رانیری:بازی ما مقابل پارما،بهترین بازی اینتر من بود
مربی 60 ساله در صحبتهایی به تمجید از شاگردانش در مسیر کسب پنجمین ییروزی پیاپی پرداخته
http://u.goal.com/159100/159165hp2.jpg
سایت گل- کلودیو رانیری، مربی باتجربه باشگاه اینتر شنبه شب و بعد از برد0-5 شاگردانش مقابل پارما غرق در شادی بود و عملکرد شاگردانش در بازی شنبه شب را بهترین بازی اینتر زیر نظر خودش دانست
مربی سابق تیمهای رم و چلسی در صحبتهایی اعلام کرد که شاگردانش مقابل بازیکنان فرانکو کولومبا خوش درخشیدند.
درپایان این مسابقه رانیری به خبرنگاران گفت:« فکر می کنم که این بهترین عملکرد تیم اینتر، از زمانی که من هدایت این تیم را در دست گرفتم بود؛ به ویژه در نیمه اول که ما خیلی با دقت بودیم و خیلی خوب بازی کردیم. الان می خندیم.شما می توانید ببینید که این بازیکنان هنوز تمام نشده اند و می خواهند فصلی را که بد شروع کرده بودند، به خوبی به پایان ببرند.»
درحالی که اینتر روزهای خوبی را پشت سر می گذارد، هنوز ابهاماتی در مورد آینده وسلی اسنایدر و دیگو فورلان به گوش می رسد. با این وجود مربی اینتر درادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که این دو بازیکن، بازیکنان کلیدی نرآتزوری هستند و ابراز امیدواری کرد که بتواند از این دو بازیکن در دیدار با میلان در روز 15 ژانویه استفاده کند:« ما درشرایط خوبی به مصاف با میلان خواهیم رفت. در تعطیلات باتری هایمان را شارژ کرده ایم.اسنایدر نمی تواند یکی از بازیکنان میانی ما در سیستم 2-4-4 باشد. چون او ویژگی و قابلیتهای لازم برای حضور دراین پست را ندارد. او و فورلان دو بازیکن کلیدی تیم ما هستند ولی باید در ماه های پیش رو با ذهنیت تیم تطبیق پیدا کنند.امیدوارم که هردوی آنها بتوانند به موقع به آمادگی برسند و درداربی میلان حضور یابند.»
با این برد اینتر در رده پنجم جدول سری آ قرار گرفت و پارما در رده سیزدهم جای گرفت.البته نتایج دیدارهای یکشنبه می تواند در جایگاه دو تیم تاثیرگذار باشد