ممنون دوست عزیز
این مورد رو حتما با جناب کیانفر در میون خواهیم گذاشت
متشکریم
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام خدمت دوستان
بی زحمت عناوین موجود در سایت از کاربر محروم تا مدیریت کل را در پایین سایت قرار دهید
با عرض سلام خدمت تمام کیلنستیها و خسته نباشید خدمت مدیران....... انجانب پیشنهاد میکنم برای بهتر شدن سایت و بهتر پیدا کردن جستجو در سایت و بهتر راهنمایی کردن اساتید به همکاران و جلو گیری از ازدیاد زدن تایپیک سوال و جواب شماره ایسی و شایسی و موارد دیگر ....... درفایل درخواستی برای ...نقشه..... برای تعمیرات.... و تمام موارد ........فیلد های تعبیه شود که شماره مدل....شماره شاسی....ایسی سیستم....ایسی فلش.....ایسی رم ....ایسی تغذیه.... ورتبکال....ترانس های ....در موارد ....DVD.....حتی ...شماره اپتیک.... ایسی لودینگ.... گنجانده شود که موقع درخواست این فیلد ها پر شود ....که هم برای دیگران پیدا کردن اسان شود هم برای زاهنمایی اساتید بهتر بدانند چه دستگاهی هست و اگر یکی از شماره ها اشتباه بود از بقیه شماره ها می شود تشخیس داد این چه دستگاهی است..... اگر این پیشنهاد امگان پذیر بود لطفا اجرا نمایید با تقدیم احترام .......علی
با سلام
جناب علی پور عزیز پیشنهاد خوبیست ولی
فایلها و نقشه های موجود رو نمیشه کاریش کرد و تمام اونها رو از اول ویرایش کرد
برای فعالیتهای بعدی هم باید بگم
متاسفانه کاربران عزیزمون همشون مصرف کننده هستند و تنها تعداد انگشت شماری زحمت میکشند و فایل یا نقشه داخل سایت آپلود میکنند!!!
بارها درخواست کردیم که دوستان برای پیشرفت و تعالی سایتمون هرچند وقت فایلی یا نقشه ای داشته باشند داخل سایت برای استفاده سایرین آپلود کنند ولی
متاسفانه
اکثرا بفکر دانلود و درست کردن آرشیو هستند اگه کمی فکر کنیم
خواهیم فهمید : اگه روزانه هر کاربر فقط یک فایل یا نقشه آپلود کنه دیگه هیچ کاربری مشکلی نخواهد داشت
بجز چند نفر مدیر و تعداد کمی کاربر همگی مصرف کننده هستند
حال ما بیاییم موارد ذکر شده توسط شما رو به کی ابلاغ کنیم ؟
گرچه نکات خوبی رو اشاره کردید
ولی این نیاز به همکاری همگانی و احساس مسئولیت تمامی عزیزان دارد
به امید آن روز موفق باشید
سلام به تمامی دوستان گرامی
آقای کیانفر عزیز جای دوربین های مدار بسته خالیه تو سایت هم تعمیر و هم آموزش
باسلام چراموقعی که آدرس سایت عوض میشودهیچ پیامی به ایمیل من نمیاد تشکر
سلام ،ضمن خسته نباشيد جناب مديريت سايت خواهشم اينه که درصورت امکان براى رسيور OSKAR تايپيک يا بخش مربوطه بزارين وبعضى از بخشها ى رسيورها که ناقص هست تکميل کنيد مثل بخش استارمکس که X20SUPER وX100SUPER پوشه مجزا نداره ، متشکرم خوشحال ميشم دربهبود سطح کيفى وتکامل سايت سهيم باشم .چون بهترين سايت تخصصى به عقيده بنده فقط کيانست هست .
