کیا هستند معرفی کنید ما هم بشناسیم با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
کیا هستند معرفی کنید ما هم بشناسیم با تشکر
با تشکر از دوست خوبم ولی بدلایل زیادی صلاح آموزش در شهر خودم رو نداشتم یکی بعلت ساپورت کم و بعدش هم به دلیل آموزش ندادن کامل تعمیرات
شهر ما تبریز و کسی رو پیدا نکردم
دوست عزیز فکرکنم شما یه مشکلی با خودت داری این چه حرفی هست که میگی این سایت بهترین سایتی هست که دریاره تعمیرات وجود داره من کاری با اعضای این سایت ندارم به من خیلی کمک کرده و با دوستان خوبی آشنا شدم شما
شما با خودت مشکلی داری
از مدیریت و معاون سایت و تمام دوستان تشکر میکنم
سلام به همه دوستان
چرا این ماجرا رو انقدر کش می دید؟؟؟
شما یا اعتماد به نفس داری و به توانایی خودت شک نداری که با کمک اساتید بزرگوار سایت حتماً راه می افتید فقط باید قدم اول رو بردارید و با خرید لوازم شروع کنید.
یا اینکه به هر دلیلی احساس می کنید حتماً باید آموزش ببنید و توانایی انجام این کار رو به تنهایی ندارید که در این صورت با مهندس صالحی صحبت کردم دو روزه آموزش می ده و 400 تومن هم می گیره کل فایل ها و نقشه ها رو که لازم داری بهت می ده و تا یک سال هم ساپورت می کنه فقط لازمه که بیای کرج و یک شب هم اگه قابل دونستی خودم در خدمتت هستم.
اگه تصمیمت رو گرفتی پیام خصوصی بده تا با مهندس هماهنگ کنم.
با تشکر از همه دوستان که در این ضمینه بنده را راهنمایی کردن بنده واسه دوره رفتم بابل شرکت نگار خودرو وبعد از نشستن تو کلاسها فهمیدم که تعمیرات ایسیو ساده تر از اونی هست که بنده فکر میکردم و به حرفهای شما استادان گوش نمیکردم وحالا که در این کلاسها شرکت کردم زیاد هم بد نبود واسم ولی با کمک همین سایت هم خیلی چیزا یاد گرفتم ودر آینده هم اگه مشکلی داشتم به شما دوستان واستادان زحمت میدم با تشکر فراوان
با عرض خسته نباشید
اگر استادان محترم در مورد تمیز وپاک کردن کامل وراحت وبدون.خسار ت زلاتین ECU
.چسب روی برد..
راهنمایی بفرمایید
خیللی ممنون..