بايد بگويم كه با برسي مجدد سيستم دزدگير متوجه شدم كه ريموت اشكال دارد وبا قعل كاري ايسي ريموت ايراد برطرف گرديد:(64):
نمایش نسخه قابل چاپ
بايد بگويم كه با برسي مجدد سيستم دزدگير متوجه شدم كه ريموت اشكال دارد وبا قعل كاري ايسي ريموت ايراد برطرف گرديد:(64):
سلادوسان
ماشین من405 هستش ودزدگیر نصب شده ر روی اون ماجیکار کره ای مدل 909-939 پشت ریموتش نوشته .
مدتی هست که ریموت کنترل من استارت میزنه ولی ماشی رو روشن نمیکنه یعنی موقعی که دکمه 2 ریموت روچد ثانیه نگه میدارم الارم پخش و پشت امپر روشن شده بعد استارت ماشین رو روشن میکرد ولی الان پشت امپرخاموشه ولی استارت میخوه 3با ربعد الارم خطا میده ودیه هیچی .
قبلا هم برام پش اومده بود که میرفتم پیش نصاب و3سوت کد میداد وردیفش میکرد وبنده خد اجرت هم نمیگرفت اما مغازه اش ر وبه شهر دیگه منتقل کرده وهمکارای دیه هم متاسفانه ایرادهایی گذاشتند که باید یه کلیه تو بفروشی بدی تا ردیفش کنند
اگه از دوستان کسی نحوه دادن کد استارتش رو داره بگه ممنون میشم
ناگفته نمونه ریستش هم کردم جواب ناد
سلادوستان
لطفا یکی پاسخ بده !!
جناب a.aminifar
ممنون میشم راهنمایی گنید .خئداییش کارم گیره
اساتید لطفا یکی واب مارو بده
بابا مرامتون و شکررررررررررررررررررررررر رررررررررررررر
از چه کنترولی برای هایتک استفاد کنم
سلام دوست عزیز به احتمال زیاد حالت اعزام به تعمیرگاه روی ریموت شما فعال شده شما ببین اگه علامت zzzروی ریموت هستش این گزینه رو با همزمان فشار دادن دکمه 1و 3 این حالت رو غیر فعال کنید تا مشکلتون حل بشه
ممنون دوست عزیز
خیر گزینه Zzzz فعال نشده این گزینه جهت اعزام بتعمرگاه وقطع شوک سنسور میباشد ودر صورت فعال شدن دیگه صدای الارم قطع مشه ودزدگیر بیصدا عمل میکنه !
ممنون از پاسختون اما اگه راهکاری دارید بگید ممون میشم .
اخه تو دفترچه راهنما فقط نحوه استارت زدن وقطع اون رو نوشته وچیزی در مورد عیبی که عنوان کردم ( روشن نشدن پشت امپر هنگام استارت توسط ریموت کنترل ) ننوشته
موفق باشید
سلام دوست عزیز اگه سیم های دزدگیر رو درست وصل کرده باشین به هنگام روشن کردن با کنترل دزدگیر باید برق پشت آمپر بیاد شما چک کنین ببینین تواول باید رزرو استات رو انجام بدین بعد چک کنین ببینین سیم سفید دستگاه باید به دنده دوم وصل شود اما نباید باسیم سبز یکی باشند و سیم سبز برای ign وصل بشه و سیم زرد هم به سیم استارت باید وصل بشه در ضمن چک کنین سیم سبز دستگاه بعد از رله قطع کن به سیم ign وصل بشه یعنی به طرف موتور بره تا موقعی که استارت با ریموت زده میشه برق برای پشت آمپر بیاد چون اگه قبل رله وصل بشه به طرف سویچ موقع استارت برق به پشت آمپر نمیاد
ممنون جناب سجاد
موارد رو دقیق انجام دادم ولی جواب نداد!!!
یک مورد رو فراموش کردم
اینکه دزدگیر 4 سال هستش وصله ودست هم نخورده بعد از اینکه باطری رو تعویض کردم ویک فاصله زمانی ایجاد شد سیستم از کد خارج شد وگرنه هیچ کونه تغییر ویا دستکاری نشده .سیستم رو ریست هم کردم و استارتر رو هم رزرو میکنم عملیات استارت انجام میشه ولی همانطور که فرمودید قبل از استارت خوردن باید برق پشت امپر وصل بشه که نمیشه -3 بار استارت رو میخوره بعد هم الارم خطا روی ریموت پخش میشه !
