-
http://persiankhodro.com/khodronameh..._news_1289.jpg
نمایشگاه خودرو فرانکفورت(23)
الکتریکی فولکس در راه فرانکفورت
پرشین خودرو: فولکسواگن موفقترین خودروساز اروپا این بار با دو خودرو تمام الکتریکی جدید و بسیار کارآمد راهی نمایشگاه بین المللی فرانکفورت 2013 میشود، e-Up و e-Golf بدون تولید گازهای آلاینده، چهار درب با چهرهای جذاب، دو خودرویی هستند که فولکس واگن آنها را با خود به نمایشگاه میبرد.
به گزارش «پرشین خودرو»، این دو خودرو با ویژگی و تجهیزات استاندارد نظیر سیستم تهویه مطبوع، سیستم ناوبری، چراغهای مخصوص روز در مدل e-Golf، سیستم گرمایشی و...با مصرف تنها 11.7 کیلووات برق در هر صد کیلومتر برای e-Up و 12.7 کیلووات برق در هر صد کیلومتر برای e-Golf، بهترین خودروهای الکتریکی با تجهیزات بالا در پشت نام تجاری معتبری هستند که تا به امروز ساخته شده است.
این دو خودرو با بهرهمندی از فن آوریهای نوآورانه و به روز، موتور الکتریکی بینظیر و گیربکس و باطریهای لیتیوم یون الکترونیکی، در کارخانه مادر فولکسواگن واقع در آلمان طراحی و توسعه داده شدهاند. خودروهایی که به خوبی پاسخگوی استفاده روزمره کاربران خود هستند.
e-Up!
قدرت تولیدی موتور الکتریکی e-Up برابر با 82 اسببخار (60 کیلووات) قدرت و 210 نیوتنمتر گشتاور است که تمامی قدرت و گشتاور تولید شده به سمت چرخهای جلویی هدایت میشود و موجب رقم خوردن شتاب صفر تا صد 12.4 ثانیهای و حداکثر سرعت 130 کیلومتر بر ساعت برای این خودرو میشود. گفتنی است که با یک بار شارژ باطری میتوان مسافت 160 کیلومتر را طی کرد.
e-Golf>
این مدل را میتوان به عنوان یکی از بهترین خودروهای الکتریکی نمایشگاه فرانکفورت 2013 عنوان کرد. 115 اسببخار (85 کیلووات) قدرت و حداکثر 270 نیوتنمتر گشتاور که تمامی آنها روانه چرخهای جلو شده و شتاب صفر تا صد 10.4 ثانیه و حداکثر سرعت 140 کیلومتر بر ساعت را برای این خودرو به وجود میآورند. e-Golf با استفاده باطریهای بزرگتر و وسیعتر نسبت به مدل e-Up میتواند 190 کیلومتر را تنها با یک بار شارژ کردن باطریها طی کند.
برای شارژ باطریها نیاز نیست ساعتها منتظر ماند، زیرا سرعت شارژ باطریهای این دو خودرو با استفاده از ایستگاههای شارژ مستقیم مخصوص فولکس واگن در عرض نیم ساعت 80 درصد شارژ شده و کمتر از یک ساعت کاملا شارژ میشوند.
-
http://persiankhodro.com/news_images...news_25373.jpg
رضا ویسه:
توانایی تولید خودرو با کیفیت هیوندایی را داریم!
پرشین خودرو: رضا ویسه یکی از نامهـــــــای شناختهشده در عرصه صنعت است و تولیدکنندگان ایرانی از دوران مدیریت او در سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران به عنوان دوران درخشان صنعت ایران نام میبرند.
به گزارش «پرشین خودرو»، همچنین او در پارس جنوبی هم توانست عملکرد قابل قبولی را به یادگار گذارد. او در دوران مدیریت خود توانست صنعت خودروسازی را هم متحول کند و اقدامهای خوبی در این حوزه انجام دهد.