سلام
لطفا تو سایت تایپک انواع GPSخودرویی و دستی .رهیاب -ردیاب مخفی نرم افزار وسخت افزار GPSایجاد نماییدتا دوستان اهل فن فایل-نقشه -آپدیت وغیره قرار بدن تا انحصار بودن این خدمات کمتر بشه
من خودم کمی فایل -نقشه -آموزش-نصب-ردیاب و رهیاب دارم میخام برای شروع در اختیار دوستان قرار بدم
با تشکر
باعرض سلام خدمت اساتيدومديران عزيز درتالارتلويزيونهاي سي آر تي بخش مربوط به ترانس هايولتاژکه ازقسمتهاي مهم تلويزيون است دردل بخش ديگرپنهان شده درصورت امکان سرفصلي جديدبراي اين قسمت بزنيدکه باورودبه تالاراين بخش قابل رويت باشد درود
باسلام-اگه امکان داره توبخش سخت افزاری وتعمیرات رسیوریه بخش به نام بردرسیورهااضافه کنیدتاعکس بزاریم تابقیه تعمیرکاران راهم ببینندوکمکی بهشون بشه-دررابطه بافایل فلش رسیورهای پرمصرف به نظرم ازرسیورهایی لیزر واسپارک که ازدورافتاده اند بهترنیست برن تو حروف الفبا وبه جاش مثلا رسیورایکلاس وغیره جایگزین بشه!!
خیلی ممنون:mad:
تایپیکی یا پستی برای نرم افزارهای ایفون تو سایت هست؟؟؟
من میتونم تو قسمت بروز رسانی نرم افزارهای ایفون کمکتون کنم با تشکر
درود
عزیز ممنونم از همکاری شما این هم بخش نرم افزار گوشیهای
ایفون خدمت شما
نرم افزار ها (مشترک بین آیفون و آیپادتاچ)
با سلام خسته نباشید خدمت مدیران گرامی لطفا در صورت بروزرسانی سایت بخش جدا برای رسیور مدیا استار اتخاذ گردد با تشکر موفق باشید
درود استادعزیز. این دوستمون راست میگه برای مدیا استار یه تایپیک جدا بذارید.حقیر تعصب خاصی برای این سایت قایلم وهرچه میدانم از اساتید این سایت یاد گرفته ام ویه خواهش ازمدیران سایت دارم وان اینگه به خواسته های کاربراشون بیشتر اهمیت بدن ویک کمی هم انتقاد پذیر باشند البته انتقادی که باعث پیشرفت سایت بشه.سپاسگزارم
سلام
جناب محدس این درخواست دوستمون پیشنهاد بود نه انتقاد
ماهم انتقاد پذیر هستیم و به درخواستهای کاربران حتی کاربران عادی احترام قائلیم
منتهی در پست قبلی عرض کردم
اگه بخوایم برای هرکدوم از برندهای تازه اومده به بازار بخش جدید درست کنیم کلی دردسر داره
درست کردن بخش بهمین سادگی هم نیست
انشالله فکری براش میکنیم
اقای صالحی عزیز.خداشاهد حقیر از ترس حذف شدن پست نمخواستم این پستو بزنم .بارها شده حقیر از وضیت سایت انتقاد کردم وپستم توسط ادیتور سایت حذف شده مونده بودم باکی درد دل کنم تا اینکه این پست پیش اومد.بیشترین ناراحتی بنده ازوضیت دانلود سایته بخدا بعضی فایلها را ازسایتهای دیگه دانلود میکنم مبادا مدیر این سایت ناراحت بشه.وقتی هم مطرح کردیم یا پستمون حذف شده یا گفتن دیگه نمیخواهیم درمورد این موضوع مطلبی نوشته بشه.تورا بخد یه فکری برای این موضوع بکنید.ممنونم ازسعه صدر حضرتعالی وسایر اساتید سایت.
