پاسخ : خطای 2101 و 1631 در j34
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arhan95
با تشکر از همه استاید که توی این مدن بنده رو راهنمایی فرمودن
در نهایت ای سی یو دست دوم مارک اصلی فرانسه پیدا کردم از سه نقطه پشتش باز شده بود که طرف گفت این برای اینه چون فقط یک بار میشه کد سویچ داد و برای بار دوم باید پروگرامر بشه همون جیتک که بی کد بشه مگر اینکه ای سی یو از اول خام باشه بعد امد پشت ای سی یو خودم باز کرد وکد سویچ خودمو وارد اون کرد این درسته؟یعنی اگر ای سی یو یه بار کد بشه دیگه نمیشه بدون اینکه پشتش باز بشه بی کد بشه ؟و اینکه یکسال گارانتی کرد که اگر خراب شد پول پس بده یا یه ای سی یو بده ای سی یو نو هم گیر نیومد گفتن اصلی بالای دو میلونه چینی هست 600 تومن
این نوع ایسیو تو بازار کمه و به ندرت گیر میاد،اگه گذاشتی روی ماشین و خوب کار کرد باهاش یه طوری درست کن و بخرش. اگه مشکل داشته باشه همون اول کار خودشو نشون میده.
سلام
استاد با تعویض ای سی یو یه خطای جدید نشون میده که تا قبل نداشت ایا تنظیم خاصی داره به نظرم این ای سی یو مال یه 206 اتومات بوده متن خطا
no vehicle speed information transmitted by abs/esp ecu
u0416
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arhan95
سلام
استاد با تعویض ای سی یو یه خطای جدید نشون میده که تا قبل نداشت ایا تنظیم خاصی داره به نظرم این ای سی یو مال یه 206 اتومات بوده متن خطا
no vehicle speed information transmitted by abs/esp ecu
u0416
این خطا میگه که اطلاعات سرعت از ABS برای ایسیو نمیاد،احتمالا از نوعی هستش که سرعت ماشین از سنسورهای ای بی اس به ایسیو فرستاده میشه و چون ماشین شما این سیستمی نیست این ایسیو همچین خطائی رو میزنه.
اساتيد بزرگوار دوباره مشكل برگشت چراغ چك روشن شد اما گاز ميخورد تا يك ماه بعد تعويض ايسيو مشكلي نداشت اما بعد يك ماه چراغ چك روشن شد ولي مشكل گاز نخوردن نداشت تا اينكه بعد چند روز دوباره گاز نخورد فقط يكبار كه با باز بسته كردن سوييچ رفع شد به نظر شما باز مشكل از اي سيو استوك بوده كه بعد يك ماه مشكل برگشته
با تعویض دوباره ایسیو مشکل حل شد و ارور برطرف شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.aminifar
در پست قبل گفتم این کد های خطا مربوط به سیستم انژکتور نیست ولی یک احتمال وجود داره شارژ زیاد دینام و خرابی باطری باعث ثبت اینگونه خطا های بی مورد می شود
یک مورد داشتم که در یونیت ایریگ خطای شبکه vanثبت می کرد و چراغ ایربگ روشن بود در صورتیکه هم یونیت ایربگ سالم بود هم bsi و هم سیم کشی
بعد کلی تست متوجه شدم دینام زیاد شارژ میکنه و باعث ثبت این خطا می شود حال شما برای تست سیم برق دینام باز کنید که دینام شارژ نکنه ببینین
باز هم این خطا ثبت می کنه یا نه
با سلام
اقای امینی فر چطور می تونم با شما ارتباط بگیریم ترجیحا حضوری بیام خدمتتون
۲۰۶ تیپ ۵ دارم با کد خطای ۰۱۲۱ هر وقت که چراغ چک روشن میشه شتاب ماشین به شدت افت میکنه با باز و بسته کردن سوئیچ شتاب درست میشه ولی بعد از چند دقیقه یا چند ساعت مجدد شتاب افت میکنه.