دوست عزیز سلام
اقدام شد موفق باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام و خسته نباشید.320000ریال از حساب6104337085885752 واریز کردم لطفا یوزر مرا فعال کنید تشکر ali2094
سلام و خسته نباشید.320000ریال از حسابxxxxxxxxxxxxxبه به شماره حواله xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
91/6/6 _ 11/57/21 واریز کردم یوزرمرا فعال نکردید؟ باتشکر
ali2094
سلام و خسته نباشيد
دوست گرامي ورودتان را به جمع بزرگ و صميمي تبريك عرض ميكنم
دوست گرامي لطفا پيام خود را از طريق پيام خصوصي به جناب كيانفر ادمين سايت اعلام نماييد
من پست شما را با اجازه ويرايش نمودم
از اين لينك استفاده نماييد
در اسرع وقت ممكن عضو خواهيد شد
301 Moved Permanently
برادر محترم این تاپیک برای موقعی هست که شما مشخصات واریز را پیام خصوصی کرده باشید و ترتیب اثر داده نشده باشه ان هم بعد از 24 ساعت
شما هیچ پیامی برای بنده ارسال نکرده اید
درست تاپیک زیر را مطالعه نمایید و ببینید چی ازتون خواستیم
301 Moved Permanently
سلام مجدد.برای فعال شدن یوزر اینجانب زمانه زیادی برد.آیا تبت نام من اشکال داشته یا سایت دیر جواب میده لطفا سریعتر اقدام فرمایید متشکرم
برادر عزیز چرا بیهوده پست میزنید؟
بنده عرض کردم مشخصات کامل واریز را باید پیام خصوصی نمایید
این هم لینک پیام خصوصی
301 Moved Permanently
سلام من مبلغ 20 هزار تومان به حساب ریختم تارخ 06/02 اما بعد از یک روز فعال شده یوزرم بسته شد من مشخصات کامل رو دادم تو نامه خصوصی هم گفتم مشکل چیه اما هنوز جوابی نگرفتم لطفا بگید من چیکار کنم
سلام و خسته نباشيد301 Moved Permanently
دوست گرامي لطفا به لينك زير وارد شده و مطلب خود را به صورت پيام به ادمين اطلاع دهيد حتما در اسرع وقت ممكن راهنمايي لازم رو خواهند داشت
با سلام
دوست عزیز شما برای نتیجه گیری سریعتر
مشکل خودتون رو طی یک پیام خصوصی به جناب کیانفر اعلام کنید
<<<< برای ارسال پیام خصوصی به مدیریت کل سایت کلیک نمایید>>>>
موفق باشید
با سلام علی شبانی هستم مبلغ 22000تومان از بانک صادرات واریز . مشخصات پیام خصوصی شد .لطفا جهت فعال سازی اقدام نماید. با تشکرات فراوان
با سلام
دوست گرامي ازطریق لينك زير مطلب خود را به صورت پيام به جناب کیانفراطلاع دهيد تا اقدام گردد
پیام خصوصی به مدیریت کل سایت**************
:173017_vahidrk1:سلام بنده مبلغ 22000تومان واریز و مشخصات پیام خصوصی شد لطفا جهت فعال سازی عضویت بنده اقدام نمایید
با سلام
دوست عزیز خوشحالیم که به جمع ما پیوستید برای فعال سازی
باید به جناب کیانفر پیام خصوصی ارسال کنیداز لینک زیر اقدام کنید
با تشکر.
مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
باسلام.من درتاریخ 16/6/91درپیغام خصوصی به آقای کیانفر مشخصات مبلغ واریزی را ذکر کردم ولی تاکنون یوزراینجانب فعال نشده لطفآ پیگیری نمایید.با تشکر
دوستانی که هزینه اشتراک را واریز کرده اند تا اخر شب عصویتشان فعال میشود در حال حاضر دسترسی ندارم
عضویت تمامی دوستان فعال گردید
سلام من عضو سایت هستم مبلغ 15000 تومان از کارت ------------به شماره تراکنش ---------به شماره کارت ملی ---------برای عضویت 6 ماهه vip2 ,واریز کردم با تشکر.
برادر این یعنی چی که مشخصات را در تاپیک نوشته اید
شما قوانین وشرایط عضویت را بخوانید ببینید کجا نوشته شده تو تاپیک مشخصات ارسال کنید
301 Moved Permanently
پیام خصوصی کنید
با سلام و خسته نباشید
مشخصات فیش واریزی از طریق پیام خصوصی ارسال شد لطفا" اقدام نمایید با تشکر.
سلام حقه اشتراکم واریز کردم تقاضای تمدید دوره دارم
---------- Post added at 05:17 ---------- Previous post was at 05:13 ----------
حق اشتراک شش ماهه در تاریخ 15 7 91 ساعت 19 23 دقیقه به حساب بانک ملت واریز شد
hojat_2020 ,واریزکردم فعال کنید
با سلام
دوست عزیز مشخصات فیش واریزی رو بطور کامل برای جناب کیانفر ارسال کنید
از لینک زیر پیام خصوصی کنید
استاد پیغام خصوصی ما دریافت شد؟
درود
ميخواستم بدونم چقدر يا چند روز به پايان كاربري ويژه بنده با اين ID مونده. متاسفانه تاريخ آغاز اونو نميدونم.
با سپاس
با سلام سعید کشت کار هستم .مبلغ 25000 هزار تومان جهت عضویت 6 ماه vip واریز کردم.مشخصات کاملش رو به صورت پیغام خصوصی فرستادم .لطفا پیگیری کنید
با سلام هادي شاكر خوشرودي هستم مبلغ 25000 تومان جهت عضويت VIP1 از كارت ------------در تاريخ 91/10/10 ساعت 11:01به شماره كارت بانك ملت واريز نمودم-------
لطفاً اقدامات لازم را جهت فعال سازي مبذول فرمائيد .
نام كاربري : hadi15261
با سلام
نادر از تبريز هستم مبلغ 15 هزارتومان توسط اينترنت بانك به حساب ملي مدير كل سايت با ارسال فرم در پيام خصوصي واريز كردم لطفا جهت فعال سازي اقدام فرماييد گروه vip2
سلام مندنی زاده هستم مبلغ 15000تومان شماره پیگیری:88176 ساعت:18:32:55 تاریخ:17دی91 نام کاربری:vahid2010 لطفآ پیگیری فرمایید.