سلام دریچه گاز ماشین خودم رو باز کردم و امتحان کردم باز هم خطای سنسور دریچه گاز رو میده و پایه دو رو تا سو کت ایسیو چک کردم قطعی نداشت و در ضمن دوستان میتونم از یه سنسور دیگه برق پنج ولت بردارم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دریچه گاز ماشین خودم رو باز کردم و امتحان کردم باز هم خطای سنسور دریچه گاز رو میده و پایه دو رو تا سو کت ایسیو چک کردم قطعی نداشت و در ضمن دوستان میتونم از یه سنسور دیگه برق پنج ولت بردارم
سلام د ر ضمن سیم کشی رو هم تقریبا نگاه کردم هیچ جایی اتصالی نداشت فقط این مونده سیمکشی رو بیارم بیرون و در ضمن دوستان خطا رو که پاک میکنم خطا پاک نمیشه از ایسیو هم که نیست چون ایسیو رو رو ماشین خودم امتحان کردم و درست نیم ساعت کار کرد و اصلا هیچ خطایی نداشت و ماشین عین ساعت کار میکرد حالا موندم چیکار کنم
سلام در ضمن افزایش ولتاژ سنسور دریچه گاز رو میده و ولتاژ دریچه گاز رو 4998 میلی ولت هست چون یه دیاگ دیگه دارم با اون تست زدم گفتم شاید این ایراد رو اشتباهی میده اما با اون دستگاهم افزایش ولتاژ رو میده
سلام من سیم ها رو یکی یکی به بدنه امتحان کردم با اهمتر سوت میکشید و راه میداد حالا موندم چیکار کنم چون سیمکشی رو ریختم به هم اما سالم هست و چیزی ندیدم سیمهای سوکت را تا سر سوکت ایسیو امتحان کردم درست بودن حالا نمیدونم چرا ولتاژ دریچه گاز رو بیشتر نشون میده
سلام
سوئيچ باز ولتاژ دریچه گاز رو 4998 است؟
اگر پاسخ مثبت است.شما يك منفي موقتا به پايه منفي سنسور بديد.سپس ولتاژ را هنگام سوئيچ باز با دستگاه چك كنيد
سلام دوست عزیز من منفی هم به سنسور دادم ولی فایده ای نداشت مشکل اینجاست که من رو سیم سیگنال که به ایسیو میره 5 ولت دارم ولی در حالی که ماشین خودم رو سویچش رو باز کردم و امتحان کردم اصلا برقی نداشت کل سیمکشی رو زدم به هم اما اتصالی هم پیدا نکردم آیا خطای اطلاعات کمپرسور کولر به این ربطی داره چون اول خطای سنسور رو میده بعد اونو
سلام دوستان از ایسیو میتونه باشه چون ماشین خودم ایسیوش s20003eهست اما این s200035 و من سه تا سیم رو از سوکت ایسیو گرفتم اما بازم مشکل حل نشد چون قبل تعمیر ایسیو خطای سنسور تغذیه رو میداد اما سنسور دریچه گاز نداشت
سلام امروز مشکل من حل شد و با راهنمایی هایی که استاد عزیز جناب امینی فر کردن مشکل خطای سنسور دریچه گاز حل شد و مشکل از سوکت سنسور دریچه گاز بود که سوکت گشاد شده بود و موقع جا زدن به پین های سنسور برخورد نمیکرد و خطا نشون میداد که با جمع کردن سر سوکت مشکل حل با تشکر از آقای امینی فر و بقیه استادان که در این مشکل مرا راهنمایی کردن