درود
عزیز ما با دانلودهای کسی مشکلی نداریم
مگر اینکه کاربر هر روز 15 عدد دانلود خود را
انجام دهد ان وقت قضیه فرق می کنه
و ما هم بشدت برخورد می کنیم
ولی اگر شما یا دیگر کاربران در حد نیاز دانلود
داشته باشید نه من و نه هیچ مدیر دیگری
با شما کاری نداره
موفق باشید.
درود اقا اشکان بخدا شده حقیر 3دانلود کرده باشم/البته نه هرروز/وبرای چهارمی پیغام محدودیت دانلوددریافت کرده باشم.البته با دانلود منیجر وتنظیم روی یک سرور.وقتی هم دانلود منیجروغیر فعال میکنی فایلو گم میکنی یا درست دانلود نمیشه وزحمتت هدرمیشه ومجبوری دوباره دانلود کنی.خلاصه به مکافاتش نمی ارزه.ببخشید اگه زیاد اذییتتون کردم سپاس
البته به مورد خیلی خوبی اشاره کردید
جا داره من یک مورد را خدمت دوستان عرض کنم
کاربرانی که دانلود منیجر دارند و ان را غیر فعال می کنند
ولی باز هم با این حالت دانلود منیجر به کار خودش ادامه میده
گاها دیده شده حتی با غیر فعال بودن دانلود منیجر
و تنظیم ان یک فایل را تا سه یا چهار بار حساب می کنه
برای حل این مشکل به نظر بنده
دانلود منیجر به طور کامل یا حذف شود
یا تنظیمات را دوباره بررسی کنید
در کل به این صورت میشه که کاربر فکر می کنه
فقط یک فایل از سایت دانلود کرده ولی در اصل
4 یا 5 عدد فایل برداشت شده
به همین خاطر هم با محدودیت مواجه می شود
درود
جناب محمدمهدس
نمی خوام خیلی موضوع کش پیدا کنه ولی
یک مثال از صحبتهای بنده
شما دیروز یک فایل فلش رسیور دانلود کردید
این فایل برای شما 8 بار حساب شده
یعنی اینکه شما 8 عدد فایل دانلود کردی
به همین خاطر هست با مشکل مواجه می شوید
این هم عکس
فایل پیوست 79273
سلام
تشکر از پاسخ جناب اشکان عزیز
آقای مهدس ببینید ما پست هیچ کاربری رو بدونه دلیل حذف نمیکنیم حتی اگه انتقاد باشه
الان نزدیک چند هزار کاربر ویژه داریم که همه اونا همکار هستن و تعمیرکارن و از شرایط سایت رضایت کامل رو دارند
اگه شما هم بتونید موقع دانلود تنظیمات دانلود منیجر رو کنترل کنید و تعداد دانلود شما به اندازه نیاز روزانه باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد
اگه تو تنظیم دانلود منیجر مشکل دارید لینک زیر رو مطالعه کنید
http://kiansat.kim/showthread.php?t=62864
موفق باشید
درودی دوباره.استاد گرانقدر .فایل فلش نبود نرافزار همان رسیور بود که متاسفانه دانلود نشدوازسایت دیگه ای دانلود کردم.وقتی دانلود منیجر وغیرفعال میکنی فایل دانلود شده را نمیتونی به ارشیوت اضافه کنی که اگه دوباره احتیاج داشته باشی دم دستت باشه.
