-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bb2002
عرض سلام و تشکر به همه دوستان
با کددهی مجدد ریموتها دستگاه ریست شد و پین کد نیز از بین رفت. جهت اطلاع دوستان و به عنوان یک تجربه باید این مطلب رو می نوشتم تا از اون استفاده بشه.
ولی حالا که خیلی زحمت دادم خواستم در یک مورد دیگه هم راهنمایی ام کنید
روی خود ماشین صندوق پران نصب هست و کلید اون روی داشبورده، حالا اگر بخوام صندوق پران دزدگیر رو هم به اون وصل کنم نیاز به لوازم دیگه ای هست یا نه؟ و چگونه آنها را به هم متصل کنم و کدام سیمها؟
چیزی که در ذهن خودم هست اینه که فقط باید سیم آنها را به هم متصل کنم ولی با توجه به اینکه سیستم خود ماشین تایمر دار و دارای بورد هست با اتصال این 2 سیم احتمال اتصالی وجود دارد و شاید به این دلیل نیاز به وسیله ای مانند برد و یا شاید یک عدد دیود باشد.
اگر لطف فرموده و راهنمایی نمایید ممنون میشوم
سلام دوست عزیز
در دزدگیر استیل میت سوکت بزرگ سیم دومی( قرمز خط مشکی) مربوط به صندوص پران است و تحریک مثبت میدهد
باید با چراغ تست سیم صندوق پران را روی فیش یونیت قفل مرکزی پیدا کنید و به آن وصل کنید
-
درخواست ریموت ماجیکار
سلام من یه ریموت ماجیکار دارم بشتش نوشته rf2n که تصویری هستش متاسفانه صفحه نمایش اون شکسته
اگه کسی داره ازش میخرم . دسته دوم باشه هم مشکلی نیست لطفا اگه کسی داره بیغام بزاره ممنون
-
درخواست راهنمای فارسی دزدگیر ماجیکا تصویری
لطفا اگه کسی دفترچه راهنای دزدگیر ماجیکار تصویری رو داره واسم بزاره ممنون میشم اخه من vip نیستم واجازه دان ندارم
-
پاسخ : درخواست ریموت ماجیکار
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahad1
سلام من یه ریموت ماجیکار دارم بشتش نوشته rf2n که تصویری هستش متاسفانه صفحه نمایش اون شکسته
اگه کسی داره ازش میخرم . دسته دوم باشه هم مشکلی نیست لطفا اگه کسی داره بیغام بزاره ممنون
درود
دوست عزیز می توانید با نمایندگی تهران تماس گرفته و ریموت جدید
خریداری کنید
-
پاسخ : درخواست ریموت ماجیکار
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahad1
سلام
دوست عزیز مدل دزدگیر را بفرمایید چون ریموت ها در مدل های مختلف در بازار موجود است
-
پاسخ : تاپیک مخصوص پرسش و پاسخ مشکلات سیستم های حفاظتی خودرو (دزدگیر)
M909F/M939F ماجیکار تصویری دارای استارتر وصندوق بران میباشد.
سوال دیگه اینکه یه دیب سویچ 2تایی روی برد اصلی دزدگیر داره که نمیدونم کارش چیه ! راهنمایی کنید ممنون میشم
:10::10::10:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahad1
M909F/M939F ماجیکار تصویری دارای استارتر وصندوق بران میباشد.
سوال دیگه اینکه یه دیب سویچ 2تایی روی برد اصلی دزدگیر داره که نمیدونم کارش چیه ! راهنمایی کنید ممنون میشم
:10::10::10:
سلام دوست عزیز
منظور شما دیپ سوئیچ های زیر قاب کشویی است؟
-
با سلام خدمت دوستان در مورد تعمیر خود ریموت های غیر تصویری اطلاعاتی میخواستم در مواقعی که فرکانس نمیدند یا فرکانس مدام تغیر میکنه و .....
