باسلام خدمت همکاران محترم یک مورد پخش به شمارهme-409uبا این ایراد که بعداز روشن کردن آداپتور گزینه weelcomامده وبعد از ان دیسپلی محومیشود وکار به وارد کردن کد نمیکشد لطفااگر راهی دارید راهنمایی کنید:rolleyes:
نمایش نسخه قابل چاپ
باسلام خدمت همکاران محترم یک مورد پخش به شمارهme-409uبا این ایراد که بعداز روشن کردن آداپتور گزینه weelcomامده وبعد از ان دیسپلی محومیشود وکار به وارد کردن کد نمیکشد لطفااگر راهی دارید راهنمایی کنید:rolleyes:
درود
عزیز سوال باید در قسمت پرسش و پاسخ مطرح شود
ولی این طور که مشخص هست امپر ترانس شما خیلی کم هست
و نمی تواند پخش را روشن کند
بهتره با یک ترانس با امپر بالا استفاده کنید
سوالی هم بود در بخش مربوط به خودش مطرح کنید
سلام
درخواست فایل کد پخش sr-443 شرکت بهنگام آفرین را داشتم اگه کسی داره ممنون میشم . یه فایل قبلا دان کرده بودم روی آی سی ریختم ارور میده در ضمن شماره آی سی این پخش چه شماره ای است ممنون میشم
سلام دوست عزیز . دوفایل با دو کد متفاوت برات آپ کردم . تست نموده نتیجه را اعلام کنید.
فایل کد پخش sr-443
شرمنده دوست عزیز . خدمت شما
فایل کد پخش sr-443
با سلام واحترام فایل فلش پخش سی دی سونیا مدل su-1701را میخواستم متشکر میشم اگه کامو راه اندازی کنید :confused:
درود برهمگی
دوستان گرامی اگر کسی فایل فلش این مدل را دارد لطف کند قرار دهد
با سپاس از همگی
با سلام و وقت بخير .ممنون مي شم فايل فلش پخش فابريك فوق را روي صفحه بگذاريد.با سپاس و درود فراوان
با سلام وخسته نباشيد
در خواست فايل فلش پخش ميكروفاير
Model:X-5021
Flash:EN25T80
داشتم اگر دوستان لطف كنند.باتشكر
باسلام خدمت همکاران گرامی درخواست فایل فلش وایپرام cdمارشال مدلME2473رو داشتم اگه ممکنه برام بزارید
فایل درخواستی شما در بخش مربوطه قرار گرفت.
فایل فلش پخش marshal model me-2473
با سلام نیاز به فایل فلش پخش سایلکس مدل SL-10355 دارم لطفا در صورت موجود بودن در سایت آپلود نمایید.با تشکر
سلام .لطفافایل فلش پخش maxeeder 2531رادرصورت امکان بگذارید.باتشکر
سلام
دوستان نیاز به فایل فلش پخش ایندش sunny 8001 دارم
لطفا اگه کسی فایل رو داره آپ کنه ممنون میشم
نیاز فوری !!!!!
ممنون
باسلام فايل فلش سيدي ماشين مارشال me-2421 را اگه دوستان دارن درسایت بزارن ممنون ميشم
باسلام وخسته نباشید فایل فلش دی وی دی SILLEXX SL-10194به شماره آی سی فلش EN25T80 البته این مدل در سایت هست درست کار نمیکند در صورت امکان محبت فرمائید متشکرم منصور
باسلام خدمت همکاران عزیزدرخواست فایل فلش وایپرامSILEXX_SL_10190 رو داشتم ممنون میشم برام بزارید
با عرض سلام وخسته نباشی خدمت استادان گرامی لطفا برنامه فلاش پخش سلیکس مدلSL -10176 را برایم ارسال نمایید با تشکر
با سلام فايل فلش اين مدل را مي خواستم.باتشكر
باسلام فايل فلش اين مدل را مي خواستم با تشكر
با سلام در صورت امکان فایل فلش پخش پریمر مدل PRC403BT
CPU:8202T
FLASH IC:EN 25T16
با تشکر
با سلام کسی از دوستان این فایلو رو نداره؟
شرمنده چون امکان ویرایش نبود. یادم رفته لینکشو برات بزارم .
تعمیرکاران کیان ست
از بین مهندسین کسی فایل فلش پخش ماشین sierra مدل SR-DV2850 رو داره .:smile::smile:
با سلام لطفا فایل فلش پخش concord md-3230Tراروی سایت قرار دهید
متشکرم
با سلام
از دوستان و همکاران اگر کسی فایل پخش پریمر PRC_403BT رو داره لطفا اپ فرمایید.
فایل پیوست 85004
سلام. ممنون جناب بابک نیازی نداشتم .ولی یه فایل دیگری می خواستم
فایل فلش
رادیو سی دی ماشین ال جی مدل lcs311ur
. ممنون میشم.
با سلام
از دوستان و همکاران اگر کسی فایل فلش پخش پریمر PRC_403 BT رو داره لطفا اپ بفرمایید.
باسلام وخسته نباشید:ادوستان واساتید عزیز به فایل فلش پخش دی ودی پریمیر مدل:DEH--870 DVنیاز ضروری دارم
باسلام.لطفادرصورت امکان فایل فلش پخش LG model LCS720BO روآپلودکنید.باتشکر
با سلام وخسته نبا شید
در خواست فایل فلش پخش Marshal
Model:ME2227
Cpu:SPHE8202TQ
Flash:EN25T16
با تشکر
سلام دوستان گرامی . لطفا هر ** فایل فلش پخش سیرا مدل dv-550 را داره قرار بده .