پاسخ : سوالاتـــ و مشکلاتـــ نرم افزاری فقط در این تایپیکـــ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abbasg4
درود چند روزی هستش که با یاهو نمیتونم کانکت بشم گفتم شاید به دلایل امنیتی باشه پاسورد رو هم عوض کردم اما بازم کانکت نمیشه همش با این 2 ارور که عکسش رو گذاشتم مواجه میشم شما میگید مشکل از کجاست
فایل پیوست 66428
فایل پیوست 66427
سلام من معمولا وقتی سرعت اینترنتم پایینه این مشکلو دارم
و در بعضی مواقع هم حالت متصل شدن به اینترنت را مثلا به دیال اپ یا ای دی اس ال یا یک گزینه دیگه ای داره تغییر داده ام وصل شده این حالت ها رو می تونی در سر برگ مسنجر پیدا کنی موفق باشی.
پاسخ : سوالاتـــ و مشکلاتـــ نرم افزاری فقط در این تایپیکـــ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shok53
دوستان میخواستم بدونم بخش مربوط به یوزر و پسورد نود 32 چرا حذف شده و برای آپدیت چیکار باید بکنیم؟ با تشکر
سلام دوست عزیز
این بخش باعث شده بود که سایت توسط شرکتهای سازنده آنتی ویروس بخصوص نود32 تو بلک لیست قرار بگیره
به همین دلیل برای جلوگیری از مشکلات کاربران در استفاده از سایت این بخشها حذف شدند
موفق باشید
1 فایل پیوست
ارور دادن هنگام اجرای نرم افزار
نرم افزار VPNorder رو که می خوام اجرا کنم ارور زیر را نشون میده.
فایل پیوست 70436
سوالدر مورد هارد اس اس دی
سالام میخواستم هارد اس اس دی بخرم بذارم داخل کیس و هدف از این کار هم بالا بردن سرعت ویندوز و سرعت کانورت کردن دستکاه رو بالا ببرم ایا این کار تاثیری داره و اگر تاثیری داره چه مارکی بخرم وچند کیگ باشه با تشکر
پاسخ : سوالدر مورد هارد اس اس دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SHAHRAM MOOTOR
سالام میخواستم هارد اس اس دی بخرم بذارم داخل کیس و هدف از این کار هم بالا بردن سرعت ویندوز و سرعت کانورت کردن دستکاه رو بالا ببرم ایا این کار تاثیری داره و اگر تاثیری داره چه مارکی بخرم وچند کیگ باشه با تشکر
سلام
دوست عزیز هارد SSD نسل جدید هارد دیسک هست که نسبت به هاردهای معمولی سرعت تبادل اطلاعاتش چندین برابر هست
مصرف انرژی پایین تری داره طول عمرش بیشتره صدا نداره ..... وکلی مزیت دیگه
ولی قیمت نصبتا بالایی داره بنظر من مارکهای
INTEL/SILICON POWER/ADATA
جزو بهترینها هستند
درمورد قیمت بطور مثال به سایت زیر مراجعه کنید
اینجا