سلام دوست عزیز کدم خوبه اون رو نصب کنم نود 32 که هی کد لایسنس میخواد و آدم رو کلافه میکنه حالا کدومرو نصب کنم با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوست عزیز کدم خوبه اون رو نصب کنم نود 32 که هی کد لایسنس میخواد و آدم رو کلافه میکنه حالا کدومرو نصب کنم با تشکر
سلام اقا سجاد عزیز
اقا شما نود32 رو نصب کنید سپس از طریق این نرم افزار که نود32 رو کرک تقریبا دائمی میکنه خیالتون از تعویض مکرر یوزر پسورد راحت کنید
**** Smart Security 5.2.9.1 Final x86/x64 - بسته امنیتی ***** - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
کرک جدید برای آپدیت آنتی ویروس ***** بدون نیاز به یوزر و پسورد و اکتیو کردن آن
موفق باشید
شرمنده که سوالم رو اینجا مطرح میکنم میخواستم بدونم میتونم نام کاربری ام روعوض کنم
من حق اشتراک رو پرداخت کردم پس کی فعال میشم؟؟؟؟:621221_LaieA_011: :670519_computer4:
سلام دوستان اگه میشه این تاپیک رو قفل کنین ### نکاتی که همه مشترکان سیسیکم سایت باید بدانند ### - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
واینکه اگه میشه تو امضای من زیر اون عکس این متن رو قرار بدین تا با کلیک روی اون به صفحه بالا منتقل بشوند.
### نکاتی که همه مشترکان سیسیکم سایت باید بدانند ###
سلام دوستان اول اینکه ممنون بابت انجام شدن درخواست بالا.ولی یه درخواست دیگه دیدم که تاپیکی که قفل کردین یه کاری که فقط خودم حداقل بتونم ویرایشش کنم.
مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
خیلی ممنونم./
سلام شما محدودیت آپلود دارید من چطور میتونم فایلها رو حجم بالای 11 مگابایت دارن رو آپلود کنم تو بخش dvb کارت لطفا رسیدگی کنید
سلام لطفا نرم افزار پیدا کردن سایت چک کنید دانلود میشه ولی عمل نمیکنه
با سلام خدمت دوستان بنده تو قسمت خصوصی مدیران میتونم وارد بشم ولی نمیتونم هیچ پستی بدم.لطفا رسیدگی کنین.
باسلام
آقا داریوش این رو باید با جناب کیانفر درمیان بگذارید در لینک زیر
مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
سلام به همه بزرگوارن-دوستان من از اينترنت ايرانسيل استفاده ميكنم وميدانيم كه سرعت پاييني داره ودانلود فايلهاي چند مگا دردسرزيادي داره شايد يكي از راههااستفاده ازدانلود مينجر باشه كه به علت محدوديت فايده نداره مثلا ميخواستم انتي نود32=5=رادانلود كنم كه حدود 50 مگا بود وبهمين دليل منصرف شدم واينكه ايا ميتونم با كامپيوتري ديگه از كاربريم استفاده كنم مثلا جاي كه سرعت بالاد اشته برا دانلود--وسوم اينكه يكي ازدوستانم ميگفت وقتي از مرورگر يااينترنت خارج بشي وقبلش گذينه خروج كاربري نزده باشي كسي ميتونه در جاي ديگر وارد سايت شده واز نام كاربري وارد بشه ايا اين امكان اره-ميدونم قوانين سايت به نفع خودمونه پس احترام به اون جز وظايفمونه ممنون
با سلام دوست عزیز
دانلود با اینترنت ایرانسل و با سرعت کم واقعا خسته کننده و سخت هست
دوست شما میتونید با یوزر خودتون از یک کامپیوتر دیگه وارد سایت بشید فقط یادتون باشه هرگز بطور هم زمان نباید با دو کامپیوتر و یک یوزر وارد بشید
یا اینکه یوزر خودتون رو دست اشخاص دیگه قرار بدید که در این صورت فورا توسط گشت سایت شناسایی و یوزر شما توقیف خواهد شد
اگه همیشه همه ما به قوانین احترام بزاریم هیچ وقت دچار مشکل نخواهیم شد
موفق باشید
سلام دوستان
دوستان چرا من باید حدود 20 الی 30 مرتبه یوزر و پسورد خودم رو وارد کنم تا بتونم به سایت لاگین بشم مشکل چیه؟ البته این رو هم بگم که ویندوز رو هم تازه نصب کردم.