بهار در گفت و گویی با رضا ویسه درباره صنعت خودرو گفت و گو کرده است:
قبل از رای اعتماد به کابینه اسم حضرتعالی هم به عنوان یکی از گزینههای مطرحشده برای وزارت صنعت و معدن مطرح بود، میخواستم سوالاتم را با این موضوع شروع کنم که آیا این موضوع صحت داشت و اگر داشت چه شد که از فهرست پیشنهادی کابینه خارج شدید؟
خب این گمانهزنیها بیشتر از طرف دوستان رسانهای بود که البته قابل احترام هستند و از طرف دولت پیشنهاد مستقیمی به من نشد. گرچه من اسم دولت روحانی را دولت نجات مینامم و من و کسانی که در دولتهای گذشته در مجموعه کابینه بودیم بسیار خوشحال هستیم که فردی در راس قوهمجریه قرار گرفته که آگاه به مسائل و امور است، بنابراین مطمئن هستیم ایشان بالطبع افراد خود را از افراد معتبر و قابل اعتمادی برمیگزیند که در عمل هم همینگونه شد.
من اطمینان دارم اشتباهات در کابینه جدید بسیار کم خواهد شد و با توجه به کارکشتگی افراد انتخاب شده، امید بسیار زیاد بالا رفته و برای امثال ما که 30سال در عرصههای مختلف برای کشور کار کردهایم فکر کنم کافی باشد و البته هرجا که لازم باشد ورییسجمهوری و کابینه دستور بدهند آماده خدمت هستیم و در هر جایی آماده کمک کردن هستیم و در حال حاضر کمک به دولت برای تمام کسانی که دلسوز کشور هستند لازم است تا کشور به شرایط مطلوب برسد.
متاسفانه در طول هشت سال گذشته متخصصانی مثل شما به اشتباه از عرصه تصمیمگیری در حوزه خود کنار گذاشته شدند و در تمام این سالها با خون جگر خوردن شاهد اقدامهای اشتباه دولتهای نهم و دهم بودند مایلم در این زمینه مقداری صحبت کنید و تا جایی که امکانپذیر است به کجرویها اشاره کنید.
اگر بخواهیم به ریشه این کجرویها اشاره کنیم باید به این مورد توجه کنیم که اقتصاد ما وابسته به فروش نفت و به نوعی گرفتار اقتصاد تکمحصولی است و البته این فقط مربوط به دولت گذشته نبود بلکه در دولتهای قبلتر به نوعی درگیر آن بودیم ولی متاسفانه در دولت گذشته با بیتوجهی به تولید در کشور توقعی ایجاد شد که ما پول نفت را به داخل کشور بیاوریم و آن را تبدیل به کالاهای اساسی کنیم و دیگر هزینههای اجتماعی و اقتصادی که این باعث شد همگان دولت را مسئول تامین نیازهای اولیه بدانند در صورتی که در قانون اساسی دولت مسئول تامین فضای کسب و کار شناخته شده است به گونهای که فضایی را ایجاد کند تا مردم بتوانند با خلاقیت و نوآوری به رقابت بپردازند و البته در مواقعی که افراد نمیتوانند یا کشش ایجاد یک بازار سنگین را ندارند ورود کند مانند صادرات که دولت با تعیین مشوقهای خاص صادرکننده را به صادرات تشویق کند ولی در دولت گذشته آنچه اتفاق افتاد این بود که تولید تبدیل شد به تولیدکننده پول برای تامین نیازهای اساسی مردم و این به اقتصاد لطمه وارد کرد.
در دولت گذشته شاهد دگرگونیهای وسیعی در حوزه صنعت در کشور بودیم به نظر شما آیا این مسائل هم بر ویرانی صنعت کشور تاثیرگذار بود؟
طبق صحبتهایی که قبلا کردم خب در کشورهایی که اقتصادشان وابسته به نفت است اگر قوهمجریه اشتباه کند یا بد عمل کند بهطور حتم شاهد ایجاد بحران خواهیم بود حتی اگر در نظر بگیریم عمدی هم در کار نباشد، برای مثال دولت گذشته گفت میخواهد جوانگرایی انجام دهد و این کار را هم عملی کرد و در نتیجه در راس صنعت ما جوانانی قرار گرفتند که تجربه کافی ندارند. در همه جای دنیا رسم بر این است که جوانان در کنار باتجربههای یک صنعت سالها کار میکنند و پس از کسب تجربه به مدیریت منصوب میشوند در حالی که در دولت سابق شاهد حذف با تجربهها بودیم.