مشکل فقط در عدم روشن شدن پشت آمپر هنگام استارت هستش
سلام دوست عزیز شما چک کنین ببینید برق موقع استارت زدن با ریموت به سیم سبز میاد یا نه و به سیم سفید هم باید برق بیاد موقع استارت با ریموت شما ماشین رو رزرو استارت کنیدو با دستتون شاسی درب رو فشار بدین تا ماشین خاموش بشه بعد شما تست لامپ چک کنید ببینید برق موقع استارت زدن به سیم سبز میاد یا نه
اگر برق سر سیم سبز نیاد حتما برنامه رزرو استارت غیر فعال شده شما چک کنید بعد نتیجه رو اعلام کنید تا راهنماییتون کنم
سلام دوستان
منمون از راهنمیتون دارم میرم موارد ذکر ده شمارو چک کنم.نتیجه رو اعلام میکنم
دوستان بعد از تست این موارد رو دارم
1- سم زرد موقع استارت برق همزمان با استارت خوردن دارد( باید سیمی باشد که به استارت میرود)
2- سیم سفید وسبز سوکت بزرگ هردو موقع استارت خوردن بدون برق هستند ووقتی ماشین رو با دست روشن میکنم برق دارن
3- قبل اززدن استارت (صدای رله که فکیرمیکنم پشت امپر رو روشتن میکند ) میاد بعد استارت میخوره ولی پشت امپر رو شن نمیشه
اگه موردی هست لطفا تذکر بدین ممنون ومنتظرم
سلام دوست عزیز شما تو سیم سبز با موقعی که با ریموت استارت میزنید برق دارید یا نه
دوست عزیز اون رله فقط قطع کن هستش و برق پشت آمپر برای روشن شدن خودور از سیم سبز دستگاه میاد و پشت آمپر رو روشن میکنه
ولی متاسفانه برق نمیاد سیم سبز بدون برق هستش
سیستم رزرو رو هم انجام میدم بدین صورت کهع سویچ باز- درب باز- کلید و2 رو دوثانیه نگهمیدارم بعد از شنیدن صدای الارم تکی بلافاصله کلید 4 رو 6بار میزنم وبعد از 6 بار زدن باید بعد از حدود 10 ثانیه صدای ازیر بیاد که نمیاد ؟؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید
شرمنده
دوست عزیز رزرو استارت تو دستگاه های ماجیکار بدین صورت هستش که شما باید اول با سویچ ماشین رو روشن کنید بعد ماشین رو با سویچ خاموش کنید و ماشین نباید خاموش بشه و بعد از بستن آخرین درب خودرو ماشین خاموش میشود که به حالت رزرو استارت در میاد و اون وقت شما باید اول با کلید 1 درب رو ببندید و بعد با کلیید شمارهII که باید 2 ثانیه نگه دارین تا ماشین روشن بشه شما شما بجای بستن درب اخر که ماشین باید خاموش بشه با دست خود شصتی درب رو نگه دارید و با تست لامپ تست کنید ببینید با استارت زدن با ریموت باز هم برق میاد پشت آمپر یا نه
بله با بستن سویچ ماشین خاموش نشده ودرب ر وکه میبندم ماشین خاموش وهمزمان دربها قفل میشوند
واسه استارت با ریموت
بعد 2 ثانیه کلید II رو نگه میدارم الارم پخش شده وقاعدتا باید پشت امپر روشن شه واستارت بخورد که -پشت امپر روشن نمیشود ولی استارت میخوره
!! چک کردم سیم سبز یا سفید هیچکدام موقع استارت برق ندارند
دوست عزیز پس اون موقع دستگاه شما عیب پیدا کرده چون عملیات رزرو استارت رو هم انجام میده مشکل از خود گیت شماست که باید بفرستیش شرکت تا تعمیرش کنند
ممنون ومتشکر از همه دوستانی که در این خصوص بنده رو راهنمایی کردند واقعا موارد ذکر شده بدردم خورد .
