
موفق باشید