پس با این حساب ما برای داشتن امکاناتی که اونا میگن یه 5-4 میلیونی باید خرج کنیم
نمایش نسخه قابل چاپ
پس با این حساب ما برای داشتن امکاناتی که اونا میگن یه 5-4 میلیونی باید خرج کنیم
باسلام
دوست عزیز شمافایل راهنمای دستگاه فلشیت که در آن به قابلیت خواندن و نوشتن فایل ایپرام و میکرو از طریق کابل obd با آپدیت ورژن 8.30 اشاره شده رو در سایت اپلود کنید چون ما چنین چیزی رو نگفتیم ما ابدیتهای نرم افزاری رو هرچی که بیاد رایگان دراختیار یوزرها قرار میدیم ولی تغیرات سخت افزاری رو باید هزینه بدن بعداز اون اگر فکر میکنید با دستگاه مشکل دارید ویا در قابلیتها کوتاهی شده دستگاه رو برگردونید وهزینه تونو بگیرید
باتشکر:scooter:
:1205219183:جناب ورمزیار عزیز خودتون بهتر میدونید تو این حرفه برای پیشرفت در کار یا عیب یابی محصولات جدید شرکت های خودروسازی دائما باید هزینه کرد و اینکه چه وقت این هزینه ها جبران میشود مشخص نیست حالا این وسط اگر مجبور باشید برای استفاده از امکاناتی که قرار بوده در دستگاهی که خریدید گنجانده شود دوباره هزینه کنید چه حالی پیدا میکنید البته من چون از تماس با شرکت جواب قانع کننده ای نگرفتم خاستم در این تاپیک دوستانه مطرح کنم تا شاید من اشتباه میکنم و پاسخ شما با نقد و بررسی سایر دوستان مورد قبول من و امثال من قرار گیرد و چون شما درخواست سند و مدرک کردید تقدیم میکنم که در آن اشاره ای به تغییر سخت افزاری نشده خودتان قضاوت کنید .متشکرم
باسلام به همگی
دوست عزیز منظور از قابلیت خواندن دامپ که در ورژن 8.30 هم وجود داره دامپ فلش میباشد نه ایپرام ببخشید شما اشتباه متوجه شدید ما تازه تونستیم به خوندن ایپرام از طریق او بی دی دست رسی پیدا کنیم ودر هیچیک از تبلیغات قبلی اشاره به این موضوع نکردیم الان دستگاه شما قابلیت خواندن تمام دامپهای فلش رو دارد خواندن ایپرام در ورژن 8.50 اضافه شده
ممنون:0018:
باسلام هر یک از دوستان اگر میخوان سمند مالتی رو کم کنند یک اف ان کار کرده برای من بفرستن تا براشون کم کنم که داشته باشن وقتی ماشینی اومد سریع کمش کنند واف ان ماشینرو بردارند:lay:
با سلام جناب ورمزیار عزیز بنده رحمانی از کوهدشت گله منم از شما ///// چرا که بنده پسر خاله ام را 200کیلومتر رفت و 200کیلومتر برگشت فرستادم تا FNو کیلومترش رو درست کنید و متاسفانه شما جواب دقیقی به اونا ندادی ؟ مبلغ کار هم فرمودی 180 بنده گفتم چشم ؟؟؟؟؟ اگر خودتان بودید ناراحت نمیشدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
ماشینی که پیش من اومده سمند معمولی بوده نه مالتی پلکس یعنی شما بعداز این همه کار وتجربه فرق سمند معمولی با مالتی پلکس رو نمیدوندی بعداز اون فکر کنم یادتون رفته که دیشب به بندهزنگ زدید وبهتون گفتم که خودشما هم میتوندی این ماشین روکم کنید این حرفها وگلگی شما چه ربطی به این سایت داره
سلام:زمانیکه این 2 تایپیک باز شده قرار شد دوستان تجربه های کار کردن با دستگاه هایاقای همت زادهواقای وزمزیاردر این پاپیک ها قرار بدن حال شده محل برای شکایت و گله گذاری دوستانیکه پست اول این 2 تایپیک مطالعه نکردن به دقت مطالعه کنن در صورت تکرار چنین پست های پست مورد نظر چذف وباز کننده پست اخطار میگیرد
ضمن تایید فرمایش جناب امینی فر بنده از هردو بزرگوار دستگاه خریدم و باید بگم برخورد هر دوشون واقعا محترمانه بوده و با خونسردی من رو توجیه و راهنمائی کردند ثانیا هر دستگاه بنا به نیاز خریدار امکانات خاص خودشو داره و نمیشه گفت کدوم خوبه یا بده پس بیائید با معرفی قابلیتهای مفید هردستگاه شناخت سایر دوستان نسبت به آنچه از انتخابشان انتظار دارند را بالا ببریم و اجازه سوء استفاده بعضی افراد سود جو را ندهیم.درود بر همه شما:631821_Laie_82: