-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rasty
با سلام
شرمنده دو تا فایل هست.یکیش فایل اصلیه.دومیش فایلی هست که خودم کم کردم میخواستم ببینید درست کم شده یا خیر.در ضمن با تاچو زیمنس که کم کردم فایل را با برنامه اقای رضوی که باز میکنم نشون میده کیلومتر تغییر کرده اما وقتی روی ماشین میریزم کیلومتر را 0 نشون میده.
با تشکر
سلام دوست عزیز این فایل رو تست و نتیجه رو اعلام کنید با تشکر
-
1 فایل پیوست
فوری فوری
سلام دوستان این فایل مربوط به پژو cbeدوگانه با کیلومتر 30532 میباشد.لطفا روی کیلومتر 6000 تا بدون تعریف سوییچ تنظیم شود
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
damavandi
سلام دوستان این فایل مربوط به پژو cbeدوگانه با کیلومتر 30532 میباشد.لطفا روی کیلومتر 6000 تا بدون تعریف سوییچ تنظیم شود
سلام دوست عزیز این فایل رو تست و نتیجه رو اعلام کنید با تشکر:0018:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sam2580
سلام دوست عزیز این فایل رو تست و نتیجه رو اعلام کنید با تشکر:0018:
دقیقا روی 6000 تا و بدون هیچ مشکلی روشن شد .
خیلی ممنون
-
با سلام
فایل مشکلی نداشت و کیلومتر 7000 تا نشان داد.
با تشکر
-
1 فایل پیوست
با سلام خدمت دوستان
لطفا روی کیلومتر 19500 بدون نیاز به تعریف سوییچ تنظیم شود
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
damavandi
با سلام خدمت دوستان
لطفا روی کیلومتر 19500 بدون نیاز به تعریف سوییچ تنظیم شود
سلام
خدمت شما:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حميد ذوالعلا
سلام
خدمت شما:
بدون هیچ مشکل
1 فایل پیوست
سلام
لطفا روی کیلومتر 24000 تا بدون تعریف سوییچ تنظیم شود. سمند بایفول
با تشکر
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
damavandi
سلام
لطفا روی کیلومتر 24000 تا بدون تعریف سوییچ تنظیم شود. سمند بایفول
با تشکر
خدمت شما:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حميد ذوالعلا
خدمت شما:
بدون مشکل
با سلام وخسته نباشید لطفا اگه امکانش هست فایل فلش سمند زیمنس ویدو تکسوز رو در پست قرار بده
با سلام وخسته نباشید لطفا اگه امکانش هست فایل فلش سمند زیمنس ویدو تکسوز رو در پست قرار بده Simins VDO CI38920005تکسوزبا تشکر
-
1 فایل پیوست
پاسخ : درخواست فایل فلش Ecu زیمنس با کیلومتر دلخواه در این تایپیک بدون نیاز به تعریف سوییچ
سلام هم با ضدسرقت و هم بدون ضد سرقت
-
1 فایل پیوست
پاسخ : درخواست فایل فلش Ecu زیمنس با کیلومتر دلخواه در این تایپیک بدون نیاز به تعریف سوییچ
با سلامپژو 405 با ای سی یو cbe(بایفیول)مدل 90بی زحمت 25000 لطف کنید
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
redrevers
با سلام
خدمت شما
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rasty
با سلام
خدمت شما
سلام شرمنده.چراغ چک نداد و به دستگاه هم متصل نشد
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
redrevers
سلام
خدمت شما:
فايل شما با كاركرد:38585 به 25170 تغيير يافت
موفق باشيد
-
با سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان سایت
احتیاج به یک فایل پژو تگ سوز زیمنس ایموبیلایزر با کیلومتر صفر دارم
با تشکر
-
