دوست عزیز سلام
متاسفانه در حال حاضر نرم افزاری برای آن یافت نشد
نمایش نسخه قابل چاپ
باسلام
دوست عزیز گزینه تصویر در تصویر یا همون PIP دربعضی مدل ها ساپورت نمیشه و غیر فعال میباشند و در بعضی مواقع برروی TV صورت میگیرد و در AV غیر فعال میشود.اپدیت هم کار حساسی میباشد که کوچکترین اشتباه با خاموشی دستگاه مواجه خواهید شد بله دربیشتر مواقع برای مشکلات نرم افزاری کاربرد دارند
با سلام و خسته نباشید - من ابگرید ال سی دی سامسونگ مدل LA40C575f1R رو میخوام
لطفا فایل ایپرام و فلش ال سی دی la40a450c
با سلام درخواست فایل آپگرید و فلش پلاسما
مدل PS51D455A2M
با تشکر
باسلام لطفا فایل ایپروم ال سی دی LA26R91B را لطف کنید
سلام
درصورت امکان فریمور lcd- LA40A650A1RXZN سامسونگ را در سایت قرار دهید
با کمال تشکر
سلام .درخواست فایل ایپروم سامسونگ پلاسم43سه بعدی مدلPDP 43D495
باعرض سلام وخسته نباشید درخواست فایل ایپرام ال سی دی مدلLA40C530F1R-مدل کدLA40C530F1RXTW متشکرم
باعرض سلاموخسته نباشید.آیسی خام نداشتم آیسی خودشو کشیدم فایلشو باپرگرامر ذخیره کردم.آیسی رو خالی کردم و نصب کردم. ایراد فرقی نکرد.کانال ها پاک شده بود.دوباره سرچ کردم.ایرادی که اضافه شده اینکه وارد سرویس مد نمیشه.وهربارکه دستگاه رو روشن میکنم این پیغام نمایش میده[IMG]http://up.vatandownload.com/images/v...ximt5zguo6.jpg[/IMG]
باعرض سلام وخسته نباشیددرخواست فایل ایپرام LED32" سامسونگ U32C4440 رادارم.متشکرم
باعرض سلام وتشکر همین کارو قبلا کردم.ولی پیغامی درتصویر نمایان میشود.(مشابه پیغام پست قبلی.بالا)
سلام-فایل فلاش وایپروم سامسونگ PLASMA 3D TV SAMSUNG 43D490-باتشکر
با درود فراوان فایل آپگرید LED سامسونگ مدل UA40eh5000R که اخیرا به بازار اومده رو میخواستم
با سلام
ال ای دی سامسونگ مدل
Samsung UA46D660WNXZN
سری 6 دارم گزینه فارسی ندارد ازطریق منو مخفی هم وارد شدم ولی گزینه ای که مربوط به تغییر زبان هست فعال نیست وفایل اپگریدش میخوام اگه ممکنه راهنمایی کنید
با تشکر
با سلام
جناب ARIAلطفا کمک کنید
سلام دوست عزیز
شما به این روش عمل کنیید و نتیجه را اعلام نمایید
بعداز ورود به منوي سرويس آپشن تنظيمات مربوطه به model و localset غير فعال هست برای فعال كردن اون به اين روش عمل كنيد:
LCD راروشن كرده وكد زير را دركمتر از 3 ثانيه وارد كنيد
از چپ به راست
mute=1=1=9=ok
منوي hotel mode ظاهر ميشود اين گزينه را روشن كرده وسپس LCD را خاموش كنيد
کلید های info menu mute power را پشت سر هم فشار دهید.
تلویزیون روشن می شود و بعد از 2 ثانیه منوی مخفی ظاهر می شود.
يك عدد فلش كه با فايل سيستم 32 فرمت شده باشه را به USB LCD وصل كنيد
به مسير contorol=hoteloptions=clone tv to usb برويد وreturn را بزنید
تلویزیون فایل ها را در فلش کپی می کند.
و به منو برگردید.
حالا control>sub option> info link country را به استرالیا يا به ایران تغییر دهید.
تلویزیون را خاموش و بعد از 10 ثانیه روشن کنید.
به مسير hotelmode را خاموش كنيد
توجه اگر اين كار را نكنيد بخشي از قابليتهاي تلويزيون غير فعال ميشود
ودر پايان تلويزيون را خاموش وروشن كنيد.
ودر پايان به قسمت كاناليابي رفته وگزينه ديجيتال وآنالوگ را باهم انتخاب كنيد
سلام
اگه راهی دیگه هست اساتید نظر بدن ممنون میشم
با تشکر
با سلام
درخواست فایل اپدیت ال سی دی مدل LA40D575F7M
با تشکر
درخواست فايل ايپرام و فلش SAMSUNG ......UA40D5000
موقع آبگريد برق قطع شده و ديگه روشن نميشه
مشخصات كامل مدل::::::::::::::
MODEL:UA40D5000PR
TYPE NO:UA40D5000
MODEL CODE:UA40D5000PRXRQ
VERSION NO:CN04
اگه اطلاعات ديگه نياز هست بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشكر
درخواست فریمور سامسونگ مدل LA40A650A 1RXZN
سلام
لطفا درصورت امکان جدید ترین فریمور LCD سامسونگ مدل LA40A650A 1RXZN را در سایت قرار دهید
متاسفانه نتوانستم پیدا بکنم
با تشکر
باسلام به دوستان واساتیدمحترم لطفا اگر کسی فایل ایپرام تلویزیون سامسونگ پلاسما مدل 51e495 بشماره مینبردbn41-01785a و شمره ایسی فلاش t-mst9daac-1004 2 را دارد برای اینجانب ارسال فرمایید ازلطف دوستان کمال تشکر را دارم
با سلام و خسته نباشید به تمامی دوستان و مخصوصا دست اندرکارن سایت
لطفا چنانچه برای دوستان مقدور می باشد آپگرید ال سی دی سامسونگ مدل LE40A676A1m را اگر ممکنه در سایت قرار بدهید
با تشکر فراوان
با سلام و تقدیر و تشکر از جناب آقای غدیر و راهنماییتون - اما جناب آقای غدیر ، از آنجایی که کار و تخصص حرفه ای و شغلی بنده ، حرفه ای نیست که بتوان بطور مداوم از خدمات ارزنده این سایت ، بهره مند شد ، فکر نمی کنم برای دریافت یک فایل یا رویت یک تصویر ارزش عضویت با مبالغ اعلام شده فعلی برای مدت 6 و 12 ماه را داشته باشد . هر چند دریافت آپگراید هر سخت افزاری از سایت پشتیبان کننده آن کار دشواری نیست و با راهنمایی یکی از دوستان این فایل را از سایت پشتیبانی کننده ، دریافت داشته ام اما به هر حال از حسن نظر شما و دیگر عزیزان کمال تقدیر و تشکر بعمل می آید . آرزوی موفقیت و بهروزیتان در تمامی مراحل زندگی ، آرزوی قلبی ماست . پاینده و پایدار باشید دوستان گرامی
http://www.samsung.com/fr/support/mo...ownloadName=FM
سلام دوستان وهمكاران گرامي
يك دستگاه ال سي دي سامسونگ46اينچ مدل LA46A550P1Rبراي تعميراومده كه تصويربصورت نگاتيو هست اماOSDسالم ومشكلي نداره برفك هم زنده وسالمه همانطور كه گفتم تصوير بصورت نگاتيوهست
فايل ايپرام اين مدل رو ميخواستم وممنون ميشم كمكم كنيد
باسپاس ازهمكاران ومديريت محترم سايت