سلام لطفا فایل اپگرید پلاسمای مدل 50PG350R را واسم بزارید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام لطفا فایل اپگرید پلاسمای مدل 50PG350R را واسم بزارید
با سلام: برنامه آپگرید 42LV3500-TA را لازم داشم
سلام خدمت تمامی همکاران عزیز
فایل ایپرام ال سی دی ال جی مدل37lg60ur-ta رو میخواستم
تشکر از همه دوستان زحمت کش سایت
نرم افزاربروزرسانی السیدی مدل اسکارلت37lg6000را میخواستم لطفا آن را برای من بگذارید
با سلام و خسته نباشید همکاران محترم :
نیاز به فایل فلش و فایل آپگرید پلاسما ال جی 42PQ10R-TAدارم لطفا در صورت امکان در سایت قرار دهید:
شماره آی سی فلش: 25L6405DMI-120
شماره آی سی فلش روی برد آدرس:29LV160DTTI
ایراد : 15 سانتی متر از سمت راست تصویر سیاه است .توضیحات کافی در پست زیر داده شده
با تشکر و سپاس BA.DAVOOD
سیاه بودن 15 سانتی متر از سمت راست پلاسما 42PQ10R-TA
با سلام و تبریک سال نو نیاز به فایل آپدیت و فایل فلش تلویزیون مدل LED LG 42LV3400با آِ سی SMD 48pin دارم لطفا در صورت امکان در سایت آپلود کنید.با تشکر
باسلام
لطف کنید اخرین فای ابگرد lg le5400 ,lg le 34000 رو با راهنمایی کامل نصب اون رو بذاریید ممنون میشم
با سلام
درخواست فایل فلش ال ای دی 42 ال جی مدل 42LS46100
با تشکر
دوستانگرامی مدیران اموزش ابگرید الجی توی پلاسما 50را در سایت بگزارید:confused:
با عرض سلام خدمت اساتید محترم لطفا فایل فلاش وایپرام lcd 42lg3000 با شماره شاسی ld84a/84dرا در سایت قرار دهید:lay:
سلام دوستان اگر كسي فايل اين مدل را دارد لطفا در سايت بگذارد
دوست گرامی لطفا درخواست های خود را در بخش درخواست ها مطرح کنید.
فایل ایپرام LG 42LV3400 قرار داده شد.
http://kiansat.kim/showthread.php?t=65821&p=304065#post304065
لطفا نرم افزار و نحوه اپگرید LG 42 LW 4500-TA توضیح دهید. ممنون
با سلام خدمت دوستان نیاز به فایل فریمور ال سی دی LG مدل 42CS4700 دارم در صورت امکان در سایت قرار دهید.با تشکر
با سلام خدمت همه دوستان
فایل فلش و ایپرام LCD LG 42LK450-TA رو نیاز دارم
لطفا در صورت موجود بودن قرار بدین
تشکر از همه دوستان
سلام دوستان لطفا اخرین نرم افزار و لودر و نحوه به روز رسانی تلویزیون 47 lm 8600یا همان 86000 را قرار دهید . متشکرم
روی تصویر سیگنال ندارد وکنترل دکمه ها کار نمی کند
با سلام فایل فلش وایپرام lcd lg 42 مدل42cs410-tb رو لازم داشتم
ایراد دستگاه باکنترل کارنمی کند ودکمه ها هم کار نمی کند تصویر سیاه روی ان نوسیگنال می زند
سلام خدمت دوستان و استادان عزیز لطفا اگر فایل مربوطه رو دارید در اختیار این حقیر قرار دهید متشکرم
من تلویزیون رو آپدیت کردم به ورژن بالاتر ولی یه سری باگ داره والان میخوام به ورژن پایین تر دانگرید کنم میخواستم ببینم چه نرم افزاری نیاز است لطفا راهنمایی کنین
ممنون
با سلام یک 3D ال جی 42LA620V-ZA خریدم منو فارسی نداره
خواستم بدونم رسیور داخلیش بدرد بخوره یا نه با تشکر
با سلام
درخواست فايل فلش اي سي ناند ال ای دی ال جی مدل : 32LN5420B-TC
با تشکر
با سلام :
دوستان ، نیاز مبرم به فایل فلش تلویزیون 47LN540V LG دارم . ممنونم .
ممنونم واقعا خسته نباشید
خواهشمند است فایل ابدیت یا فلش اپرام lG 42LV37100PB را لطف کنند با تشکر جلال 292
دوستان عزیز ال ای دی 42lv34000-ta در منوی مخفی مدل را تغییر دادم بدون اینکه سیو کنم دستگاه خاموش شد و پس از آن بطور متوالی ریست میشود فقط لوگو می آید و ریستد میکند لطفا راهنمایی یا فایل فلش برایم محبت کنید که آبرویم پیش مشتری رفته
ممنون میشم کمک کنید......
با سلام به همکاران گرامی نیاز فوری دارم به فایل فلش و ایپرام ال سی دی ال جی مدل 42LG707YR-TA
با سلام ایپرام 42lg60rfرا میخواهم اگر دوستان کسی داره برایم قرار دهد.
با سلام نیاز مبرم به فایل فلش تلویزیون ال جی زیر دارم
با سلام خدمت دوستان عزیز
فایل فلش یا ایپرام LCD LG مدل 32LG3RC را می خواستم
با تشکر از دوستان عزیز
با سلام وتبریک سال نو خدمت اساتیدبنده نیاز فوری به فایل اپرام پروجکشن ال جی مدل rt52sz31rb دارم ممنون میشم اگه کارمو راه اندازی کنید:confused:
سلام.فایل ال سیدی ال جی42LN549Cمیخوام.کانال یابی اش در3ثانیه انجام میشه صداندارد فقط فلاش مموری وفیش 3قلو تصویری بی صدادارند.چون کانالیابی 3ثانیه طول میکشدکانال پیدانمیکند.این عیب بیدلیل دریک روز اتفاق افتادمیخوام بافلاش مموری فایل راانتقال بدم.اگرنشدباکابل232.تشکر
با سلام و تبریک سال نو به همکاران محترم
نیاز ضروری به فایل فلش ال ایی دی ال جی مدل 32LN540R دارم
.لطفا در صورت امکان در سایت
قرار دهید .
ایراد: در موقع آپگرید با فلش مموری برق رفته و یک لحظه آرم ال
جی میاد و میره و تکرار میشه .
با تشکر و سپاس
با سلام.......لطفا فایل فلش LG 42CS460............با تشکر
با سلام فایل فلش الجی 32lk457c-ta رو میخواستم شکل مین برد دقیقا مثل 32lk3300 فایل پیوست 83713فایل پیوست 83714
با سلام خدمت همکاران
لطفا اگر امکان دارد فایل فلش وایپرام السیدی پلاسما الجی مدل 50PB560B-TA را در سایت قرار دهید . با سپاس
با سلام .
خودم از روی یک السیدی سالم کپی گرفتم وبرای دوستان آپلود می نمایم . امید است بدردتون بخوره.
با سلام خدمت دو ستان احتياج به فايل ابديت وفلش LGمدل47LH7030دارم اگر از دوستان كسي داره برام بزاره با تشكر :smile: