با تشکر. ریموت اورجینال خود زانتیا میباشد. در ضمن با باطریهای مختلف هم امتحان کردیم ولی نتیجه همان است.آیا احتمال دارد از آی سی حافظه داخل ریموت باشد؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با تشکر. ریموت اورجینال خود زانتیا میباشد. در ضمن با باطریهای مختلف هم امتحان کردیم ولی نتیجه همان است.آیا احتمال دارد از آی سی حافظه داخل ریموت باشد؟
سلام بله دوست عزیز میتونه از خود ریموت باشه
با سلام
اشگال در نصب سیم های دزگیر اردی
ایا گسی می دونه که سه عدد سیم با ز و بسته خروجی دزگیر را به کدام سیمهای ماشین می بندند
من سر سیمهای خروجی رله هارا بستم به سه عدد سیم پمپ درب سمت راننده ولی باز کردن ان خوبه ولی برای بستن در بیشترین موارد تا قفل را می زنم چندین بار باز وبسته میشه لطفا راهنمایی کنید
با تشگر
سلام دوست عزیز باز و بسته شدن پشت سر هم قفل مرکزی این ایراد اکثرا از خود قفل درب راننده یا شاگرد میباشد شما هم باید این طوری عیب یابی کنید موقعی که قفل مرکزی موقع بستن خود به خود باز و بسته میشه با کلید درب راننده رو ببند اگه باز وبسته شدنش درست شد مشکل از قفل درب راننده میباشد یا بر عکس درب شششششاگرد رو امتحان کن
سلام دوست عزیز اول شما سیم کشی خود ماشین رو چک کن ستون سمت چپ راننده سوکت مشکی سیم های سبز و قرمز هست که یکی یکی منفی میدی با یکی درب باز و یکی درب بسته میشه و لا دری هم سیم سبز هست و ضامن قفل درب راننده ببند و این سیم ها رو امتحان کن ببین مدار قفل مرکزی درست عمل میکنه یا نه اگه درست بود سیمهای باز وبستن دزدگیر رو به اونا ببند
================================================== ======
با سلام:lay::lay::lay::lay::lay::lay::lay:
- استاد سیم اتصال ماشین رویک بار به سیم سبز و بار دیگر به سیم قرمز در فیش مشگی زدم یک بار باز کرد ولی برای بستن چندین بار خود به خود باز وبسته می شود :(81)::(81):
با تشگر :0018:
سلام دوست من پس شما مشکل اتصال سیم کشی دارین برای پیدا کردن اتصال اول سوکت درب راننده رو از کنار ستون سمت چپ در بیار ببین باز هم مشکل رو دارین اگه باز هم مشکل بر طرف نشد سوکت درب شاگرد رو دربیارین و اگه باز هم مشکل حل نشد یه رله قفل مرکزی تعویض کنین ببینین باز هم مشکل هست یا نه
درود
دوستان چند روزی میشه درب های ماشین من با ذزد گیر عمل نمیکنه فقط درب سمت رانند بادزد گیر کار میکنه بقیه رو باید با دست قفل کنم اگه راهنمایی بفرمایین ممنون میشم
پراید صبا دزد گیر استل میت قهوه ای رنگ
درود
بازدن زدن علامت باز وبسته ریموت فقط سمت راننده عمل میکنه بقیه نه
سلام با اجازه از استاد بزرگ جناب امینفر دوست عزیز شما اولین کاری که باید بگنین رله قفل مرکزی رو دربیارین و ببینین تو سوکت رله برق دایم دارین یا نه اگه دارین برای اینکه ببینین رله سالم هست یا نه بهتره که از یه رله نو استفاده کنین و بعدا سوکت پمپ درب راننده رو یکی یکی منفی بدین اگه با منفی دادن درب باز و بسته شد که هیچ اگه عمل نکرد قطعی سیم کشی دارین و بعدا هم پمپ رو چک کنین
درود
دوست عزیز تمام فیوز ها سالم هستند اگه ممکنه بفرمایید رله جاش کجای خودرو قرار گرفته در ضمن با جازن سویچ یه لحظه هر تا تا درب عمل میکنه
با سلام مجدد
با تعویض پمپ سمت رانند مشکل رفع شد
سلام
در مورد رفع عیبهای متداول سخنگوی سمند اطلاعاتی می خواستم
سلام دوست عزیز سخنگوی سمند اطلاعات خود را از سنسورها و سوئیچ لای در و اینجور قسمتها میگیرد حالا یا این قطعات خراب میشن و اطلاعات نادرست میدن و سخنگو ااشتباه اعلام میکنه و یا تو مسیر اتصالی سیم کشی داریم و یا خود سخنگو از داخل مشکل سخت افزار یا نرم افزار پیدا کرده.
