درود
متاسفانه مدیران بخش کامپیوتر چند روز است که در سایت حضور ندارند که پاسخ شما را بدهند.
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام خدمت مدیریت کل سایت آقای پناهی
میخواستم حتی المقدور من را در گروه دیگری قرار بدهید تا بتوانم ارسالهایم را پشت سر هم قرار بدهم.
چون همانطور که قبلا گفتم باید بین دو ارسال 11 دقیقه صبر کنم.
در ظمن اگر صلاح دونستید مدیریت اینجانب را در بخش ورزش و فوتبال یا تالار ماهواره و فرکانس فعال بفرمایید.
با تشکر
با سلام.......... ارسالات دوست عزيزم جناب ali6741 بسيار خوب ومفيد بوده واميدوارم اين رويه همچنان جهت پربارکردن سايت بزرگ کيان ست ادامه پيدا کند .با تشکر
درود
بخش راهنمایی برای خرید ریسور کجاست؟
لینکش رو میزارید.
ممنون
باسلام دوست عزیز
این تایپیک را بررسی نمایید
مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
با سلام بعد از 3یا4 فایل که دانلود می کنم با محدودیت دانلود روبرو میشوم درصورتی که باید 10فایل دانلود بشه تا محدودیت برای 24ساعت فعال بشه در ضمن من از idm هم استفاده نمی کنم...لطفا راهنمایی کنید باتشکر
salam man soal daram dar morede mekaniki soalamo koja tap konam ta javab begiram
درود
سایت با google chrome مشکل داره
:dash1:
سلام خسته نباشید من تازه عضو سایت شدم نمیدونم کجا سوالامو مترح کنم کدوم گزینه رو بزنم (پاسخ به گفتمان یا پاسخ به مو ضوع یا پاسخ سریع ) گیج شدم اگه میشد این گزینه ها واضحتر بود سه تا سوال مطرح کردم دوستان اعتراض کردن لطفا کمک.
باسلام دوست عزیز
ابتدا شما بایستی تایپیک مورد نظر را پیدا کنید
معمولا دارای بخش های پرسش و پاسخ و غیره می باشد
که ابتدا متن تایپیک ها را بخوانیدو با موضوع خود مطابقت نمایید
بطور مثال اگر می خواهید سوالی مطرح نمایید
در بخش پرسش و پاسخ گزینه گفتمان تازه را انتخاب نمایید
دقت نمایید اگر وارد پست دیگران شوید چنین گزینه ای وجود ندارد(گفتمان تازه)
گزینه پاسخ به گفتمان وجود دارد
و همانطوری که از نوشته آن مشخص است با انتخاب این گزینه
شما پاسخ دیگردوستان را خواهید داد
سلام بر اساتید من برای مطرح کردن سوالام تو بخشای مربوطه کدوم گزینه رو بزنم پاسخ به گفمان یا پاسخ سریع این گزینه ها چیه لطفا توضیح بدید تازه عضو شدم نمیدونم چه جوریه
با سلام
راستش من از چی . پی . ان استفاده کردم و به صورت همزمان از کاربریم استفاده کردم البته کاربری قبلیم بعد حالا یک سو تفاهم شده و کاربری قبلی من مسدود شده و در ضمن هر جا اسم قبلین هست نوشته کاربر اخراجی ) : . خلاصه لپ کلام بی زحمت کار منو راه بیاندازید - پیروز و سربلند باشد نام کاربری قبلیم که مسدود شده ( Lonegate ) هست . ممنون
دوست عزیز سلام
یوزر شما به مدت 14 روز توسط ادمین سایت ، جناب کیانفر توقیف شده است
دلیل : استفاده از یوزر اشتراکی دیگران دو هفته توقیف و در صورت تکرار هر دو یوزر برای همیشه توقیف خواهد شد
زمان باقیمانده : 5 روز
اگر مورد خاص دیگری هست توسط پیام خصوصی با جناب کیانفر در میان بگذارید
موفق باشید
دوست عزیز سلام
در ابتدا باید خدمت شما عرض کنم که ، اگر میخواهید سوال جدید در مورد دستگاهی بپرسید ، می بایست یک تاپیک جداگانه در بخش مربوطه ایجاد کنید
مثلا اگر در مورد یک تلویزیون الجی میخواهید سوالی مطرح کنید به ترتیب زیر عمل کنید
به بخش تلویزیون های الجی بروید
به بخش پرسش و پاسخ بروید
روی گفتمان تازه کلیک کنید
عنوان را به درستی بنویسید مثلا : تلویزیون الجی مدل ... با شاسی ... روشن نمیشود
در پست نیز مدل و شماره شاسی را به همراه توضیح کامل از ایراد و کارهایی که انجام داده اید بیان کنید
نکته مهم : اگر سوال شما در مورد منومخفی یا فایل ایپرام است برای انها نیز بخش مجزایی ایجاد شده است که باید در همان بخش و در تاپیک مخصوص درخواست ... ، درخواست خود را بیان کنید
موفق باشید
با سلام خدمت استاد محترم بنده چند روز است نتوانستم بیش از یک یا دو فایل داونلود کنم چون به محض باز کردن و زدن پسورد فایلی خود به خود می خواهد داونلود شود حتی با خارج شدن هم و دوباره برگشتن محدودیت داونلود تا 10 ساعت یا بیشتر اعمال می کند ضمنا من فایلهای مربوطه را حذف کرده ام ضمنا ویروس کش avira را نصب کرده ام خواهشمند است راهنمایی فرمایید
با سلام خدمت شما دوست عزیز
آیا منظور شما این هست که وقتی وارد سایت میشوید دانلود منیجر شما بصورت اتوماتیک فایلی را دانلود میکند درسته ؟؟
اگه مشکلتون همینه شما یکبار اینترنت دانلود منیجر رو آنیستال و دوباره نصب کنید ببینید درست میشه یا نه؟
اگر مشکل چیز دیگری هست بیشتر توضیح بدید
موفق باشید
با سلام خدمت دوستان من قبلا برای زدن دکمه تشکر همینطوری میزدم اما حالا برای زدن دکمه تشکر صحفه دوباره باید باز بشه مشکل از چیست با تشکر
سلام بر تمامی روستان زحمت کش در این سایت عالی و کامل دوست عزیز اگه امکان داره با مشورت با تمامی مسئولان سایت قیمت اشتراک کاربری را اندکی کم کنید تا ما هم از اطلاعات سایت بهره ببریم باز هم تشکر می کنم از همتون فداتون بای .
