دوست من مشکل شما دو حالت داره یا اینکه فن cpu شما به طور خوب و عالی کار نمیکنه و هنگ میکنه و یا اینکه به احتمال بسیار زیاد ویندوز شما دارای ویروس svghost-spoolsv-spoolv هست و شما باید با اپدیت ویروس کش کاسپراسکای این ویروس رو نابود کنین.
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست من مشکل شما دو حالت داره یا اینکه فن cpu شما به طور خوب و عالی کار نمیکنه و هنگ میکنه و یا اینکه به احتمال بسیار زیاد ویندوز شما دارای ویروس svghost-spoolsv-spoolv هست و شما باید با اپدیت ویروس کش کاسپراسکای این ویروس رو نابود کنین.
سلام
ممنون که پاسخ سریع دادین من دسترسی به کاسپراسکای ندارم انتی ویروس نود32 دارم ایا راهی هست که مطمئن بشم این ویروس داره؟ ایا راهی هست که پاکش کنم؟
ضمنا من دیروز ویندوز عوض کردم ممکنه تو درایو دیگه باشه؟
ممنون
بله با نود 32 هم میشه ولی فکر نکنم کامل بتونه پاک کنه.ولی خیلی از ویروس ها رو میشناسه
ssvchost.exe تو تسک منیجر زیاد جولان میده
دوست عزیز اینا ویروس نیستن و چیزی عادی هستن و جزئی از ویندوزن تو همه سیستم ها وجود داره مخصوصا وقتی به اینترنت می ری اینا فعال ترند
سلام
به فرمایشهای اساتید اضافه کنم که بهترین راه ویروس کشی>>>ویروس کشی از طریق بوت هست
شما از لینک زیر آنتی ویروس را دان کن>>>محتویات را در داخل دیسک رایت کن و سپس از طریق بوت بالا بیار و کل سیستم را ویروس کشی کن>>>این لینکی که برات گذاشتم برای چند روز پیشه و آپدیته و فقط از طریق بوت میتونی با این فایلی که دان میکنی سیستمت را ویروس کشی کنی
**** SysRescue CD 2012.09.03 Update 7441 - دیسک نجات *****
اگر مشکلت حل نشد دیسک ویندوز را عوض کن>>>یعنی یک ویندوز دست کاری نشده از یک شرکت معتبر که آپدیت باشه تهیه کن و نصب کن
اگر باز هم مشکلت حل نشد بگو تا بچه ها بیشتر راهنماییت کنن
موفق باشید
سلام
کل سیستم رو فرمت کردم،هارد،رم و cpu,...با فشار هوا تمیز کردم حتی خمیر سلیکون cpuرو هم اضافه کردم .
4بار ویندوز عوض کردم بازم فایده نداشت.
سیستم هنگ نمیکنه،تو بالا اومدن ویندوز مشکلی نداره،نمیدونم چرا اینهمه ویندوز کنده.
فقط میگم ناگهانی کند شد.دوستان نظر شما چیه؟چکار کنم؟
وقتی ویندوز عوض کردم با اینکه هیچ برنامه ای نصب و اجرا نکرده بودم cpu بین 50 تا 60 نوسان میزد
نه چون حجمش یه خورده بالا بود و منم GPRS دارم مشکل سرعت دانلود دارم نتونستم برای همین گفتم کل سیسیتمو فرمت کنم که اگه ویروس باشه از بین بره
بازم ممنونم
مگه با فرمت کلی ویروسها پاک نمیشن؟
دوست من شما ببین پره های فن سی پی یو شما خوب کار میکنه؟باید وقتی ضربه ای کوچیک به پرهاش میزنی خوب کار کنه و در اخر هم کمی برگرده عقب.در ضمن اگه این کار بلد هستین میتونین با تینر پره های منتهی به سی پی یو رو هم تیز کنین وگرنه به هیچ وجه دستکاری نکنین خودتون.احتما بسیار زیاد مشکلتون از سی پی یو هست.
