درخواست روش آنلاک کردن سامسونگ S III گلکسی مدل GT-I9300
سلام عرض ادب
گوشی مدل ذکر شده نیاز به آنلاک کردن داره.ممنون میشم بفرمایید چکارکنم وچه کدی رو وارد کنم.سپاسگذارم.( وقت زیادی نمونده.گوشی ضمانت نداره)
نمایش نسخه قابل چاپ
درخواست روش آنلاک کردن سامسونگ S III گلکسی مدل GT-I9300
سلام عرض ادب
گوشی مدل ذکر شده نیاز به آنلاک کردن داره.ممنون میشم بفرمایید چکارکنم وچه کدی رو وارد کنم.سپاسگذارم.( وقت زیادی نمونده.گوشی ضمانت نداره)
باسلام خدمت اساتید گرامی .گوشی سامسونگ 5233 GT-Sدارم رمزشرا فراموش کردم.ازشما درخواست کمک دارم.
با سلام با فرض سالم بودن دستگاه با وجود آنتن ایراد عدم ثبت سیم کارت میدهد این کار در ایرانسل وهمراه اول امتحان شد لطفا دوستان راهنمایی کنند.
با سلام خدمت اساتید محترم:
گوشی سامسونگ مدل:SGH-T989D گلکسی 2 دارم که بعضی وقتها به هنگام تماس گرفتن و زنگ خوردن نه صدایی میاد و نه صدای منو شخص مقابل میشنوه و بعضی وقتها هم بدون مشکلی کار میکند توضیح اینکه: گوشی را یکبار ریست کردم ولی
عیب همچنان باقیست ممنون میشوم در صورت امکان مشکل گوشی را بفرماید و یا راهنمایی کنید با تشکر و سپاس:dani:
گوشی سامسونگ G5 دارم رمز دادم واسه گوشیم . اما یادم رفته. چطوری میتونم بدون فلش زدن گوشی رو باز کنم
با درود به همکاران
موبایل سامسونگ مدلSAMSUNG GT-S6272 زبان فارسی در لیست انتخاب زبانها نیست چگونه میشود زبان فارسی را اضافه کرد ؟ با سپاس
سلام گوشی قدیمی دارم رمز تلفن دادم الان فراموش کردم کسی میتونه کمکم کنه