رییس دولت سابق در ابتدا با انتقاد از صنعت خودرو اعلام کرد باید به سمت تولید برند ملی برویم بعد از گذشت هشت سال شما اوضاع را چگونه میبینید؟
بله در ابتدای روی کار آمدن احمدینژاد ایشان به من اعلام کرد خودروسازهای ما بیشتر مونتاژکار هستند و باید به سمت تولید ملی برویم ولی در عمل باید از ایشان پرسید در طول این هشت سال شاهد تولید حتی یک پیچ بودیم؟ هرچه بوده مال دوره قبل بوده است. اما چرا نتواستند؟ به دلیل اینکه در زمینه سیاستگذاری و سازماندهی و مدیریت نیرو اشتباههای بسیاری مرتکب شدند و در بسیاری از موارد حتی عقبگرد هم داشتیم.
به نظر شما در دولت جدید میتوان اشتباهات گذشته را اصلاح کرد؟
خب به نظر من باید چند مورد را مد نظر قرار داد؛ اول اینکه در شرایط حاضر ما در تحریم هستیم و این خود مساله پیچیدهای است که باید با تدبیر از آن عبور کنیم و از طرف دیگر سطح توقعهای مردم به طرز شگفتی از دولت جدید بالاست. من معتقدم در کوتاهمدت ما قابلیت اصلاح امور را نداریم و دولت باید با اطلاعرسانی به مردم به آنها بگوید برای اصلاح امور اقتصادی و تولیدی نیاز به زمان داریم و البته در ظاهر چنین قصدی دارد.
شما به سطح توقعات مردم اشاره کردید البته بسیاری از دولتمردان هم به آن دامن میزنند به نظر شما تا چه حدی این توقعات واقعی است؟
خب ما مدام میگوییم ما بهترین هستیم ولی وقتی به واقعیت نگاه میکنیم میبینیم کشور در حال حاضر دچار رکود تورمی شدید است و تولید به طرز شگفتی کاهش پیدا کرده تا جایی که بسیاری از کارخانهها یا تعطیل شدهاند یا به صورت نیمه فعال در حال کار هستند، پس این موضوع که ما بهترین هستیم کجاست؟ چه زمانی میخواهد جامه عمل بپوشد؟ ما اگر صدها پتانسیل داشته باشیم ولی به عمل در نیایند به چه دردی میخورد؟ خب این حرفها در مردم ایجاد توقع میکند مردم ما هم رفاه نیاز دارند هم آرامش هم... بنابراین باید به آنها توضیح داد. شاید بهزودی نتوانیم اوضاع کشور را به گذشته برگردانیم ولی من خوشبین هستم با تدبیر دولت جدید حتما در بلندمدت اوضاع اصلاح خواهد شد. البته باید در نظر گرفته شود دولت جدید نباید مانند هشت سال گذشته فقط حرف بزند و باید به مردم هم توضیح دهد که رکود تورمی چیست. ما در حال حاضر هم رشد منفی اقتصادی را داریم هم شاهد تورم هستیم بنابراین باید مردم قبول کنند این بحران مانند یک حادثه است که مردم هم شاید در این بحران یک جراحاتی بردارند. اگر به مردم گفته شود آینده بهتر میشود باید صبر کنند تا دولت نجات کارها را سر و سامان دهد. البته من مطمئن هستم مردم هم اعتماد میکنند.
در این شرایط وظیفه کارشناسان و کسانی که قبلا کارنامه درخشانی در عملکرد خود دارند، چیست؟
همانطور که توضیح دادم امثال ما باید در هرجایی که لازم است به دولت کمک کنند و با تشریح وضعیت به مردم به آنها امید بدهند و البته دولت هم با بهکارگماردن خبرهها در پستهای کلیدی از تکرار اشتباه جلوگیری کند و مطمئن باشید کسانی که دلسوز کشور هستند هم آمادگی هرگونه خدمت را بدون هیچ چشمداشتی دارند. البته باید به این نکته هم اشاره کرد که کسانی که در این شرایط مسئولیت برعهده گرفتهاند کار بسیار دشواری دارند و حتما برای آنها باید دعا کرد تا بتوانند در مسئولیت برعهده گرفته به خوبی عمل کنند و همینگونه هم خواهد شد. البته تا به اینجا آنگونه که مشخص است در ردههای بالای مدیریتی اشخاص با لیاقتی مشغول به کار شدهاند و حتما در ردههای پایینتر هم افراد لایقی مشغول به کار میشوند تا زودتر چرخهای اقتصادی کشور به گردش در بیاید.
