باسلام واحترام خدمت اساتید وهمکاران سایت
فایل فلش السیدی شهاب 32 اینچ مدل lcd32 v781 ضروری نیازدارم .
ممنون میشم درصورت موجود بودن اپ نمایید .عکس از برد شهاب 32 قرار دادم .
سپاسگذارم .
نمایش نسخه قابل چاپ
باسلام واحترام خدمت اساتید وهمکاران سایت
فایل فلش السیدی شهاب 32 اینچ مدل lcd32 v781 ضروری نیازدارم .
ممنون میشم درصورت موجود بودن اپ نمایید .عکس از برد شهاب 32 قرار دادم .
سپاسگذارم .
درود اساتید وبزرگواران ممنون میشم
درصورت موجود بودن فایل فلش السیدی شهاب ... تاپیک فوق (مدل LCD32V78را اپ نمایید .
سلام دوستان عزیز نیاز به فایل فلش ال سی دی شهاب مدلLHD32V78CIR دارم لطفا اگه موجود دارید در سایت قرار دهید . کارم گیر این فایل هست . با سپاس
سلام خدمت دوستان
فایل فلش ال سی دی هایسنس مدل LCD37V88P مورد نیاز است
ممنون میشم در صورت موجود بودن دوستام محبت کنن
با سلام خدمت همکاران گرامی و مدیر بخش لطفا اگه فایل فلش این مدل رو دارید برام اپلود کنید ممنون میشم LE-47K3DS200
LED x.vision xk 4060 فایله فلشه یا ایپرام
دوستان اگه دارین دریغ نکنین خیلی گیرم
با تشکر
سلام نیاز به فایل فلش السیدی شهاب مدل LCD42V68P دارم فایل مدلLCD42V68PK امتحان کردم جواب نداده --الطفا اپ کنیید
باسلام خدمت همکاران عزیز.اگه کسی این فایلو داره لطف میکنه بزاره داخل سایت.باتشکر
با عرض سلام و خسته نباشید
فایل فلشش ال سی دی هایسنس به مدل 32v88n را نیاز دارم در صورت امکان در سایت قرار دهید با تشکر فراوان
با سلام خدمت دوستان گرامی
فایل فلش ال ای دی x.visionمدل 29d20را اگر موجوددارید ممنون میشم برام بذارید متشکرم
سلامدوستان خسته نباشید نیلز به فایل فلش ای ای دی ایکس ویژن مدل XK4060 دارم لطفا اگه میشه در سایت قرار دهید .با سپاس
سلام دوستان و مدیران عزیز یعنی یه نفر این فایل رو نداره به ما بده ؟
سلام مهندس عزیز ممنو از بابت فایل
مهندس عزیز فایل را زدم ایراد رفع نشد به احتمال زیاد ایراد از سی پی یو هست .
ایراد: با چند بار روشن و خاموش کردن استارت میشود 10 دقیقه سالم کار میکند بعد روی تصویر خطوط سبز به صورت عمودی روی کل تصویر می افتد و بعد از 5 الی 10 دقیقه خطوط پاک میشود و کنترل هنگ میکند باید از برق بکشیم . در حالت دوم استارت میشود تا ایکس ویژن میاد بعد رو تصویر سیاه بدون OSD میماند و هنگ میکند .
همکاره گرامی من یه مدل ایکس ویژن 40 داشتم دقیقا همین مشکلو داشت
بعداز مدتی کارکردن تصویر حالته خش دار میشد وسیستم هنگ میکرد از برق که میکشیدمش مشکل رفع میشد ودوباره تکرار میشد
اگه سیپیو داغ میکنه
مشکل از خوده سیپیویه
من این روشو انجام دادم جواب داد
ولتاژ سپیو رو دوبرابر کن (من یه ریگلاتور 2.2 پر امپر گذاشتم) ویه هیدسنگ هم رویه سیپیو قرار بده با چسبه سیلیکونی فک نمیکنم دیگه مشکلی داشته باشه
من الان حدودا 5 ماه پیش این کارو انجام دادم وهنوز تیوی داره کار میکنه
امیدوارم مشکل شما هم به همین روش حل شه وگرنه باید به فکره تعویضه مین باشی
سلام دوستان نيازدارم به فايل فلش ال اي دي HAierمدل LE50M600cfدرصورت داشتن لطفا برام بفرستين
باعرض سلام ودرود خدمت اساتید وهمکاران عزیزم
ضمن تشکر فراوان درخواست فایل فلش ال ای دی سونیا مدل su-4282 را دارم
درپناه حق
باسلام خدمت همکاران گرامی.فایل فلش این تلویزیونو میخواستم اگه کسی داره ممنون میشم آپلود کنه.باسپاس
سلام نیاز به فایل فلش ال ای دی TCL مدل 32T3500 دارم لطفا فایل را در سایت قرار دهید با تشکر.
باسلام خدمت همکاران گرامی
درخواست فایل فلشLEDبا مارک چینیCHANGHONG LED24B1000Kبا مشخصات مین برد
V59MS-T7C
4714MV59T7-A4233K01
REV;A4 2013لطفا
سلام درخواست فایل فلش تلویزیون xvisionمدلxs5020sرا دارم از همکاران عزیز خواهشمندم عنایت فرمایند.شماره برد SEEAG-STV-6369IV-H-V1.0هست.
با سلام
درخواست فایل فلش یا آپگرید sled43cfhdsm1606 سوپرا
ممنون
سلام دوستان عزیز و مدیر محترم این بخش
نیاز ضروری به فایل فلش ال ای دی ایکس ویژن مدل XK4370 دارم لطفا اگه موجود
دارید تو سایت آپلود کنید ممنون میشم.
با سلام خدمت اساتید محترم .فایل فلش ال ای دی TCLمدل 48D2740 اگر هست لطف کنید بگذارید.
با سلام خدمت همكاران گرامي
فايل فلش ال اي دي xvisionمدل 32xs420را نياز داشتم در صورت موجود لطف ميكنيد برام بذاريد
متشكرم
سلام خدمت اساتید فایل فلاش ایکس ویژن xs-2940. را اگر دارید لطفا بگذارید
با سلام خدمت همکاران گرامی و اساتید محترم
درخواست فایل فلش یا بروزرسانی SMART TVاکسویژنLE47K3DS200لطفا در بخش مربوطه قرار دهید
ومن الله توفیق...
با سلام وخسته نباشید از دوستان کسی فایل فلش ایکس ویزن مدلle40imp8eرو داره
با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید و همکاران گرامی
نیاز به فایل فلش و ایپرام TCL MODEL :LED32F3300 دارم با این توضیح که این تلویزیون برد تیکان ندارد و چند نمومه تا حالا روش ازمایش کردم جواب نداده تصویر برد را می فرستم تا دقیقا مطابقت داده شود . در صورت موجود بودن لطفا ارسال نمایید . پیشاپیش از همکاری شما کمال تشکر و قدر دانی را دارم . تصاویر مربوطه پیوست می گردد .
سلا م و تشکر فراوان .فایل فلش ال ای دی هاردستون مدل 8840 را میخوااستم .ممنون از لطف شما
سلام
فایل فلش اکسویژن مدل فوق را میخواستم
باتشکر
سلام
کسی نیست جواب بده؟
خیلی فوری میباشد
فوری
سلام
دوستان لطفا اگر فایل این led را دارید برام بزارید خیلی فوری میباشد
باتشکر