با سلام خدمت دوستان عزیز:نیاز به فایل فلشsony dvp-ns738p 25T80 دارم .با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام خدمت دوستان عزیز:نیاز به فایل فلشsony dvp-ns738p 25T80 دارم .با تشکر
با سلام دوستان من سايت را كشتم فايل اين مدل را نيافتم كسي فايل اين مدل را دارد ؟لطفا
سروران گرامی لطفا فایل DVD new souny MODL DV447H با تشکر
سلام دوستان :
لطفا فلش دي وي دي سوني مدل DVD-NS728P با شماره فلش GD25Q80 را در صورت ممكن محبت نماييد . ممنونم .
با سلام همکار گرامی به لینک زیر یه سری بزن.
http://kiansat.kim/showthread.php?p=176022#post176022
با سلام لطفا فایل دی وی دی سیلکس مدل sl2026 لطف بفر مایید با سپاس
درود
یه ضرب المثل هست که میگه هر گردی گردو نیست . شما بفرمائید چون سایلکس سین داره پس باید تو تاپیک دی وی دی سونی درخواست داد ؟
فایل در سایت هسست اما لینک فایل را نمیگذارم تا خودتون کمی بگردید و بخش مربوطه رو پیدا کنید تا دفعات بعدی در جای درست درخواست بدهید .
همچنین موقع درخواست باید شماره آیسی فلش و سی پی یو را اعلام کنید چون به لطف براداران چینی از هر مدل دستگاه چندین نمونه وجود دارد
استاد باسلام لطفا فایل دی وی دی سونیdvd-2009بافلشEN29LV040Aوسیستم MT1389QE را لطف فرمایید با تشکر از راهنمایی شما
با سلام خدمت دوستان برنامه dvdسوني مدل DVD-7873 رو كسي نداره با اي سي سيستمSPHE8202R
با سلام لطفا اگر مقدور است فلش دی وی دی سونی مدل DVP-NS728P را لطف کنید .ممنون
CPU NO :MT1389DE
FLASH NO: 25T80
---------- Post added at 15:29 ---------- Previous post was at 15:27 ----------
با سلام لطفا اگر مقدور است فلش دی وی دی سونی مدل DVP-NS530P را لطف کنید .ممنون
CPU NO: MT1389DE
FLASH NO: 25T80
درود
فایل مدل 530 در سایت قرار دارد از لینک زیر دریافت کنید . فایل دیگر هم منتظر اقدام دوستان باشید
فایل ایپرام و فلش دی وی دی سونی مدل : DVP-NS530P - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
فایل ایپرام و فلش دی وی دی سونی مدل : Sony DVP-NS530P - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
.
با سلام فایل فلاشDVD SONY DVD-2010E SPU 8202RQ FLHSH 25T80 را میخواستم بامدلهای دیگر2010A-2010D فرق دارد باتشکر
با سلام حضور سروران عزیز بنده فایل فلش NEW SONY DV-444 رو از همین بخش گرفتم زدم ولی جواب نداد مشکلم صددرصد فایل فلش میباشد اگه کسی بازهم از این مدل فایل فلش دارد کمکم بکنه شماره پردازشگر و فلش MT1389DE , , EN25T80 میباشد ...:lay:
[QUOTE=abol-2007;195438]با سلام حضور سروران عزیز بنده فایل فلش NEW SONY DV-444 رو از همین بخش گرفتم زدم ولی جواب نداد مشکلم صددرصد فایل فلش میباشد اگه کسی بازهم از این مدل فایل فلش دارد کمکم بکنه شماره پردازشگر و فلش MT1389DE , , EN25T80 میباشد
تست و نتیجه رو اعلام نمایید
با سلام اشکان جان کارت درسته فایل فلشت کاملا سالم میباشد کارم راه افتاد با تشکر از شما وبقیه دوستان ........
فایل فلش دی وی دی سونی مدل NEW SONY DV-444 - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
باسلام
دوستان عزیز خواهشا اگر فایل فلشی درخواست داده میشود دربخش خود آپلود و دربخش درخواست لینک بفرستید
دوستان ايا كسي فايل فلش DVD SONY DIGITAL DVD-1020
به شماره CPU MT1389DE
رو داره ممنون
سلام دوستان درخواست فايل فلشي با مشخصات ذيل رو داشتم
dvd new sony DV-445
CPU RC1389L-X6
IC FLASH 25T80
داراي بلندگوي داخلي
با سلام
من فایل ایپرام دی وی دی سونیSONY DVP-NS509Pرا می خواستم
در ضمن این مدل بدون بلند گوی داخلی است
با تشکر
[QUOTE=behzadhabibi;202987][B][COLOR=Blue]با سلام
من فایل ایپرام دی وی دی سونیSONY DVP-NS509Pرا می خواستم
در ضمن این مدل بدون بلند گوی داخلی است
با تشکر
دوست گرامی سلام و خسته نباشید در درخواست خود لطفا شماره CPU و IC FLASH رو وارد کنید تا زودتر راهنمایی شوید
ممنون
با سلام خدمت اساتید و دوستان عزیزنیازبه فایل فلش DVDسونی مدلMPEG12-K003 با آیسی سیستم MT1389DEبا آیسی فلش EN25T80 را دارم فایل جناب TAHA1هم امتحان کردم جواب نداد عکس از برد و DVD هم خدمت دوستان اراعه میدم. با سپاسفایل پیوست 54937
فایل پیوست 54938
سلام دوستان و اساتید ارجمند
خسته نباشید
مدل دستگاه DVD RSONY DVD-222
شماره IC CPU 8202RQ
شماره IC FLASH 25T80
دارای بلندگوی داخلی
نیاز مبرم به فایل فلشش رو دارم ممنون از دوستان
جناب پورحسن سلام
این فایل ها را آزمایش نمایید
منتظر اقدامات دیگر دوستان نیز باشید
DVD rSony 912A CPU SPHF8202R Flash EN25T80 - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
فایل فلش دی وی دی RSONY مدل DVD-989 - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
باارزسلام وخسته نباشیدخدمت شما
لطفافلش DVD sony مدلV902 اگرمقدورهست بگذارید
شماره آی سی سیستم MT1389وشماره فلش25T80است
سونی مدلDVD-V902
ممنون میشم برنامه فلششولطف کنید
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت اساتید گرامی
درخواست فایل فلش سونی اصلی مدل DVP-SR700H
HDMI
USB
با تشکر