در حال حاضر بزرگترین مشکلات صنایع کشور را در چه میدانید؟
به دلیل نوسانات ارزی، بسیاری از واحدهای صنعتی دچار کمبود نقدینگی شدهاند. همانطور که میدانید در گذشته واحدهای صنعتی مواد اولیه خود را با بازگشایی ضمانتنامه بانکی به ارزش 10درصد آن باز میکردند و بعد با تقسیط آن تا یک سال فرصت داشتند آن را تسویه کنند و این باعث میشد پس از تولید و ارائه محصول به بازار این ضمانتنامه را تسویه کنند ولی به دلیل مشکلات بهوجودآمده در حال حاضر اول اینکه ضمانتنامه تا 135درصد افزایش یافته و ضمن اینکه به دلیل تحریم این ضمانتنامهها قابل ارائه نیست به همین دلیل کمبود نقدینگی باعث شده کارخانهها بعضا با یک سوم ظرفیت خود تولید کنند که به نظر من این اقدام به نوعی سنگاندازی در تولید داخل است به نفع واردات. راهحل این اقدام بسیار ساده است و دولت باید در اولین فرصت صدور ضمانتنامه را به حالت قبلی برگرداند تا واحدهای صنعتی بتوانند نقدینگی خود را تامین کنند. ولی در حال حاضر به دلیل عدم مشخص بودن گشایش اعتبار، تولیدکننده باید مواد خود را با نرخ آزاد ارز وارد کشور کند و پس از آن تا ماهها منتظر وارد شدن آن به کشور باشد و بعد از طی مراحل گمرکی آن را به کار گیرد. شما مقایسه کنید این دو را با هم، در گذشته تولیدکننده تا وارد شدن محصول به بازار فرصت داشت تا نقدینگی را حفظ کند ولی در حال حاضر باید نزدیک به یک سال نقدینگیاش بلوکه شود و تازه بعد از آن میتواند اگر مشکلات اجازه دهد آرامآرام نقدینگی را بازپس گیرد.
تحریمها تا چه حدی در ایجاد مشکل برای تولیدکنندگان ما موثر بودهاند؟
قطعا یکی از مشکلات حال حاضر صنایع ما که به واردات مواد اولیه از خارج نیاز دارند تحریم است. واضح است که بسیاری از صنایع کشور نیاز به ارتباط با شرکتها و کشورهای تولیدکننده مواد اولیه دارند و دولت در این زمینه باید دیپلماسی خود را با این کشورها گسترش دهد. اشتباه دولت گذشته این بود که برای حل این مشکل خود به خریدار تبدیل شد و به نوعی تولیدکنندهها مجبور به خرید از دولت شدند که این هم باعث مشکلات بسیاری شد. دولت به هیچوجه نباید خریدار باشد و تنها باید با دیپلماسی راه را برای عبور از تحریمها برای تولیدکنندهها باز کند.
شما سالها در صنعت خودروسازی کشور مشغول به کار بوده و شاهد فراز و فرودهای این صنعت بودید، به نظر شما ما توانایی تولید برند ملی را داریم یا باید مانند کشورهایی مانند ترکیه به سمت مونتاژکاری پیش برویم؟
من شخصا به تولید برند ملی اعتقاد دارم البته به صورت رقابتی و بین تولیدکنندگان داخلی و دلیل آن را هم این میدانم که ما تنها کشوری هستیم که یکی از شعارهای اساسی ما شعار نه شرقی نه غربی بود. در حال حاضر دنیا این شعار را برنمیتابد، اقتصاد دنیا به نوعی اقتصاد وابسته شده است مثلا همین کشور ترکیه که شما مثال آوردید بعد از سالها در حال تولید یک برند داخلی بود که هم کیفیت پایینی داشت و هم بسیار مورد انتقاد بود ولی بعد از اینکه در جریان تولید جهانی قرار گرفت و وابسته شد پای خودروهای خارجی به این کشور باز شد و البته کارخانههای مطرح تقریبا خودروهای از رده خارج شده را در این کشور تولید میکردند که در منحنی افت تولید بودند، بنابراین این روند هم مغایر با شعار ماست و هم شاید مردم این را قبول نکنند. بسیاری از کشورها وابسته به زنجیره سیاسی و امنیتی دنیا هستند و به همین دلیل شاهد حضور برندهای خارجی در آنها هستیم ولی آیا ما هم میتوانیم بر این روند گردن نهیم. ترکیه همچنین شعاری نداشته و بهراحتی توانست در این زنجیره قرار گیرد. با این اوصاف من متعقد هستم که باید به سمت تولید برند ملی برویم و من این توانایی را در خودروسازهای کشور میبینم و اگر به این سمت نمیروند واقعا باید از آنها سوال کرد. در دوران احمدینژاد متاسفانه ایران مانند کشورهای عربی تبدیل شد به بازار مصرف خودروهای غربی مانند پورشه، تویوتا و... در صورتی که اگر کارهای قبلی انجام میشد میتوانستیم با تولید برند ملی شاهد رقابت آن با خودروهای کرهای باشیم. شما اگر سرمایهای که در این کشور صرف گردآوری ماشینآلات خودروسازی شده و همینطور مدت زمانی که صرف آموزش متخصصان شده را در طول سالها در نظر بگیرید واقعا تاسف میخورید که سرمایه ملی که همان نفت باشد صرف خرید خودروهای خارجی بشود.