شرمنده آموزش خاصی پیدا نکردم خودم هم دو تا استوک خریدم تا با تست روی خودرو دیتاشیت برد را در بیارم متاسفانه یا وقت نشده یا ماشین نبوده که حدسم به یقین تبدیل بشه اگه موفق شدم تجربیاتم را در اختیار شما و سایر دوستان قرار میدهم.
با سلام
چند روزی هستش سمند LX دوگانه سوز EF7 ایموبلایزر دار وقتی ماشین رو خاموش میکنم و درهارا بکمک ریموت قفل میکنم قفل نمیشود دزدگیر فعال میشود.
باتری خودرو صعهیف بود عوض کردم بعد 2 روز مجددا این ایراد شروع شده و نعایتا باید چند دقیقه ای سر باتری رو جدا کنم تا احیانا درست شود
به نظرم رسیده از درب موتور یا یکی از درها مشکل دارد
لطفا راهنمایی کنید که اشکال رو به چه صورت میتوانم رفع کنم؟
سپاس
سلام بر دوستان واساتید محترم سمند مدل 83 با یونیت فابریک خود به خود باز وبسته میکنه وگاهی پمپ درها در حالی که قفل است دوباره قفل میشود وچهار راهنما فعال میشود و در کل باطری میخوابد .دوستان لطفاراهنمای کنند این عیب از کجا میتونه باشه . با تشکر
سلام دوست من شما سوکت پمپ های هر دو در های جلو رو در بیارین ببینین باز هم همین مشکل رو دارین یا نه سوکت سه سیم رو در بیارین کافیه
سلام اقای امینی فر نمیدانم ایا بایستی سوالم در همین تایپکمطرح کنم؟ با اینحال اگر اشتباه بود راهنمائی کنید کجا مطرح شود
من برای ای سی دزدگیر به شماره SN 8p2613 sb و LC 9806 معادل و اگر خودش رو داشتید برای فروش پی ام خصوصی بگذارید
پمپ در راننده احتمالا نیم سوز شده .
ضمنا اتصلات مکانیکش ابتدا خوب بررسی شود ولی احتمال نیمسوز شدن پمپ خیلی زیاده . . .
