پاسخ : خطای 2101 و 1631 در j34
بزرگوار وقتي pps ميزنم ارور هاي همه با حرف p شروع ميشه و تا وقتي دوباره دياگ نزنم پاك نميشن اين يعني خطا دائمي ؟
با اين تفاسير برم سراغ سيم كشي يا تعويض دريچه يا پدال اگر برم سراغ سيم كشي خيلي مشكله جمع كردنش اولويت با كدومه چرا وقتي كولر روشن ميشه بيشتر اين اتفاق مي افته تا زماني كولر خاموشه اگر كولر خاموش باشه ممكنه سه ماه بدون مشكل باشه واقعا نميدونم چيكار كنم بندرعباس هم هم متخصص نيست هر كس يه چيزي ميگه شما بفرماييد از چي شروع كنم؟ البته متوجه شدم دوسر باطري مقداري سولفات زده و باطري هم بعد شش ماه از كار افتاد ممكنه همه اين مشكلات از دينام باشه يه مشكل هم جديدا اضاف شده وقتي ماشين در جا سلو روشنه بعد 5 دقيقه خود به خود خاموش ميشه كه فكر كنم بعد از تميز كردن دريچه گاز اتفاق افتاد
باتشكر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arhan95
بزرگوار وقتي pps ميزنم ارور هاي همه با حرف p شروع ميشه و تا وقتي دوباره دياگ نزنم پاك نميشن اين يعني خطا دائمي ؟
با اين تفاسير برم سراغ سيم كشي يا تعويض دريچه يا پدال اگر برم سراغ سيم كشي خيلي مشكله جمع كردنش اولويت با كدومه چرا وقتي كولر روشن ميشه بيشتر اين اتفاق مي افته تا زماني كولر خاموشه اگر كولر خاموش باشه ممكنه سه ماه بدون مشكل باشه واقعا نميدونم چيكار كنم بندرعباس هم هم متخصص نيست هر كس يه چيزي ميگه شما بفرماييد از چي شروع كنم؟ البته متوجه شدم دوسر باطري مقداري سولفات زده و باطري هم بعد شش ماه از كار افتاد ممكنه همه اين مشكلات از دينام باشه يه مشكل هم جديدا اضاف شده وقتي ماشين در جا سلو روشنه بعد 5 دقيقه خود به خود خاموش ميشه كه فكر كنم بعد از تميز كردن دريچه گاز اتفاق افتاد
باتشكر
اول از همه چی سیم کشی تا ایسیو چک شود سپس پین سوکتها رو تنگ کن،اگه بازم مشکل داشتی سیم کشی تستی از ایسیو تا دو قطعه مذکور ببند و امتهان کن و اگه بازم مشکل پا برجا بود قطعات رو عوض کن
سلام سيم كشي به صورت مستقيم از پدال و دريچه اوردم اما بازم هم عدم گاز نخوردن اتفاق افتاد(گاهي البته وقتي كولر خاموشه مشكلي نيست) درنتيجه من سيم هاي پدال گاز وقتي قطع ميكنم خطايي كه روي دياگ pps نشون ميده فرق داره همين طور سيم هاي دريچه گاز جدا كردم و خطا p0121 نشد اين يعني اين خطا از سيم كشي نيست اگر بود همون خطا ميزد .
يكي از دوستان ميگه از دوتا مسير گرافيتي كه داخل قسمت پلاستيكي دريچه هست ميباشد و زماني يكي از اون دوتا جاروبك مشكل داشته باشه اين اتفاق مي افته اونها ايا ميشه تميز كرد فقط مونده جابجايي اي سي يو و دريچه گاز: ماشين داداشم 206 دوگانه وي 2 كه اي سي يو دقيق شبيه همين ماشين خودم تيپ 2 هست ميشه اي سي يو ها جابجا كنم تست كنم البته دريچه گازش فرق داره چون اون ماشين 1600 هست تو سايت هاي خارجي بيشتر ميگن دليلش خرابي اي سي يو هست چطور اگر مشكل خرابي اي سي يو وقتي كولر خاموشه مشكلي نيست
ممنون از راهنمايي هاي دوستان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arhan95
سلام سيم كشي به صورت مستقيم از پدال و دريچه اوردم اما بازم هم عدم گاز نخوردن اتفاق افتاد(گاهي البته وقتي كولر خاموشه مشكلي نيست) درنتيجه من سيم هاي پدال گاز وقتي قطع ميكنم خطايي كه روي دياگ pps نشون ميده فرق داره همين طور سيم هاي دريچه گاز جدا كردم و خطا p0121 نشد اين يعني اين خطا از سيم كشي نيست اگر بود همون خطا ميزد .
