با تشکر از شما دوستان...مشکل من با نصب ویندوز جدید برطرف شد.
نمایش نسخه قابل چاپ
با تشکر از شما دوستان...مشکل من با نصب ویندوز جدید برطرف شد.
درود دوستان.افزونه برای مرورگر واتر فوکس نیاز دارم که پستهای چرخشی را نگه دارن وقتی به پستهای چرخشی میرم ردش میکنه .سپاس
سلام دوستان
شاید سوالی که کیخوام بپرسم سوال خیلی از دوستان هم باشه و مشکل خیلی ها از جمله خود من رو هم حل کنه
مطمنن هر کی با کامپیوتر سروکار داره یکی از دغدغه های اصلیش درایور هستش مثلا ویندوزو تعویض کردی ولی کارت صصدا صداش در نمیاد گرافیک نصب نشده و کارایی لازم رو نداره و سی دی درایورها رو هم نداری.
الا سوال اینجاست چجوری میشه مدل و نام قطعات را شناخت (با علم به اینکه برنامه cpu-z کارایی لازمه رو نداده)؟؟؟؟
چطور میشه درایور مربوطه را پیدا و نصب کرد؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز
یکی از بهترین نرم افزارها نرم افزار و مجموعه ALL DRIVER هست که میتونید از فروشگاهای نرم افزاری خرید کنید
که اکثر درایورهای موجود رو داره و به راحتی میتونید بعد از نصب ویندوز استفاده کنید
یک لینک دانلود هم براتون میزارم
دانلود DriverPacks for All Windows مجموعه درایور های ویندوزدانلود رايگان نرم افزار | دانلود رايگان نرم افزار
سلام سال نو مبارک
با فایرفاکس ورژن280 وارد سایت که میشم نمی تونم سرعت ارسالاتو کم و زیاد کنم
مشکل از چیه؟
با مرورگرهای دیگه مشکلی ندارم
سلام
ورژن های جدید فایر فاکس ظاهرا دارای نواقصی هست که کاربر رو دچار مشکل میکنه
بنده خودم هم ورژن جدید 29 رو نصب کرده بودم که بعلت یسری مشکلاتش مجبور شدم حذف و از نسخه 24 اون استفاده کنم
بنظر بنده فعلا تا مرتفع شدن این نواقص از ورژنهای قدیمی تر مثل 24 استفاده کنید
موفق باشید
ورژن 29 فایرفاکس فعلآ نیومده
اینم لینک دانلود خدمت
جنابعالی و سایر دوستان عزیز
دانلود مرورگر قدرتمند Mozilla FireFox V29.1 2014 فایرفاکس ورژن 29
لینک دانلودشو بلدم من گفتم چرا ورژن 29 آبدیت نمیشه
هیچی آقا ولش کن خودتو اذیت نکن ما که چیزی نگفتیم
هر چی شما می گی درسته :smile:
برادر عزیز مشکلی نیست من هم اپدیت کردم
مشکل از طرف خودتان هست
من هر دو سیستم خودم را اپدیت و ورژن 29 شد
این هم عکس
فایل پیوست 82343
ضمنا قبل از اپدیت ابتدا مرورگر را کاملا ریست
کنید و همه کوکیها را حذف کنید بعد یک بار دیگه
تست کنید
سلام آقای صالحی
من idm دانلود منیجرو رو فایرفاکس ورژن29 فعال کردم
ولی الان ی فایلTXT بود که با NOTEPADضمیمه سایت شده بود دانلود کردم که idm رو اون فایل فعال نبود
مگه نباید همه فایلها با دانلود منیجر دانلود بشن؟
الان با ورژن29 مشکل قبلی پیش اومده سرعت کم وزیاد نمیشه
سلام وخسته نباشید
من ورژن جدید مرورگر وب فیریر1.1.1.0نصب کردم
وقتی مرورگرو باز می کنم با تبلیغات باز میشه
توی ورژن قبلی 103504 ی فایل کرک شده بود وقتی اونو نصب می کردم
تبلیغات پاک میشد ولی اون فایل به این ورژن جدید نمیخوره
لطفآ ی فایلی بزارید به این ورژن جدید بخوره تبلیغات پاک بشه
اینم همون فایل کرک شدس
دانلود Ads Web freer Setup exe
سلام خدمت اساتیدبزرگوار نرم افزارPC PERFORMERبرای چیست وچه کاربردی دارد؟
سلام
