چک کردم برنامه این مدل با مدلهای زیمنس معمولی تفاوتی ندارد البته CGS نه SSAT با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام:
لطفا فايل خام آماده تعريف سوئيچ كانتنتال CIM با شماره فني 5WY5K088D-C
مرسي.
درود:
دياكوناي عزيز،پارس تك بود،فايلشو موجود داشتم.ممنونم.
- - - - - - - - - -
خدمت دوستان.
فايل خام ايسيو كانتنتال CIM آماده تعريف سوئيچ
فايل خام آماده تعريف سوئيچ كانتنتال CA2 بایفول پراید لطفا. دانلود زدم چک رفت اگه کسی داره خیلی گیرم با تشکر.
تقدیم شما دوست عزیز
این برنامه برای پراید تک سوز میباشد ولی ایسیو دوگانه سوزه
شماره ایسی فلاش 29f400fb رو انتخاب کن و گرنه وریفای نمیشه
ممنون دوست عزیز این برنامه رو تست کردم چک نداشت ماشین دوگانه شرکتی هست فقط با CB6 چک میاد اما تعریف سویچ نمیشه فک کنم باید فقط برنامه خودش باشه TNM 5000 دارم همه برنامه هاشو تست کزدم جواب نداد این بزنامه رو نداره CA2
110R-004767
10R-024766
CONTINENTAL
5WY1M51C CNG
index 01 SIM2K-48 S2KGS-18-881
درود:
دوست عزيز،مقدار كيلومتر را ويرايش نموده سپس ايسيو و آيسيو را خنثي و با 2 عدد تگ خام تعريف نماييد.
ممنون جناب گلستان عزیز کلیدها حتما باید 2 تا باشه؟ ایا با این برنامه نمایشگر بنزین وگاز درست کار میکنه؟ بازم ممنون.
درود برشما دوست گرامی
اگر برد بایفوله با همون برنامه تک سوز این دوستمون هم باید جواب میداد اگه چراغ چک نداریم پایه هاایسی فلش رو قلع ریزی کن.یه عکس از برد ایسیو رو بذار رو سایت اگه بردش فرق می کنه اگه فرق نمی کنه باید برنامه های بایفول دیگه هم جواب بده.
سلام با برنامه ای که جناب گلستان گذاشتن بعد از تعریف سویچ ماشین روشن شد اما نمایشگر بنزین و گاز نمیاد ماشن رو گاز نمیره tnm5000 ecu رو Siemense_PridePetrol_BifuelECU_CA2 شناسایی میکنه یعنی تک سوز فک کنم باید برنامه Siemense_Pride-BifuelECU_CA2 بریزم تا درست بشه یکی به داد ما برسه بد جوری گیر کردم
خدمت شما تست شده نتیجه
را اعلام کنید
بفرماييد دوست عزيز اين فايل را نيز چك نماييد.
نتیجه چی شد؟؟؟ دوست گرامی
سلام دسترسیم به سایت قطع بود امروز بعد از ظهر قرار ماشینو بیاره بعد از اتمام کار نتیجه را اعلام خواهم کرد.
سلام با برنامه دومی جناب گلستان نمایشگر گاز و بنزین اومد ولی بعد از تعریف سویچ خطای خام بودن سویچ میداد ecu.icu.و سویچو با دستگاه خام کردم ولی باز روشن نشد برنامه جناب فتوحی هم نمایشگر نیامد به برنامه جناب گلستان بیشتر امیدوارم یعنی ممکنه کجارو اشتباه کرده باشم منکه دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه. Please help
درود برشما دوست گرامی
شما با برنامه قبلی جناب گلستان ماشین روشن شده بود باید یه بک اپ از ایسی فلش می گرفتی بعد دانلود بایفول میزدی کار تموم شده بود. ایمو چن بار کد خورده ؟؟؟؟؟
دامپ من تست شده است دوست عزیز بازبابرنانه من امتحان کن
سلام ماشین با برنامه قبلی جناب گلستان ok فقط نمایشگر گاز و بنزین نمیاد جناب دیاکونا دستگاه ecu را ca2 تک سوز شناسایی میکنه یعنی اگه دانلود ca5 بزنم نمایشگر گاز و بنزین ردیف میشه؟ جناب فتوحی شما برنامه رو روی ماشین با ecu موتور بایفول ca2 موتور hp+ تست کردید اخه با برنامه شما نمایشگر گاز نمیاد.
سلام دوستان لطفآ فايل بي كدوفايل خام ef7تك سوز باايسوCIZرا برايم ارسال نماييد واگر نياز به دستكاري دارد راهنمايي فرماييد با تشكر
سلام:
نياز به فايل خام ايسيو كروز رانا دارم.تشكر
سلام نیاز به فایل ECU زیمنس CGT CIM 206 تک سنسور
کسی یورو 4 به یورو 2 تبدیل کرده بدون نیاز به تعریف سوئیچ؟
سلام مهندس پژو 407 دارم میخام ای سی ایپرام bsi کیلومترش و کم بکنم اما هر چی گشتم ای سی ایپرام به شماره 95128 پیدا نمی کنم خواهش میکنم راهنمایی بکنید این ای سی کجا نصب شده ممنون میشم
سلام بی اس ای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله bsi
عرض شو د داخل ماشین 407 یونیت کنترلی بنام بی اس ای وجود دارد . در بورد bsi ای سی ایرام وجود دارد که کد سویچ و کار کرد کیلومتر دخیره میشود . جهت اطلاع حضرتعالی عرض شد . چنانچه عرایضم اشتباه است بفرمایید کد سویچ و کیلومتر غیر از ایسیو و آمپر در کجای خودرو 407 یا خودرو 206 ذخیره میشود . با احترام
با سلام کیلومتر خودوهایی مثل 206 و 407 فقط داخل بی اس ای و امپر ذخیره میشود