پاسخ : درخواست نرم افزار جدید مارشال me-887
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kand-one
با سلام خدمت اساتید و دوستان گرامی بنده نیاز مبرم به برنامه جدید گیرنده دیجیتال مارشال me-887 دارم ممنون میشم اگه برنامه شو برام بزارید.
پخش فایل mkv بازیرنویس فارسی
لطفا کمک کنید.بدشدت می خوام فایل mkv بازیرنویس فارسی ازطریق USB ببینم امامتاسفانه هیچکدوم از دستگاههام اینکارونمیکنن وتنهاامیدم کیانسته.به ترتیب اولویت فایلهای آپدیت یا فلش ایناروبرام بفرستید.
دیجیتال MARSHAL ME-5019
رسیور استرانگ 4622XII new
تلویزیون سامسونگ LA32C380D1
پاسخ : پخش فایل mkv بازیرنویس فارسی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xplox
لطفا کمک کنید.بدشدت می خوام فایل mkv بازیرنویس فارسی ازطریق USB ببینم امامتاسفانه هیچکدوم از دستگاههام اینکارونمیکنن وتنهاامیدم کیانسته.به ترتیب اولویت فایلهای آپدیت یا فلش ایناروبرام بفرستید.
دیجیتال MARSHAL ME-5019
رسیور استرانگ 4622XII new
تلویزیون سامسونگ LA32C380D1
درود
عزیز برای هرکدام از دستگاهها ما یک بخش
مجزا داریم
من پست شما را به بخش گیرنده های دیجیتال
منتقل کردم
ولی برای رسیور و تلویزیون در محل مناسب
درخواست دهید
با تشکر .
پاسخ : فایل آپدیت گیرنده دیجیتال فراسو مدل fdr-211
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saman 20
سلام
دوستان کسی نداره این فایل رو منتظرم .مال مشتریه و مشتری هم بد جور عجله داره
سلام دوستان خبری نشد
[QUOTE=xplox;397792]لطفا کمک کنید.بدشدت می خوام فایل mkv بازیرنویس فارسی ازطریق USB ببینم امامتاسفانه هیچکدوم از دستگاههام اینکارونمیکنن وتنهاامیدم کیانسته.به ترتیب اولویت فایلهای آپدیت یا فلش ایناروبرام بفرستید.
==============
دوست گلم سلام
واسه دیدن فایل mkv با زیرنویس فارسی درهر دستگاهی می تونید فیلم+زیرنویس را در کمتر از 2 دقیقه با نرم افزار MKVToolnix با یکدیگر ادغام کنید و سپس فایل ادغام شده رو به راحتی با هر دستگاهی مثل تلوزیون، رسیور، دستگاه دیجیتال و ... تماشا کنید.
دوست گلم این نرم افزار رو به همراه آموزش اولیه اون می تونید از لینک زیر با توجه به 32 یا 64 بیتی بودن ویندوزتون دریافت کنید
MKVToolnix 6.9.1 + Portable x86/x64 ترکیب و ادغام فیلم، صدا و زیرنویس با یکدیگر | دانلود رایگان نرم افزار
اگه سئوالی داشتین بفرمایید
موفق و سلامت باشید
[QUOTE=Ehsandll;397882]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xplox
==============
دوست گلم سلام
واسه دیدن فایل mkv با زیرنویس فارسی درهر دستگاهی می تونید فیلم+زیرنویس را در کمتر از 2 دقیقه با نرم افزار
MKVToolnix با یکدیگر ادغام کنید و سپس فایل ادغام شده رو به راحتی با هر دستگاهی مثل تلوزیون، رسیور، دستگاه دیجیتال و ... تماشا کنید.
دوست گلم این نرم افزار رو به همراه آموزش اولیه اون می تونید از لینک زیر با توجه به 32 یا 64 بیتی بودن ویندوزتون دریافت کنید
MKVToolnix 6.9.1 + Portable x86/x64 ترکیب و ادغام فیلم، صدا و زیرنویس با یکدیگر | دانلود رایگان نرم افزار
موفق و سلامت باشید
ممنون از شما.این برنامه رو دارم اما دستگاه گیرنده دیجیتالم این فایل رو پخش نمیکنه.
درخواست فایل اپدیت marshal me5019 رودارم.
که بتونه فایلهای mkv رو از روی کولدیسک usb پخش کنه.
[QUOTE=Ehsandll;397882]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xplox
==============
دوست گلم سلام
واسه دیدن فایل mkv با زیرنویس فارسی درهر دستگاهی می تونید فیلم+زیرنویس را در کمتر از 2 دقیقه با نرم افزار
MKVToolnix با یکدیگر ادغام کنید و سپس فایل ادغام شده رو به راحتی با هر دستگاهی مثل تلوزیون، رسیور، دستگاه دیجیتال و ... تماشا کنید.
موفق و سلامت باشید
سلام خدمت شما من2 ساله بیش یه دی وی دی سه بعدی فول اچ دی سونی ساخته مالزی اخرین مدل اون موقه رو خریداری ویه یو اس بی در جلو ویکی در عقب میخوره وقابل بخش بلوری هستش تولید نیمه دوم 2011 هستش مدلس bdb-s-480 هستش فیلمهای 1080 بلوری با فلش نشون میده ولی زیرنویسش نه متاسفانه برس و جو در شهر هم کردم متاسفانه ازش سر در نیوردن ولی روی تی وی ال ایدی یا رسیورای فول اچ دی زیرنویسه ایرانی رو بخش میکنه این برنامه انتقال بدم به دی وی دی کار سازه ایا راهی برای اخرین ورژنه این مدل دی وی دی هست ممنون میشم اگر اطلاعی دارید ورژنش رو برا این مدل دی وی دی سونی بلوری رو در سایت بزاریید ولن اینترنت هم میخوره در ضمن با تشکر منتظر جوابتونم تشکر زیاد از شما .
درخواست فایل گیرنده دیجیتال CALLUSE CU-835
با سلام
لطفا فایل فلش گیرنده دیجیتال
با تشگر
CALLUSE CU-835
سلام وقت بخیر نرم افزار اپدیت دنای stb.272
سلام وقت بخیر نرم افزار اپدیت دنای stb.272رو میخاستم .مرسی