سلام
دوست عزیز آیا شما از یک نسخه ویندوز استفاده میکنید؟
از ورژنهای دیگه استفاده کردید؟
اگه کلا دیسک رو فرمت کنید نباید ویروسی باقی مونده باشه
شما اگه فقط یک ویندوز رو چندبار نصب کردید یکبار از یه ویندوز دیگه استفاده و نتیجه رو اعلام کنید
شما یک کار حتما بکن
اگر میتونی یک رم دیگه بنداز کنار رم دیگرت و سپس هاردت را با نرم افزار HDD.Low.Level.Format.Tool فرمت کامل کن
در ضمن در مورد ویروس بگم که همیشه با فرمت کردن هارد ویروس از بین نمیره>>>ویروسها حتی تا بخشهایی از سخت افزار پیش میرن و تخریب میکنن(برای مثال در سی پی یو یا سکتور های هارد مشکل ایجاد میکنن)>>>پس بهتره حتما از طریق بوت با آنتی ویروس جدید ویروس کشی کنی
شما با برنامه ایی که بهت گفتم اول هاردتو فرمت کن و سپس ویروس کشی و در آخر تعویض ویندوز
مشکل اصلی کند شدن سیستمتان همین فرایند ssvchost.exe هست که طبق تعریف مایکروسافت "فرایند میزبان عمومی" هست که در واقع نام سرویسهایی است که از لینکدونی لینکهای پویا اجرا میشه.
قبلا مایکروسافت برای انجام فعالیتهای داخلی ویندوز از فایلهای .dll بجای فایلهای .exe استفاده میکرد.از دیدگاه برنامه نویسی این امر حس بیشتری برای استفاده مجدد ایجاد میکنه.اما مشکل اینه که نمیتوان بطور مستقیم فایلهای DLL رو از داخل ویندوز اجرا کرد و مدت لود شدن این فرایند بیشتر از فایلهای EXE هست.بنابراین فرآیند svchost.exe متولد شد.
وجود تعداد زیادی از svchost.exes در task manager نشان دهنده هشدار در مورد وجود تعداد زیادی از خدمات مورد نیاز ویندوز باشد.اگر تعداد زیادی سرویس مستقل زیر یکی از سرویسهای svchost.exes قرار گرفته باشد شکست در یکی از این سرویسها ممکن است باعث متوقف شدن ویندوز شود.این سرویسها در یک گروه منطقی سازماندهی میشوند سپس یک svchost.exes برای هر گروه در نظر گرفته میشود.برای نمونه یکی از svchost.exes سه تا از سرویسهای فایروال رو اجرا میکند.svchost.exes دیگری تمام سرویسهایی که به user interface مرتبط میشود رو اجرا میکند و ...
اما در این حالت چکار باید بکنیم؟
ما باید خدمات غیر ضروری در حال اجرا را از طریق غیرفعال کردن یا متوقف کردن خدماتی که کاملا مورد نیاز نیستند متوقف و task manager را تمیز کنیم.علاوه بر این، اگر شما متوجه استفاده بسیار سنگین از پردازنده بر روی یک نمونه تک svchost.exe شدید شما می توانید سرویسهای در حال اجرا در زیر آن نمونه svchost.exe رو راه اندازی مجدد کنید.
اما چگونه؟
الف)با استفاده از command prompt در ویندوز xp و 7 و ویستا:
http://mdki.net46.net/images/a348ede8ac37.png
ابتدا در پنجره run فرمان cmd روتایپ و اینتر کنید.سپس فرمان زیر رو اجرا کنید:
تمام سرویسها نمایان میشوند و با فرمان زیر میتونید هر یک از سرویسها که مورد نیاز شما نیستند رو متوقف یا غیر فعال کنید:کد:tasklist /SVC
که در اینجا به جای عبارت trkwks میتوانید سرویس مورد نظر رو تایپ کنید.کد:sc config trkwks start= disabled
ب)با استفاده از task manager در ویندوزهای 7 و ویستا:
ابتدا تیک Show processes from all users رو بزنید وسپس طبق تصویر زیر سرویسهای غیر ضروری را غیرفعال کنید:
http://mdki.net46.net/images/81263854facf.png
http://mdki.net46.net/images/61f571dbd2fb.png
