با سلام لطفا فایل شما چه اشکالی دارد چنانچه امکان دارد فایل خراب را اپلود کنید اگر بتوانم بامقایسه دو فایل خراب اشکال انها رابر طرف کنم فایل من روی ولکام مانده بود که با تغییر کدها درست شد اما فلش را نمیخواند با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام لطفا فایل شما چه اشکالی دارد چنانچه امکان دارد فایل خراب را اپلود کنید اگر بتوانم بامقایسه دو فایل خراب اشکال انها رابر طرف کنم فایل من روی ولکام مانده بود که با تغییر کدها درست شد اما فلش را نمیخواند با تشکر
با سلام فلش دی وی دی پرتابل jeja dv808c را اپلود فرمایید با تشکر
درود
لطفا این فایل را تست کنید
فایل فلش دی وی دی پورتابل مارشال مدل ME-109P - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
.
با سلام و تشکر از شما
متاستفانه این فایل فلش جواب نداد.:lay:
با سلام
لطفا فایل فلش دی وی دی لب تاب microfire مدلda-770 را قرار دهید
باعرض سلام و خسته نباشيد . فايل فلش پرتابل 9 اينچ leono با اي سي سيستم mt 1389 de و اي سي فلش به شماره s 29 al 016 d 70 tf 102 اكه امكان داره برام بزارين ممنون از زحمات شما
سلام و خسته نباشيد كسي نيست فايل ايپرام دستگاه بالا رو برام بزاره
سلام خسته نباشید.لطفا فایل ایپرام دی وی دی لبتاب GPX-PD750WRS با سیستم MT1389QE و ایپرام 25D80 را برایم بگذارید . ویا اگر بتوانید راهنماییم کنید VCD را نمیخواند optic و موتور تست شده . تشکر از شما
با سلام نیاز به فایل اپرام دیویدی مانیتورLEONO MODEL PD-700 که شماره ایسیهای ان MST726 و MT1389 میباشد لطفا در صرت امکان اپلود کنید با تشکر
باسلام و خسته نباشید شرمنده ام یعنی نمیدانستم کجا باید درخواست کنم امیدوارم ببخشید بنده فایل فلش دی وی دی پخش ماشین مارشال به مدل me-2816 و آی سی فلش en25t16 و cpu-sphe8202tq را میخواستم در صورت امکان محبت فرمایید متشکرم manssor
باسلام و خسته فایل فلش دی وی دی پخش ماشین ME2816 به خدمتتان آپلود میگردد سالم و آزمایش شده است manssor
با سلام خدمت دمستان عزیز فایل ایپرام و فلش دی وی دی ال سی دی سونیا مدل su-9094
ممنون میشم . با تشکر
سلام
از دوستان خواهشمند است فایل ایپرام و فلش دی وی دی ال سی دی سونی به مدل DVP-FX850 را بفرستن متشکرم
با سلام لطفا فایل فلش پرتابل پریمیر مدل premier model:prl-929dvرابرایم بگذارید ممنون
باسلام خدمت اساتید فایل فلش پرتابل مارشال مدل ME-120 با آی سی25L1605 وMT1389VDE نیاز داشتم آی سی فلش 8 پین میباشد با تشکر
باسلام و خسته نباشید
درخواست فایل فلش دی وی دی پرتابل MARSHAL مدل ME-106P
سی پی یو MT1389DE
فلش 29LV160BTI
سلام خدمت دوستان عزیز فایل ایپرام و فلش دی وی دی ال سی دیstar shell مدل ss-9020 میخواستم
دوستان هر ** ای سی فلاش این مدل رو داره اگه لطف کنه ممنون میشم خیلی واجبه....
فایل فلاش پرتابل دی وی دی SUNNYA SU-9092 با ای سی فلاش W25X16
هیچ کی نیست جواب بده سوال مارو....
درود
دوست خوبم روزی که این فایل را درخواست داده بودید
من خیلی گشتم تا فایل را پیدا کنم ولی متاسفانه نتیجه نداد
از کاربران عزیز خواهشمندم اگر این فایل را دارید حتما
اپلود کنید تا مشکل دوستمان حل شود
با تشکر از همکاری شما عزیزان
موفق باشید
http://www.getsmile.com/emoticons/fu...-68129/bye.gif
همچنان منتظر فایل مورد نظر میباشم.....
دوستان اگه مرحمت بفرمایند....
سلام فايل فلش پرتابل مارشال مدل ME-5044 ميخواستم اگه داريد لطفا برام آپلود كنيد آي سي ايپرام 25Q16
سلام فايل فلش پرتابل مارشال مدل ME-5044 ميخواستم اگه داريد لطفا برام آپلود كنيد آي سي ايپرام 25Q16
CPU 1389VDE
اسلام...فایل فلش دی وی دی ال سی دی دار سونی مدل DA-771 رو میخواستم...
سلام ممنون میشم فایل فلش dvd السی دی دار سونی مدل kh-dv 960
سلام فايل فلش پرتابل سوني مدلDA795 لازم داشتم با تشكر
در خواست فلش hamerz 214 با تشکر از همه هم کاران
از لينك زير دانلود كنيد.
فايل فلش DVD-hamerz 214
با سلام
من فایل فلش دی وی دی سونی ال سی دی دارمدل dvp-865 رومی خواستم
ایسی فلش 25Q16
سی پی یو 82R2K
ممنون میشم:redface:
لطفا فایل فلش مارشال 110 با تشکر