اگه میشه این مشکل رو حل کنید؟
چرا با وجود برداشتن تیک در یافت ایمیل از قسمت تنظیمات خصوصی باز هم ایمیل من پر از ایمیلهای سایت شما میشه
لطفا رسیدگی کنید
سلام
این پیغام موقع دانلود ضمیمه برای من میاد
کاربر گرامی:اين سايت داراي محدوديت دانلود ميباشد براي گروه ویژه دانلود 10فايل از تالارهای تخصصی در 12 ساعت میباشد.کاربران گرامی توجه داشته باشید از دانلودر خود ویندوز استفاده نمایید نرم افزار دانلود منیجر باعث میگردد با دانلود یک یا دو فایل سریعا با پیام محدودیت مواجه شوید .(دانلود منیجر را از سیستم حذف و یا غیر فعال نمایید) برای دانلود بعدی تاریخ04-09-12ساعت 23:05مراجعه فرمائید. (12 ساعت اینده) باتشکر از شما
<مدیریت کل سایت>
سلام و خسته نباشيد
جناب نادر چندين بار اين موضوع رو براي كاربران ياداور شده ايم كه از دانلود منيجر استفاده نكنيد و ازدانلود خود ويندوز استفاده نماييد
همچونين از دانلود هاي بي رويه جلوگيري نماييد شما دانلود منيجر اگر داريد حذف نماييد و اگر نداريد اعلام نماييد تا ادمين محترم بررسي نمايند
با اجازه دوستان
این مشکل میتونه از سه مورد ایجاد بشه
1.استفاده از نرم افزار مدیریت دانلود
2.استفاده از حق دانلود مجاز در 24 ساعت
3.یا کاربر در گروه تک دانلودی قرار داده بشه که فکر نمیکنم شامل شما بشه
لطفا بررسی کنید
من همش 1 ضمیمه دانلود کردم بعد این اومد دانلود منیجر ندارم
باسلام
دوست عزیز به دقت چک کنید ببینید Internet_Download_Manager رو سیستمون نصب نیست اگر نصب بود در تنظیمات اپشن این تیک ها رو طبق مرورگری که استفاده میکنید برداریداین مشکل بیشتر به دلیل استفاده از این نرم افزار بوده
فایل پیوست 58942
یا سلام دسترسی من به مطالب اموزشی بخش سیسیکم غیر فعال است برای رفع ان مشکل نمیتونم با مدیریت سایت تماس برقرار کنم.
درود
کاربرVIP1 بودم ولی بعد مدتی که وارد سایت شدم به کاربر معمولی تغییر کردم لطفا پیگیری بفرمایید
سلام. من تازه عضو شدم یه مشکلی دارم. وقتی میخوام برم توی صفحه خودم (روی اسمم کلیک می کنم) پیغام میده که نام کاربریم توسط مدیریت تایید نشده. چی کار باید بکنم؟ مثلاً میخوام آخرین پست هام رو ببینم.
چرا جدیدا : دانلود ها محدود شده تا دو تا فایل چند مگی دانلود میکنی نمیشه دیگه دانلود کرد دددددد؟
اولا اینکه شما عضو vip سایت نیستین و دوما اینکه شما احتمالا با idm میزنین که نباید این کار رو بکنین.
سلام اقا مهران
شما این مشکل رو با پیام خصوصی از لینک زیر به مدیریت سایت اطلاع دهید
<<<< برای ارسال پیام خصوصی به مدیریت کل سایت کلیک نمایید>>>>
موفق باشید
با سلام
با وارد شدن به هر بخش يا صحفه يك صحفه تبليغ اضافه مي شود يعني اگر من 15 صحفه يا وارد 15 قسمت بشوم 15 صحفه تبليغ برايم باز مي كند كه همه يكي هستند لطفا راهنمايي كنيد
فایل پیوست 63822
فایل پیوست 63823
سلام
مرورگر شما ایراد داره باید این صفحه یکبار برای شما در 24 ساعت باز شود
واین از تبلیغات سایت است.
سلام
چرا ارسالات سایت به چند روز قبل برگشته؟تشکرها.ارسالات-مطالب.. همه برا دو یا سه روز پیشه..
ممنون
یکدفعه بگو یک هفته پیش بر گشته
برادر اطلاع رسانی شده به دیروز صبح ساعت 7 برگشته و چاره ای نبود