باسلام
دوست عزیز قیمت ها خیلی عالی میباشند
گروه ويژهvip2 که دسترسي اين گروه به تمامي تالارهاي سايت به جز تالار خودرو ميباشد تعرفه تعيين شده براي اين گروه ساليانه 15000 تومان ميباشد.اين گروه ميتواند به تمامي تالارهاي تخصصي تعميرات و تالارهاي ماهواره ها دسترسي کامل داشته باشد
باسلام دوست عزیز
ما هم خیلی دوست داریم کاربران بدون پرداخت هزینه بتوانند استفاده نمایند
اما با توجه به ازدیاد هزینه های سایت و همچنین افزایش قیمت دلار
از ابتدای اسفند ماه هزینه های اشتراک حدود 35 درصد نیز افزایش پیدا می کند
به شما توصیه می شود در این فرصت باقیمانده از فرصت استفاده نمایید
با سلام
دوست عزیز شما تصور کنید این قیمت برای استفاده یکساله شما از این همه اطلاعات و تجربیات که توسط افراد زیادی به زحمت و کار زیاد بدست اومده واقعا ناچیزه ....اگر شما تعمیر کار یا یک فرد عادی باشید با یکبار استفاده از این همه تجربه و اطلاعات مطمئن باشید بیشتر از اون مبلغ سود میبرید موفق باشید
سلام دوستان
چرا بنده نمیتونم پیام خصوصی ارسال کنم. وقتی میخام پیام خصوصی ارسال کنم پنجره زیر نمایش داده میشه. گزینه فعال سازی پیام های شخصی که نوشته شده کجاست.
باتشکر
سلام خسته نباشید
شما در سایت نوشتید اجازه 10 فایل دانلود دارید ولی 2تا فایل دانلود میکنیم که حجمشم به 1مگ هم نمیرسه دیگه اجازه دانلود نمیدهد
حداقل محدودیت حجمی بزارید بشه 4تا فایل دانلود کرد
لطف کنید این مشکل را حل کنید
دوست من
فایل دانلودی اصلا به حجم نیست چه صد مگ باشد چه 1 کیلو بایت یک دانلود حساب میشود
شما اگر نمیتوانید 10 فایل را دانلود کنید و با دو سه فایل اخطار محدودیت میگیرید بخاطر دانلود منیجری هست که بر روی سیستم خود نصب کرده اید
انرا حذف نمایید تا مورد شما حل شود فکر میکنم این مورد را چند بارتوضیح داده ام تماس هم گرفتید و کاملا تشریح کردم /
با سلام خدمت مدیر سایت:برای اپلود فایل به سایت با مشکل اندازه حجم مواجه هسیتم اگه میشه اندازه حجم فایلهای اپلودی به سایت رو بیشتر کنین تا بتونیم فایلهای با حجم بیشتر رو تو سایت قرار بدیم تا دوستان بتونن از فایلهای بیشتر وبا حجمهای بیشتر استفاده کنند.مثلا فایلهای فشرده از12مگابایت بیشتر بشه.
با سلام خدمت مدیر محترم سایت
من با وجود واریز 15000 تومان و عضو vip سایت وقتی به نقشه تلویزیون ها مراجعه میکنم اجازه دانلود به من نمیدهد و پیغام عدم دسترسی میدهد مشکل از کجاست؟ با تشکر
با سلام خدمت اساتيد محترم بنده جهت ورود به سايت با نام كاربري وپسورد خود در تمامي كافي نت ها نميتوانم وارد شوم وخطايااشتباه بودن نام كاربري را داده و1بار از 5 بار جهت ورود...را ميدهد البته با سيستم خودم خيلي راخت وارد ميشوم لطفا راهنمايي نماييد متشكرم./