آقای مهدس عزیز
وقتی دانلود منیجر رو غیر فعال کنید
دانلود توسط مرورگر دانلود میشه و در زمان دانلود از شما میپرسه OPEN یا SAVE
اگه OPEN FILE رو انتخاب کنید فایل ذخیره نشده و فقط نمایش داده میشه اگه گزینه سوی رو انتخاب کنید محل ذخیره از شما پرسیده میشه
و بصورت پیش فرض داخل پوشه داکیومنت ذخیره میشه
و شما می تونید بعدا ازش استفاده کنید
امیدوارم مفید باشه
با سلام بنده یک عرض کوچک خدمت اساتید ومدیریت سایت دارم
با توجه خواهش می کنم از کسانی که مدیر هستند ودیگر ماهی یکبار هم به سایت سر نمیزنند پیگیری کنید و سمت آنهارا به کسانی دهید که روز شب دارند واقعا با جان دل کار می کنند وحق آنها ضایع نشود البته بنده کوچکتر ازآن هستم که بخواهم در مورد این گونه بحث ها نظر یا صحبت کنم ولی خداوکیلی نباید حق دیگران ضایع شود با تشکر از تمامی مدیران وکاربران زحمت کش بزرگ سایت کیانست ومدیر عزیز جناب کیانفر عزیز
درود
دوست عزیز لغو مدیریت مدیران کم فعالیت
که از دیروز شروع شده
ولی در مورد ارتقاء مدیریتی عرض کنم شاید یک مدیر
از صبح تا شب در سایت باشه ولی از هر 10 پست حتی یک
پست هم بدرد بخور نباشه نباید انتظار ارتقاء داشته باشه
هر یک از مدیران محترم که در سایت فعالیت می کنند
همه کارهای انها شبانه روزی تحت نظر هست و اگر
مدیریت ان شخص مورد تایید هیئت مدیره باشه
حتما ارتقاء داده می شود و نیازی به درخواست ارتقاء نداره
ضمنا
مدیر این نیست که فقط فایل اپلود کندیا جواب کاربر را بدهد
مدیر باید به همه موارد توجه کند
متاسفانه الان طوری شده که کاربر هر کجا دوست داره پست می زنه
و مدیر هم بدون کوچکترین توجه پاسخ کاربر را می دهد چرا که فقط به تعداد
پستهای خود فکر می کند و نظم سایت و بخش برای مدیر مهم نیست
متاسفانه این یکی از مواردی هست که بیشتر مدیران توجه نمی کنند
یا دوستانی هستند برای بالا بردن ارسالات فایلهای خراب
و تست نشده اپلود می کنند
و یا دوستانی هستند که می بینید من مدیر جواب یک کاربر را
در تاپیک می دهم بعد مدیر دیگر دقیقا همان پاسخ من را کپی می کند
و تحویل کاربر می دهد پس این دوستان انتظار ارتقاء نداشته باشند
همه این موارد توسط ما بررسی می شود بالا بردن تعداد پستها
یا حضور شبانه روزی یک مدیر
دلیل بر این نیست که حتما مدیر ارتقاء پیدا کند
وقتش که شد خود ما برای ارتقاء درجه مدیریتی اقدام خواهیم کرد
موفق باشید.
درود وخسته نباشید براساتید گرامی این سایت پر محتوا.حقیر مطلبی را میخواستم عرض کنم که قبل از بنده کاربران زیاده این پیشنهاد را داده بودند ولی هر دفعه به وقت دیگری موکول شده ودر اخر هم فراموش شده.اقای مدیرایا وقت ان نرسیده که یک خانه تکانی اساسی در سایت برای بیشتر شدن محتوای ان صورت بگیره وپستهایی که دیگه نیازی به اونها نیست یا اگر هم هست خیلی کمه مثلا بخش گوشی که بنده در مدت کوتاهی که عضو سایت شده ام خیلی کم پیش اومده که کسی مشکلی در مورد گوشی در این سایت مطرح کنه وجوابشو بگیره .مثال خود بنده یه مشکلی را دیروز در مورد یه گوشی مطرح کردم که جواب درست حسابی هم در موردش دریافت نکردم وعطایش را به لقایش بخشیدم .ایا خوب نبود بخش گوشی را نمیگم حذف بلکه کوتاه میکردید وبه جای ان به بخش رسیور اضافه وبعضی رسیور های جدید را از بخش رسیور های متفرقه خارج میکردید ویه بخش مجزا برای رسیور های جدید ایجاد میکردید مثل بقیه سایتها؟ونیروی سایت را به طرف مسایلی میبردید که مخاطبان زیادی را بخود اختصاص میدهد؟سپاسگزارم