ج) استفاده از Process Explorer در Vista or XP :
ابتدا برنامه Process Explorer رو از لینک زیر دانلود و اجرا کنید و سپس طبق تصویر زیر سرویسهای غیر ضروری را غیرفعال کنید:
لینک دانلود مستقیم
http://mdki.net46.net/images/f5795e7b93f4.png
د) غیر فعال کردن سرویسها با استفاده از administrative tools در کنترل پنل:
شما همچنین میتوانید با تایپ عبارت services.msc در start menu یا run طبق عکسهای زیر سرویسهای غیر ضروری را غیرفعال کنید:
http://mdki.net46.net/images/7cdfc1e11e36.png
http://mdki.net46.net/images/565f1cd832c9.png
توجه : تمامی این مطالب و عکسها توسط بنده تهیه شده و کپی برداری از آنها بدون ذکر نام مجاز نیست
سلام وخسته نباشیدمن ویندوز7دارم وقتی میخوام صفحه فایرفاکسوبازکنم برم توسایت خودبه خودچندصفحه دیگه هم بازمیشه یکدفه هنگ میکنه وایمیسته بعداز10ثانیه راه میفته یک مشکل دیگه هم دارم که آنتی ویروس منNOD32هستش وآیکونش هم قرمزرنگ شده وبرای آپدیت شدنش یوزرنیم وپسوردمیخواد بایدببرم مغازه های کافی نت(چون خودم زیادواردنیستم کافی نت هم که میبرم اونهاهم واسه آدم کلاس میزارن آدمواسیرمیکنن دوس ندارم ببرم)لطفآاگه میتونیدبهم کمک کنیداین مشکلاتوباکمک شمابرطرف کنم آنتی ویروسم آنلاین اگه میشه ی راهی نشون بدیدکه نیازی به بردن کامپیوتربه بیرون ازخونه نباشه خودش آپدیت بشه فقط راهنماییم کنیدازچه قسمت واردشم پاک کنم نصب کنم باتشکر
دوست عزیز در مورد فایر فاکس باید بگم که این مسله به دو دلیل اتفاق می افتد:
1- شما ورژن جدید رو بر روی ورژنهای قدیمی تر نصب کرده اید یا اینکه از ورژنهای پایین تر به ورژن فعلی آپدیت کردید و یا از نسخه بتا استفاده میکنید.
2- بخاطر یک نوع تروجان که البته بعید میدونم
بنابراین شما فایرفاکس رو حذف و سپس جدیدترین ورژن آن را از لینک زیر دانلود و نصب کنید:
https://ftp.mozilla.org/pub/mozilla....p%2015.0.1.exe
برای آنتی ویروس هم وارد سایت زیر بشید و 10 ثانیه صبر کنید و گزینه رد کردن تبلیغا در گوشه سمت راست بالای صفحه بزنید و لایسنس یک ماه برای آنتی ویروستان بگیرید :
زیپ اولین و برترین سایت کوتاه کننده لینک رایگان با قابلیت کسب درآمد در ایران
سلام وخسته نباشیداگه یکم بیشترتوضیح میدادی خوب میشدمنکه اصلآمنظوره شمانفهمیدم اولی روکه گفتیدفایرفاکس حق باشماس من روهم دیگه نصب کردم نرم افزارجدیدشم گرفتم ولی بقیشونفهمیدم چجوری نصبش کنم فایرفاکس قبلیوازکجاپاکش کنم nod32روکه اصلآنفهمیدم اینی که شماگفتیددانلودکنم آفلاین؟یافقط یوزوپسورده؟منظورم این بودآنتی ویروس آفلاین میخوام نیازی به این کارهانباشه چون کاره من نیست دنبال یوزوپسوردباشم هرماه لطفآیکم بیشترتوضیح بدیدوراه بهتری نشون بدید باتشکر
دوست عزیز خیلی ساده هست شما ورژن قبلی رو از کنترل پنل و از گزینه uninstsll programs در ویندوز 7 و از گزینه add or remove programs در xp پاک کنید.نسخه جدید رو از لینکی که براتون گذاشتم دانلود کنید.(فقط روی لینک کلیک کنید)
در مورد nod 32 هم یوزر و پسورد رو از سایتی که براتون گذاشتم بگیرید(یک ایمیل داخل این سایت قرار میدید و یوزر و پسورد رو به همان ایمیل براتون میفرستند) و وارد آنتی ویروس کرده و بعدش بصورت آنلاین آپدیت کنید.
