سلام جناب گلستان میخوام یکی واسم اماده کنید البته کابلای که به باطری وصل میشه بلند باشن تا هر قسمت از خودرو بتونم استفاده کنم ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام جناب گلستان میخوام یکی واسم اماده کنید البته کابلای که به باطری وصل میشه بلند باشن تا هر قسمت از خودرو بتونم استفاده کنم ممنون
سلام
بی زحمت شرایط ارسال لامپ تست از نوع قوطی با امکان تست5 ولت و LED های مثبت (قرمز) و منفی(سبز) جدا از هم با سیم بلند که به همه نقاط خودرو برسه برای استان فارس در پیام خصوصی برای بنده ارسال کنید .
با تشکر
با سلام لطفا اطلاعاتی در مورد مدلهای لامپ تست که دارید بهمراه قیمت ونحوه درخواست برای اینجانب ارسال نمایید.
با سلام لطفا اطلاعاتی در مورد مدلهای لامپ تست ودیگر لوازم که دارید به همراه قیمت برای اینجانب ارسال نمایید. متشکرم
با سلام لطفا قیمت و کارایی رو بفرستین براممم
سلام جناب گلستان لامپ تست باکسی 5 ولت میخواستم برای کار روی ecu و سیم کشی خودرو
لطفا از نوع فاز متری را هم همراه با توضیحات کامل و روش استفاده و قیمت تمام شده برای بنده نیز بزارید متشکرم
سلام جناب مهندس من هم یکدونه میخواهم شرایطش چه جوری است
با سلام خدمت مهندس عزیز
لطفا اطلاعات کامل مخصوصا تست سنسورها رو به همراه هزینه تا رشت والبته با طول سیم بیشتر برام پی ام کنید
پیشاپیش ممنون
سلام مهندس
فرق کاری تست لامپ فازمتری با نوع قوطی چیه؟
من واسه کل برق ۲۰۶ میخوام
ممنون
سلام . لطفا تصویر وکارائی تستر را ارسال فرمائید . مرسی
روش سفارش تستر فازمتری ؟ بهمراه قیمت
با تشکر
باسلام استادبزرگواربیزحمت نحوه کارلامپ تست وهزینشو برای منم ارسال کنیدممنون میشم
با سلام ...مدل های موجود و قیمت و نحوه ارسال را برای من ارسال کنید ممنون
سلام.لطفاقیمت و یه توضیح درباره چراغ تست رو برام ارسال کنید با تشکر.
سلام
استاد گرامی
هزینه و روش استفادشو برای ما هم بفرستید ممنون میشم.
سلام و وقت به خیر
قربان به درد غیر تعمیرکار هم میخوره ؟
اگر بله ممنون میشم مدلهای موجود و قیمت و نحوه خرید رو بفرمایید..
(در تاپیک دیاگ اجازه دیدن تاپیکی که خودم ایجاد کردم به من داده نمیشه تا تشکر کنم !!بابت جواب..همینجا تشکر میکنم..ممنون از توجهتون)
اگه ممکنه یک چراغ تست از نوع فازمتری برای منم درست کنید من مشهدم لطفا هزینه اون رو بگید ممنون میشم
با عرض سلام
ممنون میشم شرایط ارسال یک چراغ تست از نوع فازمتری رو ارسل کنید.
سلام چناب وهاب
لامپ تست رو موچود دارین؟