موراتی:گاسپرینی مسئول ناکامی های این فصل اینتر است؛ فورلان برای اینتر بد بازی کرده
رئیس باشگاه اینتر امیدوار است که مربی جدید بتواند اوضاع نرآتزوری را رو به راه کند
http://u.goal.com/175400/175404hp2.jpg
سایت گل- ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه اینتر ، جیان پیرو گاسپرینی، مربی سابق تیمش را دلیل مشکلات نرآتزوری در رقابتهای این فصل می داند
اینتر در حال حاضر در رده هشتم جدول سری آ قراردارد و 10 امتیاز با آخرین جایگاه برای کسب مجوز سهمیه حضور در رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا فاصله دارد. موراتی اخیرا کلودیو رانیری، مربی تیمش را هم از سمت خود برکنار کرد و آندره آ استراماچونی، مربی تیم پریماورا را تا پایان رقابتهای این فصل روی نیمکت هدایت تیمش قرار دارد.
اکنون موراتی در صحبتهایی گاسپرینی را که درماه سپتامبر سال گذشته از سمت خود برکنار شد،مقصر روزهای سخت اینتر دانسته و در صحبتهایی به اسکای سپورت 24 گفته:« من از تمام کارهای گاسپرینی راضی نیستم. مسئولیت ناکامی این فصل اینتر بیشتر از هر فرد دیگری متوجه اوست.»
موراتی درادامه صحبتهایش ابراز امیدواری کرده که استراماچونی بتواند اوضاع این تیم را خیلی سریع بهبود ببخشد:« استراماچونی مربی بامهارتی است و دیدگاه های تاکتیکی خوبی دارد؛ پس هر اتفاقی ممکن است رخ بدهد. من امیدوارم که او بتواند راهکار ما در آینده باشد. اگر او بتواند در تمام دیدارهای باقی مانده اینتر را به پیروزی برساند؛ شاید او را نگاه دارم.»
رئیس اینتر ادامه داد: «امیدوارم که تیمم بتوانم به رقابتهای اروپایی راه بیابد ولی بعید می دانم که بتوانیم این کار را انجام دهیم و ناکامی در صعود به رقابتهای اروپایی مشکل بزرگی برای ما خواهد بود. روی کار آمدن این مربی جدید خوب است و دست کم از صبح امروز هوای تازه ای در رختکن تیم دمیده می شود.»
موراتی درادامه به تمجید از برخی مربیانی که صحبتهایی درمورد انتقال آنها به سن سیرو در پایان رقابتهای این فصل به گوش می رسد پرداخت و گفت:« بیه لسا، مربی اتلتیک مربی بزرگی است؛ مثل وینچنتزو مونتلا و زندک زمان. ولی من از خیلی از مربی ها خوب تعریف می کنم.»
الان زمان خوبی برای تمرکز برروی بازیکنان بود. موراتی در صحبتهایی به مصدومیت فورلان پرداخت و گفت:«فورلان اندکی برای تیم بازی کرده و دراین بازیها هم بد بوده.»