-
راهنمایی
لطفا منو راهنمایی کنید یه دزدگیر خوب وارزان قیمت میخاستم تصویری هم نباشه چون فکر کنم تصویریش گران باشه/مدل پراید132
-
پاسخ : راهنمایی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid206
لطفا منو راهنمایی کنید یه دزدگیر خوب وارزان قیمت میخاستم تصویری هم نباشه چون فکر کنم تصویریش گران باشه/مدل پراید132
سلام
دزدگیر های ارزان قیمت بازار همه یکی هستند فقط اسم و طرح ریموت های آنها فرق دارد برای پراید 132 سوکت طراحی شده از نصاب بخواهید دزدگیر را با سوکت فابریک نصب کند
به نظر من دزدگیر های هوتای کیت plc کیفیت بهتری دارند
موفق باشید
-
دزدگیر پی ال سی
سلام خسته نباشید
من دزد گیر پی ال سی مدل 3000 دارم که به محض دادن برق و منفی راهنما و اژیر شروع به زدن می کنن لطفا راهنمایی کنید در ضمن شوک سنسور و لادری رو قطع کردم
-
پاسخ : دزدگیر پی ال سی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hojat_ramezani
سلام خسته نباشید
من دزد گیر پی ال سی مدل 3000 دارم که به محض دادن برق و منفی راهنما و اژیر شروع به زدن می کنن لطفا راهنمایی کنید در ضمن شوک سنسور و لادری رو قطع کردم
سلام دوست عزیز خسته نباشید
شما برق ACC را هم قطع کنید سیمکشی را کامل بررسی کنید اتصالی نداشته باشد
بفرمایید فرمان از ریموت میگیرد یا نه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
IRANIA
سلام دوست عزیز خسته نباشید
شما برق ACC را هم قطع کنید سیمکشی را کامل بررسی کنید اتصالی نداشته باشد
بفرمایید فرمان از ریموت میگیرد یا نه؟
سلام خسته نباشید
من تمام سیمهایه دزدگیرو قطع کردم فقط برق و منفی رو وصل کردم ولی بعد از اینکه با ریموت قفل میکنم بعد از چند ثانیه اژیر میکشه مدار دزدگیر اشکال داره ولی نمیدونم کدوم یکی از قطعاتش ایراد پیدا کرده از دوستان میخام منو راهنمایی کنن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hojat_ramezani
سلام خسته نباشید
من تمام سیمهایه دزدگیرو قطع کردم فقط برق و منفی رو وصل کردم ولی بعد از اینکه با ریموت قفل میکنم بعد از چند ثانیه اژیر میکشه مدار دزدگیر اشکال داره ولی نمیدونم کدوم یکی از قطعاتش ایراد پیدا کرده از دوستان میخام منو راهنمایی کنن
شما دستگاه را باز کنید و مدار را از نظر لحیم سردی و اتصالی بررسی کنید
مسیر سیم شاسی لادری مثبت و منفی و شوک سنسور را بررسی کنید قطعه ای شورت نشده باشد که باعث اتصالی شود
-
با سلام
من یه دزدگیر promax نصب کردم اما یکی دو تا مشکل دارم از دوستان تقاضای کمک دارم در ضمن این اولین دزدگیریه که تا حالا نصب کردم
اول اینکه یه سیم زرد رنگ داره که باید به های ولتاژ کویل وصل بشه که نمی دونم یعنی چی؟
چشمی جلو ماشین چهارتا سیم داره سه تا داخل فیشه یکی از سیمها آزاداه نمیدونم به کجا ببندمش ؟
سیم لادری رو بستم ولی وقتی دزدگیر فعاله در باز میشه آژیر صدار نمی کنه در ضمن سیم کاپوت جلو روهم به سیم لادری بستم
لطفاً راهنمایی کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hajiamin
با سلام
