با سلام من فایل فلش پخش دکلس پریمیر مدلprc243ub را می خواستم.سپاسگزارم
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام من فایل فلش پخش دکلس پریمیر مدلprc243ub را می خواستم.سپاسگزارم
سلام
به فایل فلش این پخش با مشخصات زیر نیاز دارم در انجمن یکی است که با سی پی یو 8202tq است ظاهرا ورژن قبلی این مدل است در ظمن برد سرو زیر مکانیکی نیست روی برد کفی قرار دارد با تشکر
sillexx SL-10160
sphe8202rq dts
ic flash 25t80
optic 1200w
Ram M12L64164A
Mcu EW9032
chassis Dvd8608
ضمن عرض سلام به مدیران وهمکاران بزرگوار.فایل فلش پخش موج نیکان model/mnc-3100AUSراقراردهیدقبلاازهمکار شما صمیمانه سپاسگزاری میکنم.همواره بهاری وسلامت باشید
با سلام
درخواست فایل فلش پایونیر مدل deh-5250sd را دارم
لطفا دوستان اگر این فایل را دارند آپلود نمایند
با تشکر
باسلام.دوستان عزیزم کسی فایل فلش جدیدترین مدل PBM1311بخش سی دی برایدبارداردبرام لطف کنید.روش بی کد کردن وفایل های موجود نتیجه ای نداد .این هم تصویر مدار بخش سی دی .ممنونم دوستتون دارمفایل پیوست 94224فایل پیوست 94225
باسلام
فایل فلش پخش ماشین sierra مدل sr-mt1351 را میخواستم
ممنون
با عرض سلام و خسته نباشید
در صورت امکان فایل فلش پخش پریمر مدل PRC_403BT را اپلود بفرمایید.
CPU_SPHE8202
FLASH_EN25T80
باتشکر
درود
عزیز متاسفانه فایل دیگری را ندارم
منتظر باشید شاید دوستان داشته باشند
با سلام
این دستگاه دارای عیب عدم اجرای cd و usb میباشد. همچنین تصویر lcd دستگاه ابی و فاقد تصویر میباشد. فایلهای فلشی که دوستان و شما زحمت کشیدین تصویر لوگوی دستگاه را بالا میاورد ولی به حالتی نادرست. درضمن این دستگاه باید بر روی رادیو بگراندی داشته باشد که توسط ای سی cpu وبرنامه فلش ساخته میشود که متاسفانه با این فایلها همان لوگوی پریمر و نادرست میباشد. اگر توضیح دیگری نیاز است خدمتتان ارائه کنم. با تشکر از شما و kiansat
درود
نه عزیز کافیه توضیحات
منتظر باشید شاید دیگر دوستان فایل را
اپلود کنند
ما همیشه از کاربران می خواهیم فایلهایی که
در کامپیوتر خود دارند را اپ کنند برای
همچین روزهایی هست که کسی لنگ یک فایل نماند
باسلام به دوستان عزیزم -نیاز به فایل فلش بخش cd-mp3 BUSTER مدلBSC4154mدارم کسی داشت برام محبت کنه -ممنونم از همتون
باسلام لطفا فایل فایل فلش پخش مارشال me-1803 راقرار دهید. با تشکر
درود خدمت اساتید بزرگوار
نیازبه فایل فلش پخش سی دی ماشین BOOSTER BSC-3150M را دارم ای سی فلش روی برد مکانیزم سی دی می باشد . با تشکر و تقدیم احترام .
سلام
فایل فلش پخش ماشین سیرا sr-mp 1351
سلام
فایل فلش pamoc را میخواستم
باتشکر
سلام
فایل فلش پخش سونی مدل cdx-gt720hd را میخواستم
ممنون
سلام -دوستان عزیز فایل فلش بخش ال سی دی دار بوستر مدل Bsc-504BTکسی داره برام لطف کنه0متشکرم.
سلام اساتید عزیز فایل فلش روی برد cdبخش براید مدلsl 9100 usbاگه دارین برام اب کنین ممنون از همگی
با سلام درخواست فایل فلش پخش بوستر مدل BSC5111D ممنون از اساتید
با سلام خدمت همکاران محترم
فایل فلش دستگاه مارشال مدل me-2415رو میخاستم .
باتشکر
با سلام فایل فلش پزیمر مدل PRC 48BT را میخواستم اگه کمک کنید ممنون میشمفایل پیوست 95471
با سلام خدمت دوستان
درخواست فایل فلش pionner چینی مدل ps-8220 را دارم
لطفا دوستان یاری نمایند
ممنون
درود بر شما جناب شهریار:
اینو بزن ببین میخوره ؟مال 8218 است
فایل پیوست 95505فایل پیوست 95504
درود:
یه پخش اریا افزار شیراز مدل AA-300 اومده که لاک شده بود مشتری کد را اشتباه زده بود وکد این پخش 1111 میباشد.ایسی کد را ریست کردم بدون اینکه کد بخواد
روشن شد .برق دستگاه قطع ومجدد وصل کردم باز لاک شده بود .البته ایسی رو که برداشته بودم یکبار پیغام NO FLASH داد .از دوستان کسی هست بتونه کمک کنه
؟ البته از ایسی کدش بک اپ گرفتم
سلام
فایل فلش گلد اسکای مدل cmu128 را میخواستم
باتشکر نماز روزه هاتن هم قبول باشه
سلام فایل فلش پخش سیلکس مدل sl-10305 نیاز دارم
با تشکر
دوست عزیز سلام
فایل درخواستی را از این تایپیک دریافت نمایید
سلام خدمت دوستان لطفا فایل فلش مارشال ایندش مدل me1815 رابر رویه سایت قرار دهید
با سلام وخسته نباشید بند فایل فلش پخش دیویدی-VR3مدلVRVD630 مانیتوردار 3 اینج مورد نیازم داشتم دوستان لطفا کنند درسایت قرار دهند متشکرم
با سلام فایل فلش پریمرhttp://kiansat.kim/attachment.php?at...1&d=1434637457مدل PRC 48BT را میخواستم اگه کمک کنید ممنون میشم
- - - - - - - - - -
با سلام فایل فلش پریمرhttp://kiansat.kim/attachment.php?at...1&d=1434637457مدل PRC 48BT را میخواستم اگه کمک کنید ممنون میشم