یعنی شما میگویید خودروسازهای داخلی میتوانند خودروهایی همطراز فولکس یا بنز و بیامو تولید کنند؟
من همانطور که گفتم این توانایی را در خودروسازهای داخلی میبینم حالا اگر اغراق نکنیم شاید در حد خودروهای آلمانی نباشد ولی مطمئنم میتوانیم خودروهایی در حد هیوندای تولید کنیم و به مراتب خودروسازی ایران از خودروسازی چین جلوتر است. قطعا با تولید این خودروها حتی میتوانیم بازار منطقه را هم پوشش دهیم. من باور دارم که همین الان میشود این کار را با تعویض تفکر حاکم بر این عرصه انجام داد.
دولت چه حمایتهایی میتواند برای تولید برند ملی انجام دهد؟
اول اینکه باید سعی کنیم این صنعت رو به خصوصیسازی پیش برود، برای مثال ما میگوییم خودروسازی خصوصی شده ولی هنوز دولت مدیران آن را تعیین میکند، حتی در مدیران میانی هم دولت دخالت میکند بنابراین در مرحله اول باید دولت از دخالت مستقیم در این عرصه دست بردارد و مدیریت این بخش را به سهامداران آن بسپرد و حتما سهامداران هم میتوانند بهخوبی از پس مدیریت این حوزه بربیایند و در صورت مشکل، دولت از آنها بازخواست کند.
ضمن اینکه دولت به خودروسازها تکلیف کند تا بهدنبال تولید برند ملی باشند و هیچگونه قرارداد جدیدی برای مونتاژ خودروهای خارجی بسته نشود. در ضمن دولت میتواند با ایجاد دیپلماسی شرایطی فراهم کند که خودروسازها بتوانند در بازارهای جهانی حضور داشته باشند. البته برای این مورد خودروسازها هم باید خودروهایی با استانداردهای جهانی تولید کنند که بتواند با برندهای رقیب برابری کند و این برای مردم هم بهتر میشود چون شاهد حضور خودروهایی با برند ملی و کیفیت جهانی در خیابانهای شهر خواهند بود.
و سخن آخر؛ آیا به آینده خوشبین هستید؟
قطعا، البته من بارها در همین مصاحبه تاکید کردم که مردم همانطور که رای دادند باید با دولت همراهی لازم را داشته باشند و انتظار معجزه از آن نداشته باشند.
دولت هم با انتخاب افراد دلسوز به نظر میرسد در فکر اصلاح امور است و میتوان امیدوار بود در آینده نهچندان دور شاهد دگرگونیهایی در کشور باشیم. باید قبول کنیم بهراحتی نمیشود نواقص این هشت سال را دگرگون کرد و مردم هم باید آگاه باشند کسانی که در این انتخابات کنار رفتند منتظر هستند تا ناکارآمدی دولت را ثابت کنند و هرگونه کاستی را به دوش دولت جدید بیندازند و از کاه کوه بسازنند.
امیدوارم دولت ارتباطش را با مردم نزدیک نگه دارد و حتی در جایی که نمیتواند مشکلی را حل کند آن را صادقانه به مردم بگوید.
-
http://persiankhodro.com/khodronameh..._news_1290.jpg
بازگشت پر قدرت آئودی S3 Sportback
پرشین خودرو: به نظر میرسد300 اسببخار (221 کیلووات) قدرت و 380 نیوتنمتر گشتاور برای رقم زدن شتاب صفر تا صد معادل 5 ثانیه شاید کافی باشد، موتوری که بر روی بهترین خودرو در کلاس خود یعنی آئودی S3 Sportback نصب شده است. موتور 2.0 لیتری TFSI که تنها 6.9 لیتر در هر صد کیلومتر مصرف سوخت دارد.