من یه دزدگیر promax نصب کردم اما یکی دو تا مشکل دارم از دوستان تقاضای کمک دارم در ضمن این اولین دزدگیریه که تا حالا نصب کردم
اول اینکه یه سیم زرد رنگ داره که باید به های ولتاژ کویل وصل بشه که نمی دونم یعنی چی؟
چشمی جلو ماشین چهارتا سیم داره سه تا داخل فیشه یکی از سیمها آزاداه نمیدونم به کجا ببندمش ؟
سیم لادری رو بستم ولی وقتی دزدگیر فعاله در باز میشه آژیر صدار نمی کنه در ضمن سیم کاپوت جلو روهم به سیم لادری بستم
لطفاً راهنمایی کنید
سلام:در مورد سیم زرد رنگ شما روی راهنمای نصب دقت کنید توضیح داده به کدام سیم کویل ببندین
در مورد سیم شاسی لای درب اول از همه نوع خودرو مشخص کنید بعد ببینین سیم شاسی لای درب مثبت هست یا منفی
در مورد سیم 4 چشمی هم احتیاجی به نصب نیست شما منتظر نظر دوستان باشید شاید اطلاعاتی داشته باشن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hajiamin
با سلام
لطفاً راهنمایی کنید
با سلام
دوست عزیز در دزدگیر هیچ نداریم سیمی به کویل وصل بشه سیم زرد رنگی اگر یک سیم نازک است احتمالا مربوط به رله قطع می باشد
در مورد چشمی هم لازم به ذکر است سنسور چشمی و شوک 3تا سیم دارند (مثبت ، منفی و تحریک) سیم چهارم در بعضی از چشمی ها به برق ACC است تا زمانی که سوئیچ باز است LED چشمی خاموش شود
اگز در را باز میکنید و آژیر نمیزند شما سیم تحریک دزدگیر را اشتباه وصل کرده اید یا سیم شاسی لادری ماشین را اشتباه گرفته اید
بفرمایید ماشین شما چیه تا بهتر بتوانم راهنمایی کنم
-
پراید 131مدل 91 از سوکت فابریکی استفاده کردم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hajiamin
پراید 131مدل 91 از سوکت فابریکی استفاده کردم
چون رنگ سیم های سوکت فابریک متفاوت است من رنگ سیم های یونیت را خدمت شما میگم شما چک کنید
سیم آبی کلفت : برق مستقیم
سیم مشکی کلفت : منفی
سیم سفید نازک : سیم لادری منفی
سیم های سبز و قهوه ای نازک(کنار سیم سفید لادری) : سیم های راهنما
سیم های قرمز و سبز کلفت : مربوط به پمپ می باشدکه باید از وسط قطع کنید و سیم سفید خطمشکی دزدگیر را به سیم قرمز سمت پمپ وصل کنید و سیم نارنجی خط دار را به سیم قرمز سمت یونیت وصل کنید . سیم سفید را به سیم سبز سمت پمپ وصل کنید و سیم نارنجی را به سیم سبز سمت یونیت وصل کنید
از سیم های اصلی دزدگیر فقط سیم ACC مانده که باید به پله دوم سوئیچ وصل کنید
در مورد رله قطع هم نیاز نیست وصل کنید چون ماشین شما ایموبلایزر دارد
-
سلام خسته نباشید ممنونم از اینکه وقت گذاشتید
من سیم Acc رو به پله اول سویچ وصل کردم سویچ رو باز کردم یه پله چرخوندم اومد رو acc یه سیم آبی رنگ خط دار
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hajiamin
سلام خسته نباشید ممنونم از اینکه وقت گذاشتید
من سیم Acc رو به پله اول سویچ وصل کردم سویچ رو باز کردم یه پله چرخوندم اومد رو acc یه سیم آبی رنگ خط دار
اگر تمام سیم ها دقیقا همانطور که گفتم وصل کرده باشید الان دیگه نباید مشکلی داشته باشید
بازم ایرادی داشت من در خدمتم
-
طریقه کد دادن به ریموت دزدگیر van gaurd
با سلام خدمت اساتید محترم میخواستم طریقه کد دادن به ریموت دزدگیر van gaurd رو برام توضیح بدید با تشکر فراوان