يكي از دوستان ميگه از دوتا مسير گرافيتي كه داخل قسمت پلاستيكي دريچه هست ميباشد و زماني يكي از اون دوتا جاروبك مشكل داشته باشه اين اتفاق مي افته اونها ايا ميشه تميز كرد فقط مونده جابجايي اي سي يو و دريچه گاز: ماشين داداشم 206 دوگانه وي 2 كه اي سي يو دقيق شبيه همين ماشين خودم تيپ 2 هست ميشه اي سي يو ها جابجا كنم تست كنم البته دريچه گازش فرق داره چون اون ماشين 1600 هست تو سايت هاي خارجي بيشتر ميگن دليلش خرابي اي سي يو هست چطور اگر مشكل خرابي اي سي يو وقتي كولر خاموشه مشكلي نيست
ممنون از راهنمايي هاي دوستان
اگه بخوای جاشونو عوض کنی فکر اینو کردی که کد سوئیچ دارن؟
قطعه هائی که خطا زده رو عوض نکردی؟
سلام
خوب سويچ ها جابجا ميكنم منظورم همون قطعه كه داخل ريموت هست اگر امكانش باشه متاسفانه قطعات تستي در دسترس ندارم به نظر شما ابتدا پدال تعويض كنم اين سنسور دريچه گاز توي دريچه گاز قرار داده يا زير پدال هست احتمال اينكه از خود پدال باشه چقدره ابتدا ميخوام پدال دوتا ماشين جابجا كنم البته من با دياگ باكس ارور ها ميخونم فقط همين يك ارور ميده كه به نظر ميرسه ارور دريچه و پدال فرق داره
آره فرق دارن،سنسور پدال که روی خود پداله و سنسور دریچه روی هوزینگ دریچه گاز هست.
با سلام این خطا p0121 trak1 and trak2 مربوط به دریچه میشه یا پدال پتانسیومتری که روی دریچه گازی های سیمی هست در دریچه گازی های برقی کجا میشه منطورم سنسور دریچه گاز این خطا p0121 چندین قسمت داره ولی خطایی که دقیقا برای من میزنه trak1and trak 2 هستش دوستان میگن خطای 100% مال سیم کشیه ولی ادامه خطا نگفتن چیه فقط شماره خطا کمکی نمیکنه متن خطا چی باید باشه
دوستان مشكل حل شد مشكل از ecu بود خطاي مربوط به خرابي اي سي يو بود يه اي سيو تعميري طرف داره ميگه يك ميليون چطوره بگيرم يا گرون ميگه البته روي ماشين بسته و به اسم استوك داده ولي نگاه كردم ديدم تعميريه حالا ميخواهم برم پسش بده بدم اي سي يو والو سالم چنده نو يا استوك
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arhan95
دوستان مشكل حل شد مشكل از ecu بود خطاي مربوط به خرابي اي سي يو بود يه اي سيو تعميري طرف داره ميگه يك ميليون چطوره بگيرم يا گرون ميگه البته روي ماشين بسته و به اسم استوك داده ولي نگاه كردم ديدم تعميريه حالا ميخواهم برم پسش بده بدم اي سي يو والو سالم چنده نو يا استوك
خیلی داره گرون میده،بگردی هم نو وهم دست دوم ارزونتر گیرت میاد
با تشکر از همه استاید که توی این مدن بنده رو راهنمایی فرمودن
در نهایت ای سی یو دست دوم مارک اصلی فرانسه پیدا کردم از سه نقطه پشتش باز شده بود که طرف گفت این برای اینه چون فقط یک بار میشه کد سویچ داد و برای بار دوم باید پروگرامر بشه همون جیتک که بی کد بشه مگر اینکه ای سی یو از اول خام باشه بعد امد پشت ای سی یو خودم باز کرد وکد سویچ خودمو وارد اون کرد این درسته؟یعنی اگر ای سی یو یه بار کد بشه دیگه نمیشه بدون اینکه پشتش باز بشه بی کد بشه ؟و اینکه یکسال گارانتی کرد که اگر خراب شد پول پس بده یا یه ای سی یو بده ای سی یو نو هم گیر نیومد گفتن اصلی بالای دو میلونه چینی هست 600 تومن