سلام من هم موافق هستم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من هم موافق هستم
من هم بانظر اقاي پناهي موافق هستم خوبه
خوبه ممنون
اين محدوديتها كاري بيش نميبره. خوب اونايي كه دانلود نياز دارن تو سايت عضون وامكان نياز هر فايل در هر ساعت براشون بيش مياد بنظر بنده داشتن امتيازات بهتر سايت مهم نه اينكه محدوديت . خواهشن بجاي اينا برا هر كاربر يه مسوليت كوچكي قرار داده بشه تا هر كسي بنوبه خودش تو سايت فعاليت كنه .نه اينكه همديگرو محروم كنيم لطفا كاري نكنين باعث دلسرديه كاربران بشين .
سلام! بنده هم به این پیشنهاد موافقم:lay:
سلام
شما اصلا کامل متن و اطلاعیه ای رو که نوشته بودم ، خوندید ؟؟
این کار که به نفع کاربران میشود تا به نفع سایت !
منظورتان از کاری پیش نمی برید چیست ؟
سوالات و انتقادات شما خوب و قابل تحسین است و من به اینگونه سوالات و انتقادات بیشتر اهمیت میدهم تا به چیزهای دیگر... زیرا این گونه انتقادات و شکایات باعث پیشرفت سایت خواهد شد
ما اگر دانلود را نامحدود کنیم ، ظرف یک روز کل اطلاعات سایت که برای هر کدام از آنها هزینه و وقت زیادی صرف شده به راحتی پایمال می شود !
هرکاربری اگر بخواهد در سایت فعالیت کند به گروه خود نگاه نمی کند و همکاری و فعالیت خود را نشان میدهد ، به زور که نمیشود کاربران را وادار به کاروفعالیت کرد!
الان شما به ارسالات و پست های خود نگاه کنید حدود 28 پست است که همه آنها سوال و درخواست بوده است ! آیا شما که این مطلب را عنوان مینمایید میتوانید قسمتی از سایت را اداره نمایید ؟ اگرقادر هستید ما در خدمت شما هستیم ، فعالیت خود را آغاز کنید تا به گروه مدیریتی منتقل شوید
لطفا یکبار دیگر اطلاعیه را مرور نمایید و بعد پاسخ دهید !
با تشکر از شما
موفق باشید
بنده تعمير كارم درمواقعي كه نياز باشه در خدمتم به توان خودم .خوب بايدم به نفع كاربر باشه در غير اين صورت سايت بس برا چه درديه .يه نفر عضو ميشه تا از سايت استفاده كنه. اونايي هم عضو نيستن كي تونستن يه فايل دانلود كنن. خلاصه محدوديت نوعي تحريم تلقي ميشه
شما ظاهرا دارید به بیراهه میروید و ........
به هر حال ....
هیات مدیره سایت کیان ست علارقم سایت های دیگر تمام عملیات و کارهایی که کرده و خواهد کرد را به صمع کاربران رسانده و میرساند و در این مورد بی تفاوت نیست و نخواهد بود !!!
این یعنی اینکه ما کاربران را عضو این خانواده میدانیم و آنها را در پیشنهادات و تغییرات یا .... سهیم مینماید
شما نیز بهتر است به فعالیت خود ادامه دهید
از تعداد تشکراتتان در قبال دانلود و استفاده از سایت معلوم است که چقدر به قوانین ، سایت و همکاران خود اهمیت میدهید
موفق باشید
ممنون ميشم ازلطف تان
با سلام و خسته نباشید. بنده هم با این طرح موافقم