امیدوارم موفق باشید
ژفق به عنوان اخرین سول
مشکل نرم افزاری هست یا سخت افزاری ؟
اینو از این جهت میپرسم چون خودم تعمیر کار لولزم خانگی برقی هستم ودارای نایندگی شرکت ایووک در استان گلستان
اگه سخت افزاریه روش کار کنم مثلا ممکنه از کارنکردن یکی از رله ها باشه ویا قطعه ای مثدیود -ترانزیستور یا ... خراب ویا شورت شده باشه ك
اگه اینطور باشه راهنمایی کنید وگید در کدام قسمت هست ممنون میشم
خسته نباشید
ممنون سجاد عزیز
دوست خوبم سجاد خان ممنون از زحماتتون
گیت دزدگیر رو کامل خارج کردم وروی پایه های ایسی CPU اون هیتر گرفتم بعد از 15 دقیقه دوباره وصل کردم سم سبز برقدار شده و لامپ تست رو چند ثانیه قبل از استارت روشن میکنه واین نشانه سلامت ورزرو درست دزدگیر میباشد واما خروجی سیم سبز به یک رله جدا وصل شده که هنگام استارت عمل کرده سیم این رله به پشت امپر وصل میباشد چراکه به دوسیم ضخیم این رله که برق جدا میدم پشت امپر روش میشود ورله هم بیرون تست کردم سالمه ویک از سیم های ضخیم زرد رنگ رله به سویچ وصل میشود دیگری میره پشت داشبورد
حدس بنده این است که این سیم باید قطع باشد حالا چطور بفهمم رو نمبیدونم واینکه به کجا میره برام مشخص نیست تمامی فیوزها رو هم چک کردم ولی نتونستم پیداش کنم
ممنون مشم راهنمایی بفرمایید
سلام دوست عزیز اون رله قطع کن آنتی جک دزدگیر هستش که به سیم ign وصل میشه و موقع استفاده از عملیات آنتی جک ماشین رو خاموش میکنه و سیم سبز دستگاه شما باید به طرف سیمی که به طرف ماشین میره وصل بشه و نباید به طرف سویچ میاد چون اگه سیم سبز به طرف سویچ وصل بشه موقع استارت زدن با کنترل برق رو رله قطع میکنه و اجازه نمیده برق به پشت آمپر بره اگه شما این سیم رو چک کنید شاید مشکلتان حل بشه و گفتم که موقع استارت با کنترل باید به سیم سبز دستگاه برق بیاد
درسته سجاد عزیز قاب رله رو برداشتم ودیدم درست موقع استارت جذب مشه وبرق پشت امپر قطع میشه .قبل از استارت خوردن بادست تیغه رله رو باز نگه داشتم ودیدم پشت امپر روشن مانو با استارت از طرف دزدگیر روشن شد وبه محض رها کردن تیغه (چون برق رله وصل بود ورله در حال جذب بود ) بلافاصله ماشین خاموش شد
امروز دوباره چک میکنم شاید تونستم حلش کنم
بهرحال ممنون دوست خوبم خیلی بزحمت افتادید
اطلاع خواهم داد
موفق باشید
دوست عزیز پس حتما نگاه کنید سیم سبز دستگاه بطرف ماشین باشد نه به طرف سویچ مشکلتان حل خواهد شد
سجاد جان یه مسأله ذهن منو مشغول کرده .اینکه سیم کشی ماشین دست نخورده .وفقط با تعویض باطری این مشکل پیش امده!!
وقتی ماشین رو خاموش میکنم با بستن درب خاموش میشه وبعد از حدود 3 ثانیه اخرین بار رله عمل کرده وپشت امپر روشن شده وهمزمان صدای پمپ بنزین میادوبعد از 2 ثانیه پشت امپر خاموش شده و حالت رزرو فعال میشه که دیروز این عمل (پشت آمپر ) رانجام نمیشد.
اان به یقین میدونم دزدگیر مشکلی نداره وهرچه هست مربوط به عمل کد دهی ریموت هستش .ببینید من مراحل رو میگم درسته ؟
1- درب باز وسویچ باز
2-بمدت 2 ثانیه دکمه I و II رو نگه میدار تاصدی ازیر امده وبعد ا حدود 1 ثانیه تک ازیر میزنه
3-بلافصله دکمه IV رو 6 با میزنم( اگه تند تند بزنم بیغام نمیده ) به فاصله حدود 5/. ثانیه ومتناوب
4- در این حالت باید بعد از حدود 10ثانیه یک الارم بیاد .که بلافاصله کلید I رو یک بار میزنم وبعداز چند ثانیه سویچ رو میبندم .
تذکر: ناگفته نماند در زدن 6 بار کلید IV مشکل دارم واینکه ایا باید بدون توجه به صدای الارم بعداز زدن هربار کلید عمل کنم یا نه باید صبر کنم بعداز هربار زدن وشیدن الارم دوباره کلید رو بزنم اخه تودفترچه توضیح داده شده که کل عملیات نباید بیشتر از 10 ثانیه زمان ببرد . درحالی که با زدن هر بار وشنیدن الارم بیشتر از 10 ثایه طول میکشد .شاید به این خاطر است که عملیات استارت درست انجام نمشه .
ممنون میشم توضیح بدید.