به گزارش «پرشین خودرو»، موتور چهار سیلندر آئودی S3 Sportback با اعمال تغییرات و بازرسی و طراحی دوباره آن، حجم دقیقی برابر با 1984 سیسی دارد که میتواند در 5500 دور بر دقیقه 300 اسببخار قدرت و در 1800 الی 5500 دور بر دقیقه 380 نیوتنمتر گشتاور تولید کند و با صدایی اسپرت و بلند و کارایی بالا، در لحظه به خواستههای راننده عمل میکند. شتاب صفر تا صد 5 ثانیهای خودرو و حداکثر سرعت 250 کیلومتر محدود شده الکترونیکی را باید مدیون دو گیربکس شش سرعته اتوماتیک S TRONIC و شش سرعته دستی بود که هر دو به ترتیب با مصرف 7.0 و 6.9 لیتر سوخت موتور در هر صد کیلومتر کار خود را انجام میدهند که حدود 1.5 لیتر نسبت به مدل های قبلی S3 Sportback کاهش مصرف سوخت داشتهاند.
آئودی برای انتقال قدرت موتور به چرخها در این خودرو از سیستم تمام چرخ محرک Quattro استفاده کرده است که باعث ایجاد یک حس اطمینان در راننده برای استفاده از تمامی قدرت تولیدی در شرایط گوناگون جاده بخصوص در هوای برفی یا بارانی شده است. فاصله دو محور نسبت به مدل قبلی 52 میلیمتر افزایش و وزن موتور TFSI 2.0 نیز بیش از پنج کیلوگرم کاهش داشته است. رینگ 18 اینچی پنج پره دوبل با ابعاد لاستیک 225/40 که به خوبی وزن 1445 کیلوگرمی خودرو را که حدود 70 کیلوگرم نسبت به مدل قبلی کاهش وزن داشته است، تحمل میکنند. ترمزهای بزرگ دیسکی ABS با قطر 340 میلیمتر که در چرخهای عقب به سیستم ترمز پارک الکترومکانیکی مجهز شده است و با کمک سیستم کنترل پایداری الکترونیکی (ESC)، خودرو را برای تجربه یک لذت واقعی آماده میکنند.
http://persiankhodro.com/khodronameh..._b12907012.jpg
http://persiankhodro.com/khodronameh..._b12907013.jpg
http://persiankhodro.com/khodronameh..._b12907014.jpg
http://persiankhodro.com/khodronameh..._b12907015.jpg
http://persiankhodro.com/khodronameh..._b12907016.jpg
http://persiankhodro.com/khodronameh..._b12907017.jpg
http://persiankhodro.com/khodronameh..._b12907018.jpg
-
http://persiankhodro.com/news_images...news_25345.jpg
بالاخره کدام شرکت غرفه برتر شد؟
گاف بزرگ برگزارکنندگان نمایشگاه خودرو مشهد+سند
پرشین خودرو: نمایشگاه بین المللی خودرو و صنایع وابسته مشهد در حالی به بزرگترین نمایشگاه خودرو ایران در سالهای اخیر تبدیل شده، که به نظر می رسد هنوز بسیاری از استانداردها و چارچوب های منطقه ای و بین المللی برپایی نمایشگاه در آن مشاهده نمی شود.
به گزارش خبرنگار «پرشین خودرو»، این نمایشگاه که از تاریخ پنجم لغایت هشتم شهریورماه در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی شهر مشهد برپا شده بود با یک گاف بزرگ و یا یک پدیده کم نظیر مواجه بود که به نظر می رسد در تاریخ برگزاری نمایشگاهها مسبوق به سابقه نیست.
بنا بر این گزارش، مسوولان برگزاری این نمایشگاه در روز پایانی برپایی نمایشگاه در یک اقدام عجیب، به طور همزمان چندین غرفه را به عنوان غرفه برتر معرفی کرده اند که این موضوع نوعی سردرگمی را در بین این شرکت ها به وجود آورده و انتشار اخبار مرتبط با این موضوع به طور حتم نوعی دوگانگی را در ذهن بازدیدکنندگان و مخاطبان به وجود خواهد آورد.