سلام دوستان واساتيدگرامى حقيرهم پيشنهادى درموردسايت ارائه دادم ولى جواب کلى نگرفتيم وفراموش شد.اگرعنايت بفرماييد اکثرارسالها راجب رسيور وتعميرات وکلأ به ماهواره مربوط ميشه خواهشم اينه که اگر دوستان مديران وکاربران بررسى و طبق نظرخواهى موافق باشند،بخش رسيورها وماهواره هابهقسمت اول سايت انتقال پيدا کند.البته درست که سايت ما يک سايت تخصصى هست وبه خيلى بخشها مربوط ميشود.ولى تقريبا 80 درصد به نظرمن به بخش رسيور،ماهواره وتعميرات اختصاص ميگيرد،اين نتيجه
منوطبه فعاليت وارساها وپستهاى کاربران ومديران که درسايت بوضوح ديده ميشود.لطفأ دوستان ومديران. جناب کيانفرهمه نظربدن،
من که تواین سایت باافرادی اشناشدم که اونهاراباهیچ چیزعوض نمیکنم-بخاطرمحبتشون وشخصیت شیرین ومهربانشون ومعرفتشون-شرط اول هرسایت موفق اخلاق خوب مدیران ان سایت هست نه این که ازطریق ابزاربه کاربرازوربگن!!!-این پست ومقامهامیان ومیرن اون چیزکه میمونه مهر ادمهاست که به دل میشینه
نردبان این جهان ماومنیست-عاقبت این نردبان بشکستنیست-لاجرم هرکس که بالاترنشست-استخوانش سخت ترخواهدشکست
با سلام جناب مهدس حق با شما هست مدیر بخش گوشی موبایل کم لطفی کردن به بخش رسیدگی نمی کنند در فکر مدیر
جدید هستیم
جناب رضا زیاد هم فرق نداره بخش رسیور در بالا باشه یا پایین ولی به خاطر برخی مسایل پایین باشه بهتره
جناب سعید اگه منظور شما این هست چت باکس برای شما بن شده کمی فکر کنید دلیل ان را متوجه می شوید
یک بار که بنده شما را بن کردم و دفعه دوم هم به خاطر موضوع دیگر جناب کیانفر چت باکس شما رامسدود کردن
اسم این هم زورگویی با ابزار مدیریت نیست ما اگر بخواهیم با برخی مسایل برخورد نکنیم سنگ روی سنگ بند نمی شود.
باسلا وعرض ادب خدمت ناظم سایت.ممنونم از توجه حضرتعالی.بخدا همه این جملات از سر دلسوزی برای سایت است که مخاطبان بیشتری برای سایت داشته باشیم .بنده فکرمیکنم وقت ان رسیده که یک تحول اساسی در سایت صورت بگیردوبخشهای از ان که قابل استفاده نیستندکم وبخشهای پرمخاطب اضافه شوند.سپاسگزارم
باسلام به تك تك اساتيد عزيز و بامعرفت سايت كيانست
بنده هم با اين عزيزان موافقم البته نظر بنده اينكه بخش هارو يك خورده ويرايش كنيم مدلهاي جديد رسيور وارد بازار شده اونها رو اضافه كنيم مخصوصا بخش فايل فلش ما بخشي به نام فايل فلش رسيورهاي استار ايكس نداريم كه مدلها زيادي وارد بازار شده و كاربران سردرگم ميشم خواهشن بخشهارا يه خورده ويرايش كنيد.
باسلام وعرض ادب دوباره.امیدوارم بزودی شاهد اتفاق افتادن همه این پیشنهاد ها باشیم وفقط به دکمه تشکر ختم نشود.منتظر این اتفاقات خوب دراینده نزدیک میمانیم.سپاس