دوست عزیز شما واسه چی میخواهید این کار رو انجام بدید شما اگه بخواهین وارد جدول برنامه ریزی بشین تو دفترچه کامل توضیح داده که چطوری وارد بشین و اگه دستگاه شما رزرو استارت رو انجام میده مشکل برنامه هم ندارین و این مشکل از سیمکشی هست
تسلیم جناب سجاد تسلیم !!
راستش خودمم تصمیم گرفتم برم پیش نصاب
چون اخرشم مشکلم حل نشد که نشد که نشد
امان از این ماجیکارhttp://kiansat.kim/images/icons/icon9.pnghttp://kiansat.kim/images/icons/icon9.pnghttp://kiansat.kim/images/icons/icon9.png
بله دوست عزیز به یه نصاب دزدگیر نشون بدین گارتون راحت حل میشه چون بعضی از عیب ها هستند که تا از نزدیک نبینی نمیشه قاطع جواب داد
دوستان عزیز سلام آیا به نظر شما میشه ریموت ایزی کار ای 7 را برای ماجیکار 908 تعریف کرد اگر کسی اطلاعات داره لطفا راهنمایی بفرمایید
با سلام. در این دزگیر وقتی در را قفل میکنم وضربه روی سنسورحساسیت میزنم صدای اژیر در نمیاد خود سنسور حساسیت سالمه وسیگنال تحریک هم تاروی پایه میکرو کنترلر هم میاد .ریست هم کردم ولی فایده نداشته ایسی 2003 هم سالمه کسی میدونه باید چیکار کرد ایسی میکروem78p447napg وایسی ایپرام93c46کسی اگه برنامه این دوتا ایسی مربوط به این مدل دزگیر را داره برام اینجا قرار بده خیلی ممنون
سلام
آی سی میکرو دزدگیر فیوز بیتاش فعالن و قابل رید یا رایت شدن نیستن و آی سی ایپرامشم کاری با عملکرد شوک سنسور نداره
مشکل دزدگیرتون سخت افزاری نیست و اگر اشتباه نکنمباید برند هوتای باشه
زمانی که با دزدگیر دربها رو قفل کردید و دزگیر فعال شد کلید های قفل و قفل باز رو هم زمان نگه دارید تا 2 فلاشر و 2 تک آژیر بزنه و شوک سنسور دزدگیر فعال بشه
در ضمن برای تست شوک پس از قفل کردن دربها و فعال شدن دزدگیر حدود 30ثانیه صبر کنید و سپس برای تست ضربه بزنید
اگر مشکل بر طرف نشد عکسی از کیت دزدگیر آپلود کنید
سلام خسته نباشید.
یکی به من میگه سیمهای قفل مرکزی پزو 405 مدل 92 رو از کجا بگیرم چون با پزوهای 405 مدل پائین تر فرق میکنه سیم مربوط به بسته شدن /با تحریک منفی بسته میشه ولی سیم باز شدن درها/ باید تحریک منفی رو روی سیم نگه داری تا قفلها عمل کنه . من باید چیکار کنم؟؟؟
با تشکر
سلام دوست عزیز هر دو سیم رو میتونی از خود سیم های پشت یونیت مرکزی که پشت سیم های سویچ هست بگیری
با عرض سلام مجدد
سیم قفل مرکزی پژو مدل 92 رو همون طوری که گفتید هم از یونیت مرکزی و هم از سوکت کنار ستون گرفتم ولی همون طوری که گفته بودم سیم مربوط به باز شدن درب ماشین با تحریک لحظه ای منفی باز نمیشود و باید تستر رو چند ثانیه روی سیم نگه دارم تا قفل ماشین باز شود و وقتی دستگاه دزدگیر رو به این سیم ها وصل میکنم با زدن دکمه بسته ریموت درب به درستی بسته میشه ولی برای باز کردن باید چند بار دکمه باز رو بزنم تا قفل درب باز بشه لطفا راهنمایی کنید.....ممنون
سلام دوست عزیز برای تحریک آنی قفل باز و بستن دزدگیر اگه از پشت سیم های یونیت جواب نداد شما قاب یونیت رو باز کنید و با تست لامچ به پایه های رله بزنید و هر کدوم با منفی دادن آنی باز و بسته شد به آنها یک سیم لحیم کنید و بکشید بیرون و به دزدگیر نصب کنید اگه باز جای مبهمی بود بگین تا بیشتر کمکتون کنم
سلام دوست عزیز رله قفل مرکزی 206 داخل bsi هست
دوباره سلام
از داخل یونیتم تست کردم باز هم نشد