در خودروی 405 و... ایسیو ریمنس
بعد از پروگرام هنوز گاز خوردن و نوسان دور موتور پابرجاست :
1- سوکت حتما باید رنگ طلایی باشه (طبق اطلاعیه فنی)
2-در برخی موارد تعویض سوکت
3- براثر شستن موتور سولفاته در سوکت و یا عقب بودن محلهای اتصال سوکت
نمایش نسخه قابل چاپ
در خودروی 405 و... ایسیو ریمنس
بعد از پروگرام هنوز گاز خوردن و نوسان دور موتور پابرجاست :
1- سوکت حتما باید رنگ طلایی باشه (طبق اطلاعیه فنی)
2-در برخی موارد تعویض سوکت
3- براثر شستن موتور سولفاته در سوکت و یا عقب بودن محلهای اتصال سوکت
بله دقیقا سنسور دریچه گاز
سعی میکنم اطلاعیه فنی شو بزارم
سلام اساتید ارجمند پزو206 تیپ 1 وقتی که از سردی بیرون میاید روی دور موتور 30 تا 40 دوک میخورد شدید یا به قولی ناک میزند سیستم انزکتور تست کردم و شمع موتور تعویض کردم سیم گاز از روی سیم گیر که شل وسفت میشود موتور صیحتر کار میکندولی تعصیری در ناک کردنش ندارد با دیاگ تست شده هیچگونه ایرادی نشان نداده پمپ بنزین باز کردم تمیز کردم وصافی بنزین تعویض شد در چند مورد که ماشین خاموش میکنم برای یک ربع ساعتی درست میشود و با شل وسفت شدن گاز مجداد ایراد دوک زدن پیدا میشود بنظر شما ایراد از پمپ بنزین هست یا چیز دیگری لطفا راهنمای کنید
سلام
این تاپیک مخصوص ثبت تجربیات است نه پرسش و پاسخ !!!
مدیران محترم بخش خودرو : لطفا موارد پرسشی را به بخش مربوطه انتقال دهید
موفق باشید
راهنمای 206
در خودروی206 راهنمای سمت چپ میزد راهنمای سمت راست از داخل (پشت آمپر)میزد ولی جلو و عقب نمیزد پس از برسی سیمهای خروجی راهنما از bsiمتوجه شدم یک سیم راهنما به بدنه اتصال دارد خلاصه ایراد از جازغالی جلو بود با تعویز آن ایراد برطرف شد
بوق 206
با تشکر از تمامی دوستان که در این تاپیک تجربیات خود را میگذارند
بوق206 سوخته بود وطرف هم میگفت بوق یکسره زد تا سوخت پس از تعویز بوق متوجه شدم بوق یکسره میزند و بعد از قطع کردن سر باطری و وصل مجدد بوق قطع میشود ولی با باز کردن درب دوباره بوق فعال میشود
خلاصه bsi -bsm همه را باز کردم ورسیدم به com2000 متوجه شدم روی فرمان سیم بوق به بدنه چسبیده
روشن نشدن پراید 88
پراید 88 در راه مانده وخاموش شده بود و پمپ بنزین هم کار نمیکند پش از برسی رله دوبل دیدم پایههای رله برق ندارد ایراد قطعی از سوکت گرد پشت باطری بود
با سلام یک 206تیپ 2 داشتم مشتری گفت سو بالام میپره پایین دانلود زدم درست شد اما جون کد کلید نداشتم مجبور شدم ار bsi بردارم
پزو206 تیپ 1 وقتی که موتور از سردی بیرون میاید روی دور موتور 30 تا 40 دوک میخورد شدید یا به قولی ناک میزند سیستم انزکتور تست کردم و شمع موتور تعویض کردم سیم گاز چک شد ا دیاگ تست شده هیچگونه ایرادی نشان نداده پمپ بنزین تعویض کردم وصافی بنزین تعویض شد در چند مورد که ماشین خاموش می شد برای یک ربع ساعتی درست میشود و با شل وسفت شدن گاز مجداد ایراد پیدا میشد سنسور دریچه گاز تعویض شد و مپ سنسور تعویض شد اشکال همچنان باقی بود که به سراغ سنسور دور موتور رفتم و تعویض شد و خوشبختانه رفع عیب گردید