سلام و خسته نباشیدمجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
و این هم روش ورود به منو سرویس همان مدل
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام و خسته نباشیدمجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
و این هم روش ورود به منو سرویس همان مدل
دوست گرامی سلام و خسته نباشید
نقشه در خواستی شما در سایت موجود است در زیر لینکش قرار داده شد
ممنون و موفق باشید
نقشه تلوزیون صنام مدل ST-33110TS با شاسی CY-PH1421DV - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
سلام لطفا نقشه اسليم صنام مدلst-21s220m به شاسي titan-ux ta41-40048c رااگر موجود است بگذاريد نقشه هاي موجود نميخورد ممنون خسته نباشيد
سلام قسمت منبع تغذيه كلا دستكاري شده است str اولش w است ومقاومتها وزنر مشخص نيست ممنون
سلام از لطف شما ممنون و خسته نباشيد اگر مقدور بود نقشه اي يافتيد بگذاريد خيلي خيلي ممنون
با سلام: دوستان عزیزی که نقشه صنام 21مدل st21s230 نیاز دارند میتوانند از نقشه تلویزیون پارس tv ultra slim flat که در قسمت تلویزیونهای پارس موجود است استفاده کنند.
باسلام وادب نقشه صنام مدل st-21s210 باشاسی ta41-40031a محبت فرماعید باتشکر
سلام خسته نباشید خواهشمندم نقشه صنام مدل ST2128TSبشماره شاسی FAU7.820.250را برایم ارسال نمائید .با تشکر وخسته نباشید برای تمامی اساتید ارجمند ترانزیستور
سلام خسته نباشید .لطفا نقشه و منو سرویس صنام مدل ST2128TS شاسی FAU7.820.250رابرایم ارسال فرمائید.با تشکر از زحمات شما ترانزیستور
درود
کاربر گرامی لطفا درخواست خود در مورد نقشه صنام را به جز این تاپیک که مربوط به درخواست است
در بخشهای دیگر مطرح نکنید . پست شما به این مکان منتقل شد . در پست قبلی من برای شما یک نقشه
قرار دادم که دانلود نکرده اید . لطفا نقشه را دانلود کرده و با دستگاه مطابقت دهید و نتیجه را اعلام کنید
با سلام نقشه تلویزیون صنام مدل 21st210 با شاسی titan ux ta41-40048c رو میخواستم از دوستان کسی نقشه این شاسی داره ممنون میشم بزاره تو سایت
با سلام
دوست عزیز شاسی این مدل تیتان هست چند نمونه در بخش هست تست کنید
ببینید با شاسی شما یکی هست یا نه ای هم یک مدل
سرویس مانوئل صنام شاسی titan
با سلام
دوست عزیز هنگام درخواست نقشه یا فایل شماره شاسی را حتما بنویسید
شماره شاسی تلویزیون شما PTQM02 می باشد و نقشه را از لینک زیر
دانلود کنید
موفق باشید
نقشه تلویزیون صنام مدل : sd-29d7 با شاسی : PTQM02
با سلام خدمت همکاران گرامی
لطفا اگر امکان داشت نقشه تلویزیون صنام مدل ST3399 TS را درسایت قرار دهید .اگر نقشه موجود نبود لطفا شماره آیسی وان چیپ آن اعلام فرمایید . درضمن آیسی 64 پایه هست. با تشکر
با سلام
دوست عزیز نقشه درخواستی شما با کیفیت عالی در بخش اپلود شد
از لینک زیر دریافت کنید
شماره شاسی هم
PTLM04-1
می باشد
نقشه تلویزیون SANAM مدل: ST-3399 باشاسی: PTLM04-1
با سلام خدمت آقا اشکان
نقشه ای که لینکش را گذاشتید دانلود کردم ولی متاسفانه با شاسی تلویزیون من که 14 اینچ هست و موقعی که نزد من آوردند آیسی وان چیپ روی مدار نبوده گویا تعمیرگاه دیگری بوده و آیسی را روی مدار نگذاشته بودند همخوانی ندارد. در هر حال فکر کنم شماره شاسی مدار من این باشه wpf94v-0 ومدلش هم ST3399-TS . .با سپاس از لطف جنابعالی
باعرض سلام نقشه صنام مدل st5395ts
خیلی لازم دارم
متشکرم
شماره شاسی CBG28238P
CR4055
R404
دوست عزیز در پست قبل هم عرض کردم شماره شاسی را اعلام کنید
متاسفانه من الان حضور ذهن ندارم و شماره شاسی یادم نیامد
کنار های ولتاژ شماره نوشته شده
شماره شاسی CBG28238P
ضمن عرض سلام : در صورت امكان نقشه صنام مدل st5395ts و شماره شاسیks1a ايپرام اين مدل را در سايت قرار دهيد ویا شماره قطعات cr4055 وr404 را برایم آپ بفرمایید. با تشكر از شما عزيزان.
دوست عزیز سلام
از نقشه های سامسونگ با این شاسی می توانید استفاده کنید
http://kiansat.kim/showthread.php?t=49057
با سلام لطفا نقشه تلوزیون صنام مدلST5395TSباشماره شاسی AA41 وشماره دیگری هم زیر هایولتاز نوشتهKS1A لطفا مرحمت فرمایید باتشکر
درود
عزیز KS1A همان شاسی تلویزیون سامسونگ می باشد و
می توانید نقشه را از لینک زیر دانلود کنید
موفق باشید
نقشه و سرویس مانوئل تلویزیون سامسونگ مدل CS-53100TS با شسی KS1A
با عرض سلام.درخواست نقشه تلویزیون صنام مدل ST29A6TPS. باتشکر
با سلام
اگه ممکنه نقشه تلویزیون صنام مدل21s220m به شماره شاسی ta4140048c را در سایت بگذارید .
با تشکر
درود
عزیز اگه یک عکسی از شاسی قرار دهید
بهتر می شود راهنمایی کرد
متاسفانه نقشه این مدل را پیدا نکردم
سلام.
نقشه تلویزیون صنام شاسی TITAN -TA41-40008A