-
پاسخ : طریقه کد دادن به ریموت دزدگیر van gaurd
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmad5193
با سلام خدمت اساتید محترم میخواستم طریقه کد دادن به ریموت دزدگیر van gaurd رو برام توضیح بدید با تشکر فراوان
سلام
اگر دزدگیر شما جدید است. سیستم آن plc است یا Steel mate ؟
برای چه کاری می خواهید کد بدهید
-
پاسخ : طریقه کد دادن به ریموت دزدگیر van gaurd
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmad5193
با سلام خدمت دوست عزیز
طرز کددادن ون گارد به این شکله که در باز ترمز سه بار سوییچ رو باز و بسته کنید و بار سوم سوییچ باز باشد اونوقت دستگاه اماده کد دادنه
سیم ترمز در سوکت چهارتایی سیم نارنجی میباشد که باید به برق وصل کنی سیم لادری هم سیم ابی که به بدنه وصل میشه وسیم accهم سیم سفیده که سه بار بهش برق میدی و بار سوم برقو قطع نمی کنی و ریموت رو مد میدی
-
راهنمایه فارسی نصب دزدگیر مجیکار تصویری
با سلام خدمت دوستان عزیز
من راهنمایه فارسی نصب دزدگیر مجیکارتصویری رو میخام خواهشن کسی اگه داره بزاره تا من هم استفاده کنم با تشکر
-
پاسخ : راهنمایه فارسی نصب دزدگیر مجیکار تصویری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hojat_ramezani
با سلام خدمت دوستان عزیز من راهنمایه فارسی نصب دزدگیر مجیکارتصویری رو میخام خواهشن کسی اگه داره بزاره تا من هم استفاده کنم با تشکر
سلام دوست عزیز اگه کمی جستجو کنید همه مطالب مورد نیاز شما تو سایت هست اینم لینکش خدمت شما با تشکر دانلود دفترچه راهنمای نصب دزدگیر ماجیکار تصویری
-
نصب دزد گیر ماجیکار تصویری روی پیکان وانت
سلام حضور همه دوستان عزیز و زحمتکش.
آقایون من یه دزد گیر ماجیکار ( m100as )دارم که از روی پرشیا ( ایی ال ایکس) باز کردم البته خودم هم نصبش کرده بودم اما الان دو روزه که میخوام نصبش کنم روی پیکان وانت نمیتونم . استیل مت رو که نصب میکنم خوب کار میکنه اما این ماجیکار کشته منو . میتونم خواهش کنم منو راهنمایی کنید . پیشاپیش سپاسگذار شما هستم . کوچیک همه دوستان ( حمید)
-
پاسخ : نصب دزد گیر ماجیکار تصویری روی پیکان وانت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maxtronmax
سلام حضور همه دوستان عزیز و زحمتکش.
آقایون من یه دزد گیر ماجیکار ( m100as )دارم که از روی پرشیا ( ایی ال ایکس) باز کردم البته خودم هم نصبش کرده بودم اما الان دو روزه که میخوام نصبش کنم روی پیکان وانت نمیتونم . استیل مت رو که نصب میکنم خوب کار میکنه اما این ماجیکار کشته منو . میتونم خواهش کنم منو راهنمایی کنید . پیشاپیش سپاسگذار شما هستم . کوچیک همه دوستان ( حمید)
سلام دوست عزیز با اشتراک شدن در سایت میتونین طریقه نصب دزدگیر ماجیکار رو در پست قبلی که گذاشته شده رو دانلود و به راحتی نصب کنید با تشکر
-
با سلام خدمت دوستان عزیز من طریقه نصب دزدگیر روی 206 رو میخاستم باتشکر.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdisaber
با سلام خدمت دوستان عزیز من طریقه نصب دزدگیر روی 206 رو میخاستم باتشکر.
