نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول: نوشته اصلی توسط abbas1361 سلام برای 42sl90 هیچ فایل فلشی ندارید قرار دهید. سلام دوست عزیز این هم فایل مورد نیاز شما فایل فلش 42sl90
نقل قول: نوشته اصلی توسط arash5700 با سلام لطفا فایل فلش پلاسمای ال جی مدل 42PG60UR-TA را قرار دهید با تشکر سلام دوست عزیز این هم فایل مورد نیاز شما فایل فلش پلاسمای ال جی مدل 42PG60UR-TA
نقل قول: نوشته اصلی توسط farzad0744 سلام دوست عزیز فایل مورد نیاز شما با تشکر از شما اگه این فایلو روی دستگاه بریزم آیا تیونر دیجیتال آن فعال میشود؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط farzad0744 سلام دوست عزیز این هم فایل مورد نیاز شما فایل فلش 42sl90 دوست عزیز سلام و عرض تشکر اگر لطف کنید و این فایل را بصورت رایگان قرار دهید ممنون خواهم شد.
نقل قول: نوشته اصلی توسط abbas1361 دوست عزیز سلام و عرض تشکر اگر لطف کنید و این فایل را بصورت رایگان قرار دهید ممنون خواهم شد. دوست عزیز سلام متاسفانه فایل های تخصصی سایت را نمی توان رایگان در اختیار دیگر کاربران قرار داد
نقل قول: نوشته اصلی توسط farzad0744 سلام دوست عزیز این هم فایل مورد نیاز شما فایل فلش 42sl90 سلام لطف کنید و اطلاعات کامل این فایل فلش را بنویسید تا ببینم به درد من میخورد یا نه.
نقل قول: نوشته اصلی توسط abbas1361 سلام لطف کنید و اطلاعات کامل این فایل فلش را بنویسید تا ببینم به درد من میخورد یا نه. با سلام این فایل آخرین آپدیت >>update_on_OCt_7_09<<
نقل قول: نوشته اصلی توسط KORGSAT با تشکر از شما اگه این فایلو روی دستگاه بریزم آیا تیونر دیجیتال آن فعال میشود؟ سلام دوست عزیز متاسفانه من تست نکردم...این فایل و دیگر فایلها ارسالی از طرف شرکت بودن . تست کنید ونتیجه رو اعلام کنیید با تشکر
نقل قول: نوشته اصلی توسط farzad0744 با سلام این فایل آخرین آپدیت >>update_on_OCt_7_09<< سلام دوست عزیز فایلی که قرار داده اید فکر می کنم فایل آپگرید باشد و فایلی که من می خواهم فایل مربوط به ای سی فلش LED LG 42SL90QD-AA می باشد.
سلام من فایل ایبروم و ابگرید برای بلاسما 42PT350R رو میخواستم ممنون میشم اگه بزارین