سلام: فقط 800هزار تومان زیاده (ببخشید اقای همت زاده)
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام: فقط 800هزار تومان زیاده (ببخشید اقای همت زاده)
با سلام
لطفا قیمت برنامه و دستگاه اصلی +TNM5000 را سوال بفرمائید و سپس قضاوت کنید.
برای اطلاع دوستانی که در مورد قیمتها سوال فرموده اند ، قیمت ها تا پایان بهار 92 بشرح زیر است:
- دیاگ مولتی پلکس کاتل بمبلغ 750
- دیاگ مولتی پلکس کاتل + برنامه ECUTOOLS کاتل بمبلغ 1650
- دیاگ مولتی پلکس کاتل + برنامه +TNM5000 بمبلغ 2250
- دیاگ مولتی پلکس کاتل + برنامهECUTOOLS کاتل + برنامه +TNM5000 بمبلغ 2450
- دستگاه پروگرامر isp کاتل با قابلیتهای خواندن و نوشتن انواع حافظه و میکرو در ECU بمبلغ 360
چنانچه برنامه دیاگ مولتی پلکس غیر فعال شود مبلغ 350 از کل مبلغ حذف میگردد(تا پایان بهار 92).
تا اطلاع ثانوی مبلغ 10% تخفیف ویژه برای دوستان عزیز در
انجمن برقرار میباشد.
لطفا جهت دریافت اطلاعات ، آدرس ایمیلتان را در پست خصوصی قید بفرمائید.
من الله توفیق
با درود
ضمن تشکر از اقای همت زاده و کیانستی های عزیز
ورژن ecutools از 7.6 به 8.0 اپگرید شده لطفا در مورد قابلیتهای این ورژن توضیح بفرمایید
با سلام :
مژده : دوستان از هم اکنون ایسیو تولز خود را آپدیت نموده و نرم افزار خود را بهینه نمایید . آندسته از عزیزانی که ورژن 8 را دارند مجددا آپدیت نمایند .
در این ورژن پروگرام NEC مقدور میباشد ، جیتک FN , CCN جهت خام کردن FN و کم کردن کیلومتر خودروهای مولتی پلکس .
عکس پیوست ضمیمه راهنمای پینهای ISP .
باسلام
قابل توجه دوستان عزیزی که تاکنون برنامه اصلاح کیلومتر برای ایسیوهای والئو و همچنین
بوش را از شرکتهای دیگر تهیه نکرده اند و دستگاه آیکو ماکس دارند:
برنامه های فوق بزودی توسط آیکو ماکس قابل انجام خواهد بود. همچنین آپدیتهای جدید
نیز برای برنامه ایسیو تولز خواهد آمد.
من الله توفیق
با عرض سلام دوست عزیز من تازه عضو این انجمن شدم ویک دستگاه ایکو دیاک وتبدیل ایسو شمارا دارم مدلMUXوازشرکت نگار خودرو خریدم ذر قسمت دانلود ایسیو زیمنس بیفول اگر میشود نرم افزار مدلPH+ را بگذارید چون بعضی موقع این ایسیوها نشانگر بنزین وگاز درست نمیشوند وبا تعویض ایسیو که شرکت میکند درست میشود لطفا نرم افزار اصلاحی انرا بگذارید با تشکر وسپاس
با سلام :
دوست عزیز ، به سایت کیانست خوش آمدید . در این خصوص با شرکت مهندس همت زاده تماس بگیرید .
با عرض سلام اگر میشود طریقه ابدیت دستگاه از طریق اینترنت اقای همت زاده توضیح دهند ممنون می شوم چون من دستگاه را ابدیت کردم ورزن 8 شد ولی نرم افزار کار نمیکند موقعی که نرم افزار را باز میکند گزینه اول که هیچی سه گزینه دیگر همه را پیغام ابدیت کامل میدهد ولی گزینه اخر که ابدیت اینتر *** است ارور میدهد ممنون میشم طریقه ابدیت دستگاه با تشکر وسپاس