نرم افزاری هست که هدف ظاهریش بهبود کارایی سیستم و افزایش سرعت هست اما در پشت اینکار عملیاتی انجام میده بدون اجازه کاربر و ترافیک اینترنت رو اشغال میکنه و اجازه پاک کردن برنامه رو هم نمیده که به اینجور برنامه ها نرم افزارهای ناخواسته میگن
یه نکته هم بگم که کلا نرم افزارهایی که مدعی بهبود کارایی و افزایش سرعت هستن اگر که ویروس نباشن و ناخواسته نباشن باز هم کارایی ندارن و حتی باعث اختلال در عملکرد بعضی برنامه ها هم میشن
سلام وخسته نباشید
من آخرین ورژن 1.1.1.1مرورگر وب فیریرو نصب کردم مشکل باز شدن تبلیغاتم ندارم
ولی مشکل دانلود منیجر دارم
وقتی idm رو این مرورگر فعال می کنم
از سایت های آزاد بدون ف ی ل تر idm فعاله بدون مشکل دانلودمنیجر کار می کنه
ولی تو سایتهای ف ی لت ر شده idm کا رنمی کنه
مشکلش چیه؟یکی میگفت باید رواین مرورگر افزونه نصب کنم
نا گفته نمونه برای فعال کردن (از خود تنظیمات دانلود منیجر تیکشو زدم)از تنضمات آچار این مرورگر
toolsگزینهextensionsفعال نمیشه
چند بار هم این مرورگرو حذف و دوباره نصب کردم فرقی نکرده
ویندوز7
32بیتی
با تشکر
سلام
من یه بازی نصب کردم که تمام پیش نیاز های سخت افزاری ان را دارم
ولی موقع اجرا ارور میدهد
الو خبری نیست
سلام
معنای این اروراین است که،
برنامه نمی تواند شروع به دلیل اینکهXINPUT1_3.dll از دست رفته از computer.Try خود را قبل از نصب مجدد برنامه به رفع این مشکل اقدام نمایید.
البته این مشکل درویندوز کامپیوترشما می باشد.
برای رفع و اصلاح خطای xinput1_3.dll missing your computer که ناشی از نصب ناقص برنامه directx است و معمولا در ویندوز ۸ رخ می دهد.این پوشه را که قراردادم توضیحات درداخل پوشه وجودارد.
سلام وخسته نباشید
نسخه قدیمی Yahoo.Messenger.11.5.0.228کامل حذف کردم نسخه جدید که نصب می کنم پیغام خطا میده
ولی نسخه قدیمیش راحت نصب میشه
علتش چیه لطفآ راهنمایی کنید
ویندوز7/32
فایل پیوست 106149فایل پیوست 106150
با سلام و خسته نباشید خدمت مدیریت محترم سایت خوب کیان ست و دوستان و همکاران زحمت کش سایت.
ببخشید نمی دونم اینجا در خواستی که میکنم درست هست تو این تاپیک یا نه.به هر حال به بزرگیتون ببخشید.
مدیریت محترم من از سایت persianupdate.ir نرم افزار نود 32 ورژن 9 که آخرین ورژنش بود و دانلود و نصب کردم قبلا" اما الان چند روز این سایت بلوک شده و اجازه آپدیت با نرم افزار PNL رو نمیده و پیغام بلوکه شدن رو میده.خواهشن تا جایی که در توانتان هست من رو راهنمایی کنید ممنون میشم.
با تشکر
با سلام، ویندوز 7 روی لپ تاپ Lenovo E560 به صورت پارتیشن بندی GPT نصب شده. متاسفانه هیچ نوع اکتیویتور و سریالی روی این پارتیشن بندی جواب نمیده که بشه ویندوز 7 رو فعالسازی کرد، آیا روش اکتیو کردن خاصی وجود داره؟ یا اینکه باید به صورت MBR برگردوند؟ در غیر اینصورت چرا این ویندوز به صورت UEFI منتشر میشه؟!! ممنون از دوستان گرامی
دوستان.برنامه ها ونرم افزارها در pc با مدیا اسکرین سرور باز میشه.چطور میتونم مشکلو حل کنم.ممنون
با سلام
دوست عزیز بنظر بنده شما بصورت اشتباهی این برنامه رو بصورت پیش فرض برای باز کردن
فایلها انتخاب کردید
بهترین راه ممکن تعویض ویندوز هست
البته این نظر شخصی من هست بازم منتظر نظرات سایرین باشید
موفق باشید