سلام
دوست گرامی از این فایل استفاده نماید
فایل ایپرام تلویزیون پارس pars 21'' 21uv86
ضمنا ببینید شاسی شما مثل این شاسی میباشد
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
دوست گرامی از این فایل استفاده نماید
ضمنا ببینید شاسی شما مثل این شاسی میباشد
با سلام مجدد و تشکر از همکاری شما استادان این تلوزیون واقعا منو کلفه کرده شماره شاسی رو روی جعبه پیدا کردم که philips uoc-11- میباشد ولی اپرام همان مدل وقتی میزنم ایراد است وست رو میده ولی با اپرام خودش ورتیکال فقط چند سانتی متر از با و پایین جمع شدگی دارد
سلام
یک عکس از تصویر هم بگذار برای ورود به منوی سرویس با ید کنترل مخصوص داشت شماره ای که کنار های ولتاژ نوشته شده هرچند تا هست بنویس تا اگر فایل موجود باشه قرار دهم. در این مدل ها شماره شاسی فرق می کنه وبجای هم نمی خوره ودر مردهایی هم آی سی سیستم خرابه.
با درود
برنامه ایپروم پارس215003 را با شاسی p103s نیاز دارم
سلام
ایپرام پارس گروندیک شماره شاسی بحاطر ندارم ولی پارس قدیمی قاب چوبی که روی شاسی دوتا برد جدا داره که علامت ولو هم جوهر قرمز رنگ هست مدل t55-521
با سلام
دوست گرامی این دو فایل را تست کنید
PARS Model 205001 Chassis P103 ATMEL 24C32A
با سلام!
دوستان عزیز یه تلویزیون گراندیک مدل st5514mx - st2114mx با شماره شاسی cuc2021 که مشکل ایپرام داره ،چند فایل ایپرام رو بهش دادم اما طول و عرض تصویر رو که از منو سرویس تنظیم میکنم با یه بار خاموش شدن تلویزیون دوباره به حالت اول برمیگرده،دوستان لطفا راهنمایی کنید!
سلام
دوست گرامی زمانی که تنظیمات را انجام دادی وتصویر درست وکامل شد به منوی اصلی سرویس که اولین بار وارد شدی برگرد وآخرین گزینه END را انتخاب کن ومثبت ولوم را بزن تغییرات سیو می شود ودیگر با خاموش شدن به حالت اول بر نمی گردد.
منتظر نتیجه کار شما هستم.
با تشکر ار آقای شهریار و آقای غدیر !همونطور که فرمودید درست شد.
با سلام خدمت مدیران و اساتید محترم
فایل ایپرام تلویزیون پارس گروندیک مدل t70-528 با شماره شاسی 9008-000-1130 در انجمن قرار دهید. باتشکر صمیمانه
خودم که صاحب چیزها هستم از بین خواهم رفت، پس چرا بخاطر از دست دادن چیزها ناراحت شوم.
درود
از این فایل استفاده کنید
فایل ایپرام تلویزیون پارس گروندیگ با شاسی اکوتو ( آی سی SDA2546 ) - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
.
بادرود
برنامه ایپرام پارس 215003 با شماره شاسی p103 s sرا شدیدا نیاز دارم
باتشکر
با درود
تمام فایلها را تست کردم جواب نمیدهد
سلام به اساتیدودوستان سایت بزرگ کیانست لطفافایل ایپرام تلویزیون پارس مدل 21u86 شماره جانگل 11156 موردنیازضروری می باشد.باتشکر
دوست عزیز سلام
اگر منظور شما 21UV86 است از این تایپیک دریافت نمایید
دوست عزیز سلام
شماره شاسی تلویزیون شما UOC110 می باشد
لطفا در هنگام درخواست یا طرح سوال ، شماره شاسی را نیز درج نمایید
میتوانید از فایل های موجود در سایت که با همین شاسی هستند استفاده کنید
به عنوان مثال کلیک کنید
موفق باشید
باسلام
درخواست فایل تلویزیون پارس مدل 14N12S شاسی CM-908S
در ضمن یک نمونه در سایت موجود است اما تنظیمات آن صحیح نیست
با تشکر
جناب شهریار سلام
این فایل را تست و نتیجه را اعلام کنید
موفق باشید
باسلام لطفا فایل ایپرام تلوزیون پارس 15 اینچ مدل 1520pf ic power 765rt ic sistem tda12176pc306ag vertical la78040شماره شاسی اگه اشتباه نکنم cy-ph2529top باتشکر
سلام باتشکر از حسن توجه شما مدل تلوزیون فقط MODEL:1520PF
ضمنا تلوزیون 15 اینچ فلت هست
دوست عزیز سلام
بهتر بود یک عکس از شاسی در سایت قرار می دادید !
من فایل این شاسی را ندارم و باید منتظر دیگر دوستان بمانید
البته میتوانید از فایلهای زیر استفاده کنید
ضمنا بفرمایید که آیا شاسی تلویزیون شما همانند عکس زیر است یا خیر ؟
فایل پیوست 57274
با سلام به اپیروم lim pars2123us را همکاران اپلود فرمایندبا اپیروم خودش و فایل های سایت روشن نمی شود ولی با اپیروم خالی روشن ومشکل اوست وست ووارد منو هم نمیشود با تشکر ضمنا شاسی مانند عکس بالاست که جناب پناهی در سایت قراردادهاند که ضمن تشکر از ایشان از فایلهل استفاده خواهم کرد
باسلام با این فایلها مشکل حل نشد
با سلام احتیاج به فایل اپیرام پارس به مدل 2123usشماره میکام nt12176pc306bgوشماره شاسیph2529topدارم با تشکر