خبرنگار «پرشین خودرو»، با پیگیری و پرسش از چند کارشناس برپایی نمایشگاه مرسوم بودن و یا نبودن این رویه را جویا شد و اکثریت قریب به اتفاق آنان اتخاذ چنین رویکردی را در برپایی نمایشگاه کاملا نادرست اعلام می کردند. به اعتقاد آنان معمولا در تمام نمایشگاهها تنها یک غرفه را با در نظر گرفتن مجموعه شرایط به عنوان غرفه برتر معرفی کرده و به سایر شرکت های حاضر در نمایشگاه نیز با اهدای لوح تقدیر و یا تندیس ویژه نمایشگاهها تجلیل به عمل می آورند.
اکنون به نظر می رسد مسوولان برگزاری نمایشگاه خودرو مشهد عکس موضوع عمل کرده اند و یا برای راضی نگه داشتن تمام شرکت کنندگان و جلب توجه آنان برای حضور در دوره های بعدی طی سالهای آینده، دست به چنین ابتکاری زده اند. تا جایی که برخی از شرکت کنندگان که به عنوان غرفه برتر شناخته شده اند این امر را مذموم قلمداد و نسبت به این رویکرد اعتراض دارند.
چه بسا به نظر می رسد برخی از شرکت ها با هدف دستیابی به عنوان برترین غرفه نمایشگاه از ماهها قبل برنامه ریزی های گسترده ای را در دستور کار خود قرار می دهند و با صرف هزینه های سنگین طراحی غرفه، پاسخگویی به بازدیدکنندگان، نوآوری در محصول، تبلیغات محیطی و یا ارائه هدایای تبلیغاتی در نمایشگاه حاضر می شوند، اما در نهایت با معرفی همزمان چند غرفه به عنوان غرفه برتر تمام تلاش های قبلی آنها بی ثمر خواهد ماند.
این در حالی است که در تمام لوح تقدیرها عبارت «غرفه برتر در زمینه تخصصی» و یا «تکریم مشتریان» قید شده است. حال آنکه مسوولان برگزاری این نمایشگاه می توانستند با در نظر گرفتن مجموعه شرایط یک غرفه را به عنوان غرفه برتر معرفی کرده و با ایجاد یک فضای رقابتی و کاملا هدفمند زمینه رقابت گسترده غرفه داران در دوره های آینده برپایی این نمایشگاه را فراهم کنند. به طور حتم با این رویکرد بر جذابیت های این نمایشگاه در سالهای آینده افزوده می شد.
با در نظر گرفتن تمام این شرایط، اتخاذ چنین تصمیماتی از سوی مسوولان برپایی بزرگترین نمایشگاه خودرو کشور را نه تنها با هیچ دلیلی نمی توان توجیه کرد، این موضوع در ذهن بسیاری از ناظران تداعی می شود که جنبه های اقتصادی برپایی نمایشگاه بر کیفیت آن ارجحیت داشته است. حال باید دید برگزارکنندگان این نمایشگاه چگونه این عمل را توجیه و یا از دیگر شرکت کنندگان دلجویی خواهند کرد.
در تصاویر زیر لوح های تقدیر اعطا شده به برخی از شرکت ها قابل مشاهده است.
http://persiankhodro.com/news_images...2534510156.jpg
http://persiankhodro.com/news_images...2534510157.jpg
http://persiankhodro.com/news_images...2534510158.jpg
http://persiankhodro.com/news_images...2534510159.jpg
http://persiankhodro.com/news_images...2534510160.jpg
http://persiankhodro.com/news_images...2534510161.jpg
-
http://persiankhodro.com/news_images...news_25385.jpg
قانونی که در ایران فراموش شده است
درباره حقوق مصرفکنندگان خودرو چه می دانید؟
پرشین خودرو: قانون حمایت از حقوق مصرفکنندگان خودرو در برگیرنده مواردی است که اجرای برخی از آنها از سوی عرضهکنندگان خودرو به فراموشی سپرده شده است.
به گزارش «پرشین خودرو»، آییننامه اجرایی قانون حمایت از حقوق مصرفکنندگان خودرو در سال 90 به تصویب هیات دولت رسید.
در این قانون شاخصها و استانداردهای فعالیت خودروسازان و واردکنندگان خودرو در حوزه ارائه خدمات پس از فروش مدنظر قرار گرفته است. با این حال نگاهی به این قانون نشان میدهد که برخی از موارد ذکر شده در آن هنوز از سوی عرضهکنندگان خودرو اجرایی نشده است.