موفق باشید
سلام
بعد از تغییر حجم درایو C ویندوز ایکس پی توسط EASEUS Partition Master Professional Edition" نوشته پروگرام و داکیومنت و ویندوز و هر فایلی که در اینها هست به رنگ آبی دراومده برای برگردوندن نوشته ها به رنگ مشکی باید چیکار کنم؟
سلام
ویندوز 8 نصب کردم اخرین کرکش میخواستم
ممنون
سلام.مشکل کامپیوتر اینه که کرش میکنه و صفحه ابی میاره وبعدش ریستارت میشه.پاور ومادربرد رو عوضش کردم ولی باز مشکل حل نشد.هارد رو هم چک کردم مشکلی نداشت.باهرنرم افزاری که فکرشو بکنید هم سیستم رو چک کردم ولی مشکلی ندیدم.خلاصه نرم افزار bluescreenview کدخطایی نشون داد ولی منکه چیزی نفهمیدم;
Bug Check String=SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED
Bug Check Code=0x1000007e
Parameter 1=0xc0000006
Parameter 2=0x8e5c9534
Parameter 3=0x94dff398
Parameter 4=0x94dfef70
دوستان لطف کنید بگید مشکل از کجاس چیکار باید بکنم که از دست این کرش خلاص شم؟؟؟؟؟ مرسی
سلام
دوست عزیز صحفه ابی معمولا مربوط به مشکل رم میشه
شما نوشتید مادربرد و پاور رو تعویض کردید
آیا رم نیز تعویض شده یا نه
آگه رم تعویض نشده رم رو نیز چک کنید سایر قطعات مثل مودم و غیره رو از سوکتها خارج و سیستم رو تست کنید
در نهایت فقط می مونه هاردتون مشکل داشته باشه اونم حتما کابل پاور و دیتا رو تعویض کنید(درضمن ویندوز عوض شده یا نه ؟) نتیجه رو اطلاع بدید
موفق باشید
سلام
می خواستم بدونم راهی هست که بشه فکسی که ارسال میشه مسقیم بیاد توی کامپیوتر به صورت یه فایل ذخیره بشه؟
چون من جایی که هستم فکس زیاد میاد میخوام دیگه از دستگاه فکس استفاده نکنم مستقیم بره تو کامپیوتر ذخیره بشه
این کار شدنیه؟
نیاز به چه تجهیزاتی هست؟
با سلام :
بله دوست عزيز ، شدنيه . نياز به مودم دايال آپ هست .
با سلام ببخشید من تو ویندوز8 یک مشکلی دارم اون هم اینه که بطور مثال من درون کامپیوتر مثلا500تااهنگ تصویری دارم با هر بار خاموش کردن کامپیوتر دونه دونه فایل ها رو میشناسه
من رسیور hd2000 دارم ولی فایلهای ضبط شده از کانالهای کارتی روی کامبیوتر بخش نمیشوند لطفا راهنمایی کنید
من تو ویندوز8 یک مشکلی دارم اون هم اینه که بطور مثال من درون کامپیوتر مثلا500تااهنگ تصویری و یا هر فایل دیگری دارم با هر بارروشن و خاموش کردن کامپیوتر دونه دونه فایل ها رو میشناسه
دوست عزيز مشخصات سخت افزاري سيستم خودتون رو اعلام كنيد.
حداقل سخت افزار مناسب جهت بهره برداري از ويندوز 8
- یک گیگابایت رم برای نصب نسخه ۳۲ بیتی و ۲ گیگابایت برای نصب نسخه ۶۴ بیتی.
- ۱۶ گیگابایت فضای هارد دیسک برای نسخه ۳۲ بیتی و ۲۰ گیگابایت برای ۶۴ بیتی.
- کارت گرافیکی که از DirectX9 با درایور WDDM 1.0 یا بالاتر پشتیبانی کند.
سلام مشخصات منram ddr2 3gb cpu pentium r dual-core e5700@3.00ghzگرافیک هم 1024gb 9500درnvidiaوهاردم 320gb با تشکر از راهنماییتان
سلام
من اخرین کرک وین 8 رو از سایت soft98.ir دانلود و نصب کردم ولی ویندوزم اکتیو نشد
میشه راهنمایی بفرمایید
با تشکر
با سلام لطفن کمک کنین
من رو سیستم خودم ویندوز 8 نصب کردم تمام اپدیتاشم انجام دادم فعال سازیشم کردم ویروس کش با قابلیت اپدیت (شید) نصب کردم اما بعد از مدتی ویندوز کند کار می کنه مثال وقتی تو اینترنت ایکسپلور هستم گیر می کنه و وقتی کلوز می زنم اون بالا مینویسه اینترنت ایکسپلور جواب نمدهد وسیستم هنگ می کنه البته این تو هر نرم افزاری که یکم باهش کار می کنم اتفاق میفته یا وقتی رستارت میزنم صفحه ریستارت میاد و مینویسه درحال ریست ولی یک ساعت هم وایسی خیلی موقه ها ریستارت نمیشه ویندوز هشت 64 بیتم نصب کردم باز اینجوری میشه واقن کلافه شدم از ویندوز 8 تو کامپیو تر دیگه هم که نصب کردم همینتور میشه لطفن راهنمایی کنین عیب کار از کجاست
با تشکر
سلام کدمستر رسیور آیکلاس فول اچ دی لطفا