با سلام وتشکر بسیار فراوان از تمامی دوستان عزیزی که در سایت بزرگ کیان ست زحمت میکشند بخصوص دو دوست عزیزمان آقایان کیانفر و پناهی .
آقای صالحی عزیز خوب اشاره فرمودند من هم فقط همین را میگم که اجرکم عند الله. با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام وتشکر بسیار فراوان از تمامی دوستان عزیزی که در سایت بزرگ کیان ست زحمت میکشند بخصوص دو دوست عزیزمان آقایان کیانفر و پناهی .
آقای صالحی عزیز خوب اشاره فرمودند من هم فقط همین را میگم که اجرکم عند الله. با تشکر
با عرض سلام به دوستان عزیزم جناب اقای کیانفر مدیریت محترم وجناب اقای پناهی استاد عزیزم از زحمات شما کمال تشکر را دارم من بچه مشهد هستم وسلامتی شما وخانواده محترمتان را از اقا امام هشتم خواستارم.:0018::0018:
بنده نيز به عنوان عضو كوچك اين سايت بزرگ دست اين دوعزيزاقايان كيانفروپناهي وديگرسروران بزرگوارراازهمينجاميبوسم وازدرگاه خداوندبزرگ برايشان ارزوي سلامتي وتندرستي مينمايم
قبل از اينكه با اين سايت آشنا شوم در كارهاي تعميراتي خود خيلي از مشكلات بود كه به نتيجه نميرسيد و در نهايت من و مشتري را نااميد ميكرد و بسياري كارها بود كه ميگفتم اين كار من نيست
ولي بي اغراق از وقتي كه عضو سايت شدم در زمينه كارهاي تعميراتي ديگر مشكلي نيست كه از آن ترس و هراسي داشته باشم حتي اگر مشكلي را نتوانم حل كنم از اساتيد ميپرسم تا تجربهاش را كسب كنم براي موارد بعدي
و اين همه را مديون اساتيد عزيز سايت هستم كه بدون چشمداشت كمك و راهنمايي و لطف ميكنند
و در راس همه اين دوستان جناب كيانفر عزيز و آقاي پناهي دوستداشتني. درود بر شما بينهايت از شما سپاسگذارم
agh kian far khili mikhametttttttttttttttttttttttttttt
تششششششششششکر
با سلام و احترام خدمت تمام کاربران سایت بزرگ کیانست و تمام اساتید زحمتکش.جا داره صادقانه و با تمام وجود از جناب کیانفر بنیانگذار سایت با ارزش کیانست کمال تشکر رو داشته باشم ارزوی سالامتی و سربلندی رو از خداوند ممنان براشون ارزومندم.
جا داره از استاد محمد پناهی تشکر و تقدیر کرد وقتی پستهاشون رو چک میکردم متوجه شدم چه نابغه و استاد بزرگی رو در امر الکترونیک در کشورمون داریم.خداوند پشت و پناهتون.
ارزوی سعادت و سربلندی رو برای تمام کاربران عزیز از خداوند متعال ارزومندم.
عرض سلام و خسته نباشید خدمت آقا مصعود و دیگر دوستان
از تک تک دوستانی که ابراز لطف نمودند ، بی نهایت سپاسگزارم و برای شما آرزوی موفقیت و شادکامی می نمایم
جادارد در همین تاپیک بنده از عوامل دیگر سایت : هیات مدیره ، مدیران تالارها و بخش ها و تمام کاربران عزیز نیز تشکر کنم و از همه دوستان تقاضا دارم در پیشرفت و توسعه هرچه بیشتر سایت ما را یاری نمایند و در سایت فعالیت خود را تشدید نمایند
موفق و پیروز باشید
با عرض سلام خدمت دوستان
بنده هم به نوبه خودم از این دو عزیز بزرگوار تشکز می کنم
اقای کیانفر و اقای پناهی امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق سربلند و پیروز باشید.