پاسخ : تاپیک تبریک عید نوروز و تقدیر وتشکر از مدیران و زحمت کشان انجمن کیانست
عمري با حسرت و انده زيستن نه براي خود فايده اي دارد و نه براي ديگران بايد .
اوج گرفت تا بتوانيم آن چه را که آموخته ايم با ديگران نيز قسمت کنيم . نوروز اين رفاقتها را نگاهباني مي کند که باور کنيم قلب هامان جاي حضور دوستانمان هستند .
با خوبي ها و بدي ها، هرآنچه که بود؛ برگي ديگر از دفتر روزگار ورق خورد،
برگ ديگري از درخت زمان بر زمين افتاد، سالي ديگر گذشت روزهايتان بهاري و بهارتان جاودانه باد . بیاییددست در دست هم در بیشتر ابادانی شدن کیانست بکوشیم . عیدتون مبارک
با عرض سلام . فرخنده باد بر شما مقدم بهار نوروز جاودانه ترین جشن روزگار با تبریک سال جدید به تمام دوستان و مدیران محترم و ارزوی موفقیت روز افزون. و تشکر فراوان از تمام مدیران زحمتکش که برای حل مشکلات دوستان و ارتقای سایت از توان و تجربه خود دریغ نمیکنند
سلام
عیـــــــــــــــــد نوروز همگی دوستـــــــــــان خوبم مبارک
همیشه شاد و سرافراز باشید
سلام دوستان خوبم
منم عید نوروز رو به همگی تبریک میگم امیدوارم شاد و خرم باشید
سلام
دوستان عزیز این عید رو به همتون تبریک میگم و از خدا بهترین هارو براتون آرزو میکنم
ایشاا... خداوند بزرگ هرچی که بخواین بهتون بده و شما رو از رحمت خودش دور نکنه و ایشاا... خداوند بزرگ سلامتی عمر با عزت و با آبرو بهتون بده
جا داره اینجا از تمامی دوستان مدیران و عزیزان زحمتکس کمال قدر دانی رو بجا بیارم
از جناب کیانفر عزیز آقا شهریار عزیز و اشکان عزیز و همچنین از جناب صالحی عزیز و گلستانی عزیز و همچنین از جناب بابک و کامی عزیز و بقیه دوستانی که تو این جمع زحمت میکشن تشکر کنم و از اینکه نام بعضی از دوستان از قلم افتاده عذر خواهی کنم
ایشاا... خداوند بزرگ این توفیق رو به همه ما بده که همیشه در کنار هم باشیم و در مهر و محبت همدیگه سهیم باشیم
کوچیک همه عزیزان بهرام چوبین
سایه حق،سلام عشق ،سعادت روح،سلامت تن،سرمست بهار،سکوت دعا،سرور جاودانه
این است هفت سین آریایی
پیشاپیش عیدتان مبارک
.
http://dl.topnaz.com/2013/03/postcard-10.jpg