(تاپیک کامل شد) activate windows media center version 2002 service pack 3
با سلام و خسته نباشید
من یه ویندوز رو سیستمم نصب کردم با پیغام اکتیو رو برو شدم
ویندوز مدیا سنتر ادیتشن سرویس پک 2 که پس از ابدیت شده سرویس پک 3 حالا هر وقت که سیستم بالا میاد ازم میخواد که اکتیو کنمش یه بار قبلا این کار کرده بودم با سریال پک خودش و بهم 60 روز مهلت استفاده و اکتیو مجدد داده بود این دفعه این کارو هنوز نکردم میخواستم ببینم راهی هست که بتونم قانونیش کنم یا نه ویندوز دیگه هم سخت افزارم جواب نمیده به غیر از اکس پی که نصب کنم با تشکر از شما لطفا اگه راهی هست راهنماییم کنید مرسی
2 فایل پیوست
کمک در مورد ویندو7و خرابی درایو سی
درود. من الان چند وقته وقتی ویندوز کامپیتور رو عوض می کنم.بعد از یک ما درایو سی اتوماتیک حذف میشه. و یندوز بهم می ریزه کسی نمی دونه مشکل از چی است
طبق عکس زیر که گرفتم
بازگشت تنظیمات BOOT.INI ویندوز XP به حالت اولیه
سلام دوستان
در ویندوز XP در منوی Run تایپ کردیم msconfig
مثلا میخواستیم تنظیمات رو طوری قرار بدیم که سیستم در حالت safe mode بالا بیاد به سربرگ BOOT.INI رفتیم و تیک SAFEBOOT رو فعال کردیم وقتی سیستم ریست شد یه صفحه ی سیاه ظاهر میشه چند تا گزینه داره هر کدوم از گزینه ها برای مثال هر چی گزینه Start Windows Normally یا Safe Mode رو میزنیم سیستم باز ریست میشه و ویندوز بالا نمیاد.
از دوستان کسی هست منو راهنمایی کنه؟ممنون
نمایش عبارت missing oprearte system هنگام تعویض ویندوز
سلام من ويندوزم xps3بود ويندوز7 نصب كردم بعد از مدتي دوباره ويندوزxpنصب كردم تمام مراحل فورمت وكپي رو انجام ميده وبه پايان ميرسه ري استارت كه ميكنه مينويسه missing oprearte systemهر ويندوز ديگه هم ميذارم همين آش وكشكه سي دي رام عوض كردم نشد اف ديسك هم كنم درايوام با ارزشه مشكل چيه