سلام
این هم نقشه داخلی اگه باز هم مشکلی دارید
نقشه داخلی سخت افزار xprog-m - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
این هم نقشه داخلی اگه باز هم مشکلی دارید
نقشه داخلی سخت افزار xprog-m - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
سلام خدمت جناب دهقان و دوستان
ایا برای اتصال دستگاه Xprog برای سوپرچیپ بوش 7.4.5 و یا اروپایی کردن J34P امکان اتصال به پایه های ECU به جای باز کردن و اتصال روی برد وجود نداره؟
با سلام خدمت آقای دهقان
....خدمت شما عرض کنم که ما یه مشکل با xprog پیدا کردیم میخواستم اگه در این مورد اطلاعاتی دارید لطف کنید ما رو راهنمایی کنید ....ما دستگاه رو با اینترنت آپگرید کردیم الارقم اینکه یکی از دوستان گفته بود مشکلی ندارد دستگاه از کار افتاد داخل دستگاه هم آیسی مرکزی اتمگا میباشد و امکان ندارد که ما برنامه را از روی دستگاه دیگر به این یکی بدهیم میخواستم بدونم راهی وجود داره تعمیرش کنیم
با سلام خدمت دوستان مشکل حل شد با دانلود برنامه مخصوص دستگاه چون دستگاه تایوانی بود ولی ما با سایت چینی دانلودش کرده بودیم به این صورت دراآمده بود صرفا جهت اطلا ع دوستان
دوست عزیز در حال حاضر چندین نمونه دستگاه اکس پروگ در بازار میباشد که بعضیها آبدیت میشوند و بعضیها نمیشوند این را گفتم جهت اطلا ع که از دستگاه خود کامل اطمینان که حاصل کردید سپس اقدام به آپگرید کنید تا دستگاه شما خراب نشود ..........................
آخرین ورژن 5.4 میباشد در این سایت.......................................... ....................................
XPROG-box
سلام جناب دهقان اين دستگاه كجا ميشه تهيه كرد؟ممنون
سلام جناب دهقان من را براي تهيه xprog راهنمائي بفرمائيد ممنون.