سلام
من دزدگیر استیل میت ردبت روی ماشین نصب کردم و از طریق کاتالوگ فارسی که در یکی از سایتها پیدا کردم تونستم سیستم پین کدش رو فعال کنم. منتها دستوری که برای غیر فعال کردنش داده بود عمل نکرد. خیلی تلاش کردم و ازطرق مختلف میخواستم روش غیر فعال کردنش رو منوجه بشم غافل از اینکه با این کار پین کد رو عوض کردم و حالا دزد گیر غیر فعال نمیشه و عملا از ماشین نمیشه استفاده کرد. اگر میشه کمک کنید تا بتونم اون رو غیر فعال کنم. خیلی ممنون
تورو به خدا یکی راهنمایی کنه؟
خانومم میخواد پوستمو بکنه::621221_LaieA_011: :399619_koc8w2z6c06m
:31719_301:به من بدبخت بی نوا کمک کنید
خیلی ممنون که جواب دادین
من حرفه ای نیستم و زیاد سر رشته ای در این مورد ندارم و فکر کردم درست کردنش مستلزم صرف وقت و هزینه زیادی باشه
فقط ریموت شارژی هستش حتما باید باطریش رو در بیارم یا اگه خاموشش کنم کافیه؟
سلام دوست گرامی
من سر باطری رو برداشتم یک دفعه مثبت و یک دفعه منفی و بیشتر از نیم ساعت طول کشید ولی دستگاه هیچ تغییری نکرد. تونستم با برداشتن یکی از فیوزهاش دزدگیر رو غیر فعال کنم و ماشین رو روشن کنم. پیش یه نصاب دزدگیر رفتم ده دقیقه ای باهاش سر و کله زد و لی نتونست کاری کنه و گفت که باید آیسی کدش رو عوض کنند. البته با اون آقا و مهارتش آشنایی ندارم. می خواستم ببینم واقعا راه دیگه ای نداره. از راهنماییتون خیلی ممنون میشم
دوست عزیز احتمالا با کددهی مجدد ریموت دستگاه ریست شود
برای کددهی ریموت با دستگاه استیل میت به روش زیر عمل میکنیم
در قسمت بالای قاب کیت اصلی دستگاه استیل میت یک سورخ وجود دارد که اگر داخل سوراخ را مشاهده نمائید یک میکروسوئیچ را خواهید دید آن را یک ثانیه فشار داده ورها کنید وبلافاصله یکی از دکمه های ریموت را فشار دهید واگر دستگاه دو ریموت داشت پس از فشار دادن دکمه ریموت اول پس از سه ثانیه دکمه ریموت دوم را یکبار فشار دهید و سپس ده ثانیه صبر کنید تا دستگاه از برنامه کددهی خارج شده وآنگاه ریموت ها را آزمایش کنید.(توضیح اینکه حتما پس از فشار دکمه میروسوئچ دستگاه،سریعا یکی از دکمه های ریموت اول وپس از سه ثانیه ریموت دوم را فشار دهید ).
سلام دوستان عزيز
1- نصاب باطري ريموت را قطع نكرد ولي اگر اطمينان داريد كه با اين كار درست خواهد شد من امتحان خواهم كرد
2- براي غير فعال كردن رمز عبور از همين روش استفاده كردم و عمل نكرد كه باعث شد به اشتباه رمز را تغيير كرده و اين اتفاق بيفتد و طبق فرمايشات شما احتمالا آن سيم نارنجي وصل نشده است. و اگر اينطور باشد احتمال اينكه روش هاي ديگر براي ريست كردن دستگاه هم جواب ندهد وجود دارد؟ چون پيش نصابي كه رفته بودم مي گفت بعضي از اين مدلها با ۷ بار باز و بسته كردن سويچ ريست مي شوند!
و اگر اين سيم متصل نبود در پژو 405 slx به كدام سيم بايد وصل شود؟
عرض سلام و تشکر به همه دوستان
با کددهی مجدد ریموتها دستگاه ریست شد و پین کد نیز از بین رفت. جهت اطلاع دوستان و به عنوان یک تجربه باید این مطلب رو می نوشتم تا از اون استفاده بشه.
ولی حالا که خیلی زحمت دادم خواستم در یک مورد دیگه هم راهنمایی ام کنید
روی خود ماشین صندوق پران نصب هست و کلید اون روی داشبورده، حالا اگر بخوام صندوق پران دزدگیر رو هم به اون وصل کنم نیاز به لوازم دیگه ای هست یا نه؟ و چگونه آنها را به هم متصل کنم و کدام سیمها؟
چیزی که در ذهن خودم هست اینه که فقط باید سیم آنها را به هم متصل کنم ولی با توجه به اینکه سیستم خود ماشین تایمر دار و دارای بورد هست با اتصال این 2 سیم احتمال اتصالی وجود دارد و شاید به این دلیل نیاز به وسیله ای مانند برد و یا شاید یک عدد دیود باشد.
اگر لطف فرموده و راهنمایی نمایید ممنون میشوم