با سپاس خدمت اساتید دوستان اگر امکانش است فایل فلش ci2 را ارسال کنید تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
akbari2
با سپاس خدمت اساتید دوستان اگر امکانش است فایل فلش ci2 را ارسال کنید تشکر
دامپ مورد نظر نظر شما در بخش ایسیو مربوطه موجود هست در ضمن CI2 و CI3 با هم فرقی ندارن و هیچکدام احتیاجی به تعریف سوییچ ندارن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
damavandi
با سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان سایت
احتیاج به یک فایل پژو تگ سوز زیمنس ایموبیلایزر با کیلومتر صفر دارم
با تشکر
دامپ مورد نظر شما هم در بخش ایسیو زیمنس موجود هست
-
1 فایل پیوست
سلام .لطفا این فایل پراید زیمنس ایمودار رو به 60000 تغییر دهید
-
1 فایل پیوست
کم کردن کیلومترازECU
با سلام لطفا این فایل کیلومتر 405 زیمنس بایفول با کیلومتر 39777 را به 26500 تبدیل کنید با تشکر
-
1 فایل پیوست
پاسخ : کم کردن کیلومترازECU
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
KORGSAT
با سلام لطفا این فایل کیلومتر 405 زیمنس بایفول با کیلومتر 39777 را به 26500 تبدیل کنید با تشکر
درود :
بفرمایید دوست عزیز ، 26876 کیلومتر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hantosh
سلام اقا امید
احتیاجی به تعریف سویچ نداره و با نرم افزار کم کردن کیلومتر این کار انجام میشه.:670519_computer4:
باسلام/منظورازاین نرم افزار کم کردن کیلومترهمون تاچوسافت هستش یا نرم افزار دیگه ای؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tune.top
باسلام/منظورازاین نرم افزار کم کردن کیلومترهمون تاچوسافت هستش یا نرم افزار دیگه ای؟
خیراین برنامه تاخوسافت نیسیت برنامه ایرانی هست مخصوص ایسیو های زیمنس
-
1 فایل پیوست
با سلام
لطفا فایل زیر رو به 43500 عوض کنید؟
خیلی ممنون
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arsham11
با سلام
لطفا فایل زیر رو به 43500 عوض کنید؟
خیلی ممنون
درود :
بفرمایید دوست عزیز .
-
1 فایل پیوست
کم کردن کیلومتر
با سلام خواستم این فایلو به 28000 تغییر بدید
با تشکر
-
1 فایل پیوست
پاسخ : کم کردن کیلومتر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
KORGSAT
با تشکر
درود :
بفرمایید دوست عزیز .
-
1 فایل پیوست
پاسخ : کم کردن کیلومتر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
KORGSAT
با تشکر
خدمتتون 28000 كيلومتر
-
با سلام خدمت دوستان گرامی.لطفا فایل براید زیمنس ci5 با کارکرد 90000 برایم بگذارید متشکرم.
-
با سلام.لطفا نیاز فوری دارم.متشکرم
-
سلام دوست عزیز فایل خود ماشین رو آپ کنید تا براتون تغییر بدم
-
متشکرم اقای نصیربور.دسترسی به ایسیو ندارم دارم یکی اماده مبکنم ببرم نصب کنم.میتوانم فایل ci3 برای تکسوز 92 بریزم.
-
ایا تک سوزه؟ ایمو هم داره حتما.باید فایلو خام کنید بعد تعریف سویچ کنید.بهتره فایل خودشو اپ کنید بعد کیلومترشو تغیر میدیم
-
1 فایل پیوست
فایل پیوست 89634 با سلام لطفا به 90000 تبدیل شود متشکرم.
براید ci6تکسوز
-
دوستان گرامی به گفته مشتری بعد از دانلود مقدارش بالا رفته.مطمدن هستم که اشتباه میکند اما این هم از مشکلات کار ما است.متشکرم
-
1 فایل پیوست
خدمت شما اگه خودرو رو روشن نکرد تعریف کن براش اینم کد سویچشه 2755
-
بهش بگو /حق با مشتری است/