درود
لطفا این فایل را نیز تست کنید
.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خسته نباشید.این فایل روهم تست کردم.تلویزیون درحالت استندبای میماند و روشن نمیشود.
سلام مجدد.همچنان منتظریم
سلام مجدد.مشابه این شاسی درتلویزیون بلر بود کپی کردم ولی آرم belar روی صفحه اومد ودکمه ها کارنکرد.حتما باید فایل خودهمین مدل باشه لطفا از دوستان اگر دارند عنایت کنند.
سلام
فایل ایپرام دوو مدل dct-21s5t باشاسی h-704v-05 رولطف کنید
تشکر سیستم sda5553 a014
درود
از این فایل استفاده کنید
مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک - نمایش پست تنها - فایل ایپرام تلویزیون Daewoo مدل DCT14s5T
.
سلام
دوستان کسی فایل ایپیروم تلویزیون 21 اینچ دوو مدل DCT-21S55T با شماره شاسی PH01-B و آی سی جانگلTDA9361/PS/N3/5 و آی سی صدا AN7522و آی سی ورتیکال LA78040 و ایپیروم 24C08رو نداره .فایل های موجود برای دوو همگی امتحان شدند ولی جواب نداد.منوی این تلویزیون شبیه به سوپر ال جی میباشد.ایراد تلویزیون هم این است که گزینه جستجوی کانال از منو حذف شده.با قرار دادن ایپیروم خالی درست میشود ولی تصویر از پایین کمی جمع شده
با تشکر
سلام دوستان فایل تیوی دوو با مشخصات زیر را لازم دارم لطف کنید
مدل DUS-29LI - TS
شاسی CY- PH3418TOP- tda -VER1.0
جانگل TDA 1217Ps /N3/3
ورتیکال LA78045
های ولتاژ BSC25- N0594
ایپرام 24C08
سلام دوستان کسی نداره یه زحمت لطفا لازمه ضروری
باسلام خدمت دوستان عزیز
من نیاز به فایل ایپرام تلویزیون دوومدل DTD21N6MZF دارم ممنون میشم همکاری نمایید
سلام دوست خوبم
شما احتمالا مدل دستگاه رو درست ننوشتید
از روی برچسب پشت دستگاه مدل رو دقیقا همونطور که نوشته تو پستتون بنویسید در ضمن اگه شماره شاسی رو هم از روی برد پیدا کنید
خیلی بهتر میشه
جالبه این مدل تو اینترنت برای لباسشویی دوو هست
فایل پیوست 67110
موفق باشید
با تشکر از جناب صالحی فایل این مدل پیدا نشد!!
از درست تایپ کردن مدل مطمئن هستید؟؟
باسلام خدمت دوستان عزیز من نیاز به فایل ایپرام تلویزیون دوومدلDTD-21N6MZF دارم ممنون میشم همکاری نمایید
سلام لطفا فایل ایپدام دوو مول dl-32r320bld رادر سایت اپلود کنی
د
باسلام خدمت اساتید عزیز
همکاران گرامی تمام بخش و تاپیک فایل ایپرام رو گشتم پیدا نکردم لطفا فایل ایپرام تلویزیون دوو با مدل زیر را برام بزارید یک دنیا ممنون.
DAEWOO DTB-2120T
لطفا دوستان اگر کسی اپیرام تلویزیون 29 اینچ دوو مدل dct-29a5t رو داره همکاری کنه پیشاپیش تشکر
درود
عزیز مدل دستگاه احتمالا اولش DTC هست
یک بار دیگر چک کنید
این فایل هم تست شود اگه جواب نداد شماره شاسی هم
اعلام شود
سلام بر اساتید گرانقدر
در صورت امکان ایپرام دووDTD-14D4با شاسیCM-905S رو میخواستم وضمنا ایپرام های موجود در بخش پارس و صائیران سازگار نبود
باسلام لطفا فایل ایپرام دوو مدل:DTR-2132TP شاسی CM908 روبزارین شماره آیسی هم 24C32A است لطفا کمکم کنید هرجاگشتم پیدا نکردم
تشکر از فایلتون جواب داد ممنون
عرض ادب واحترام خدمت اساتید محترم
فایل فلش ال ای دی دوو مدل فوق رو لازم دارشتم اگر کسی از همکاران عزیز دارد لطفا
تو سایت اپ کنه ..........بسار ممنون وسپاسگذارم .........
فایل اپیرام DAEWOO MODEL 1420T میخواستم
با عرض سلام دمت اساتید
در صورت امکان ایپرام دوو dtd-14d4با شاسیcm-905sرو میخواستم
لازم به توضیح است که چند نمونه از ایپرامها رو امتحان کردم تی وی روشن میشه اما از جهت بالا پایین(عمودی)تصویر بیرون کشیده میشه
ممنون از الطافتون
سلام
دوست گرامی فایل ایپرام daewoo 14'' dtd14d4 اپلود شد. از بخش مربوطه دریافت نمائید.
فایل ایپرام دوو
مدل:dtk-28a8-100d
شاسی :850-cp
با سلام درخواست ایپرام دوو مدل DUS 21HS ts
با سلام لطفا اگه ممکنه این فایل رو محبت کنید!