سلام میثم جان و دوستاد دیگر
مادربردی که گرافیک PCI E ساپورت نمیکرد رو فتهاشو عوض کردم.لحیم سردی اسلتو گرفتم.شستشو دادم.روی پایه ها هم ولتاژ 12 و 3.3 داریم.ممنون از توجهتون.چیپ جنوبی هم خیلی داغ میکنه.البته همه جای چیپ یکنواخت داغ میکنه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام میثم جان و دوستاد دیگر
مادربردی که گرافیک PCI E ساپورت نمیکرد رو فتهاشو عوض کردم.لحیم سردی اسلتو گرفتم.شستشو دادم.روی پایه ها هم ولتاژ 12 و 3.3 داریم.ممنون از توجهتون.چیپ جنوبی هم خیلی داغ میکنه.البته همه جای چیپ یکنواخت داغ میکنه
هوالعلیم
با سلام ، ابتدا cpu را تعویض کرده و در صورت عدم رفع اشکال ، بایوس مادربرد را پروگرام نمایید در لیست ارائه شده آخرین ورژن را دانلود نمائید.
ASUSTeK Computer Inc. -Support- Drivers and Download
P5LD2-X/1333
لطفا نتیجه را اعلام بفرمایید.
موفق باشید
نقل قول:
پروگرام کردم.تمام اون 4 گزینه که فرمودید هم انجام دادم و بدرست پروگرام شد.ولی هنوز ایراد پروگرام را میگیرد.سوکت محل قرار گرفتن آیسی را نیز لحیم سردی گرفتم ولی فایده ای نداشت.ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز
هوالعلیم
با سلام، جناب اکبری طبق راهنمایی های تلفنی که انجام شد نتیجه را اعلام بفرمایید.
موفق باشید
دوست من میثم سلام
من هنوز در مورد این مادربرد مشکلم رفع نشده و ارور خرابی بایوس میدهد.لطفا راهنمایی بفرمایید.با تشکر
سلام بر دوستان
به جای این فت که علامت زدم چه نوعی رو میتونم جایگزین کنم؟
با تشکر
این 3 عدد خازن طوری ترکیده اند که مشخصات ان ها معلوم نیست.به جای این 3 خازن چه مقداری را جایگزین کنم؟؟؟؟
سلام دوستان
این مادبرد روشن نمیشد.این سه فت رو عوض کردم روشن شد.بعد ارور D0 که مربوط به خرابی باگ باوس است را میداد.پروگرامش کردم از این ارور رد میشه و میره روی C7 می ایسته.یک تک بوق و بعدش 7 یا 8تا بوق پشت سر هم میزنه.ممنون از توجه عزیزان بابت همکاری شما اساتید