سلام دوست عزیز 1- سیمهای قفل مرکزی رو به سوکت طوسی 16 خونه مورب در بی اس آی وصل میکنی به سیم از بالا دومین سیم سیم سفید یا زرد هست و چهارمین سیم سیم طوسی هستش اگه دزدگیرت 6 سیم داره برای قفل مرکزی کام دزدگیر رو به طرف محرک ها و ncدزدگیر رو به طرف بی اس آی وصل میکنی و اگه دو سیم بود باید رله نصب کنی 2- سیم لادری رو به دسته سیم بزرگ رکاب راننده با لامپ تست به تک تک آسیم های آبی نازک و قهوه ای نازک منفی میدی و هر کدام منفی گرفت و چراغ سقف روشن شد همان سیم سیمهای لادری هست البته تاخیری برای لادری آنی باید شصتی نصب کنی و سیم لادری های عقب هم از همون جا میگیری و با دیود به هم وصل میکنیو یه رله سر راه لادری میزاری 3- از سوکت طوسی سیم کرم رنگ acc دزدگیر رو وصل میکنی و سیم مشکی قطور سیم 12+ رو وصل میکنی و سیم های رو هم از راهنما رو هم از همون سوکت میتونی بگیری موفق باشی
-
نحوه نصب دزدگیر جنیکس تبپ مثبت
سلام دوستان لطفا در مورد نصب دزد گیر جنیکس توضیحاتی کامل بدهید در ضمن برای نصب چشمی یا شوکر زدن سوکت کافی است یا کار دیگری باید انجام داد
-
دزدگیر مجیکال 433
...سلام چطور برگردانم تنظیمات اولیه .دزدگیر ..مجیکال 433...کد دادن
-
با سلام خدمت همکاران دفترچه دزدگیر تصویری ماتریکس MATRIX -fx 6500 رونیاز دارم از دوستان کسی هست لطف کنه ممنون
-
ريموت پرايد141مدل 387ا اقاي خوشخو
سلام.پرايد141مدل1387ريموت-سالم بود.ميكروسوييچ بازكن بي صدا فنريت اش ضعيف بود عوض كردم درست شد.محكمترلحيمكاري كردم .حالا بازدن دكمه بازكن-چراغ ريموت روشن ميشه وتي عمل نميكند.البته دكمه هاي ديگرمثل قفل كن عمل ميكند.دوباره نوك هويه رابه ميكروسوييچها زدم عملكرددكمه هاقطع ولي چراغشان روشن ميشود.گوياسيگنالشان بر اثرشوك هويه قطع شده .ريموت اياحافظه اش خالي شده/ دزدگير روي حالت بسته است.چون درب ماشين رابادست بازميكنم صداي اژيربلندميشود. مجبورم برق اصلي راقطع كنم.راه حل چيست . اطلاعات مقدماتي راميدانم .تعميركارتلويزيونم.تشكر
-
درهای سمند با روشن شدن ماشین قفل نمیشه زمانیکه حرکت کننی سرعت از 20کیلومتر بالا بره 4تا در هم زمان قفل میشود.:cool:
-
ریموت گل
سلام دوستان در مورد کد دادن به ریموت قفل مرکزی گل اطلاعاتی میخواستم ایا دستگاه خاصی می خواد خواهشا راهنمایی کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
EMERGENCY
matics fx 6500 با اینی که شما گفتید فرقی داره؟ لطفا اگه دوستان اطلاعی از این مدل دارند بفرمایند. matics fx 6500 مدلیه که نمایندگی های ایران خودرو میدن. اگر کسی دفترچه راهنما یا توضیحی از عملکردش لطف کنه واقعا عالی میشه.
-
با سلام ریموت پراید 132 مرتب از کار میافتدو به گفته تعمیر کار این مدل بعد از سه چهار ماه احتیاج به کد جدید دارد لطفا کد جدید چطور باید بش داد وچطور پیداش کرد با تشکر
-
دزد گير steel mate
دستگاه دزدگير كار ميكند اما كليد قفل روي ريموت راكه ميزنيد بايد دربها قفل شوند ولي بازمكنداز شمادوستان راهنمائي ميخاهم با تشكر:(64):
-
سلام دوست عزیز سیم های قفل دزدگیر رو عوض کن درست میشه