در یکی از بندهای آییننامه اجرایی این قانون ذکر شده است که "چنانچه رفع عیوب خودروی تحت ضمانت (در دوره گارانتی) که ناشی از خسارت حادثه یا تصادف نباشد، بیش از دو روز کاری طول بکشد نمایندگی خدمات پس از فروش خودرو موظف به تامین خودروی مشابه جایگزین است و در صورت نبود این امکان، باید خسارت خواب خودرو به مالک آن پرداخت شود."
همچنین در ماده 9 آییننامه اجرایی قانون حمایت از حقوق مصرفکنندگان خودرو ذکر شده که "مدت زمان خواب خودرو برای پرداخت خسارت، پس از دو روز کاری برای همه روزهای توقف خودرو در نمایندگی اعم از تعطیل و غیر تعطیل تا روز تحویل محاسبه خواهد شد."
در بخش دیگری نیز تاکید شده که "در صورت مراجعه مصرفکننده برای رفع عیوب تکراری، زمان خواب خودرو از بدو تاریخ پذیرش (اولیه) خودرو باید محاسبه شود."
به گزارش ایسنا، در ماده 12 این قانون نیز ذکر شده که "عرضهکننده خودرو موظف است در صورتی که مدت زمان خواب خودرو در تعمیرگاه بیش از یک ماه طول بکشد این مدت را به زمان دوره گارانتی آن اضافه کند."
همچنین در دوره ضمانت "هزینههای بارگیری و حمل خودروهای در راه مانده و غیر قابل تعمیر به استثنای موارد تصادفی بر عهده شرکت خودروساز یا واردکننده خودرو است."
با وجود تاکیدات و تصریح صورت گرفته در قانون حمایت از حقوق مصرفکنندگان خودرو، بسیاری از بخشهای این قانون از سوی عرضهکنندگان خودرو اجرا نمیشود. به عنوان مثال اشاره صریح به ارائه خودروی جایگزین در صورت خواب خودرو در تعمیرگاه در دوره گارانتی در حالی است که هماکنون هیچ یک از عرضهکنندگان خودروهای داخلی و وارداتی به این قانون عمل نمیکنند.
در زمینه پرداخت خسارت خواب خودرو در تعمیرگاهها در دوره گارانتی نیز بسیاری از مالکان در موعد مقرر موفق به پذیرش خودرو در نمایندگی نشده و از آن سو نیز بسیاری از خودروسازان از پرداخت کامل خسارت خواب خودرو خودداری میکنند.
-
http://persiankhodro.com/khodronameh..._news_1291.jpg
نمایشگاه خودرو فرانکفورت(24)
آئودیA3 با سقفی از جنس آسمان
پرشین خودرو: طراحی جذاب، وزن کمتر و عملکرد بالاتر خصوصیاتی هستند که خودروی جدید آئودی یعنی A3 Cabrioley را یاری میکنند. خودروی کروکی چهار سرنیشنی که نهایت لذت از طبیعت و رانندگی را به خوبی به سرنشینان خود منتقل میکند.
به گزارش «پرشین خودرو»، آئودی مورد بررسی ما به غیر از ارتفاع 1.41 متری خود که حدود 15 میلیمتر کاهش داشته است، با افزایش سایز رو به رو شده است به گونهای که طول این خودر نسبت به مدل قبلی از 4.24 متر به 4.42 متر، فاصله دو محور با یک دیگر از 2.58 متر به 2.60 متر و عرض آن از 1.77 متر به 1.79 متر رسیده است و ظرفیت صندوق بار با وجود صندلیهای ردیف عقبی، 60 لیتر فضا سازی شده است. وزن A3 با حدود 50 کیلوگرم کاهش، 1365 کیلوگرم اعلام شده است که تمامی وزن این خودرو بر روی چهار رینگ 16 تا 19 اینچی سوار است.
جلوی خودرو توسط جلو پنجره مشبک ذوزنقهای برعکس، چراغهای جلویی صاف، دو مجرای ورودی هوای بزرگ و کشیده افقی در طرفین سپر، چراغهای جلویی LED، چراغهای مخصوص روز و قاب شیشه جلویی آلومینیومی، تزیین شده است. سقف متحرک این خودرو از جنس پارچه نرم بوده و توسط پایههای بسیار سبک فولاد منیزیم هدایت میشود، زمان باز و بسته شدن این سقف با حداکثر سرعت 50 کیلومتر بر ساعت نیز برابر با 18 ثانیه است.
فضای داخلی خودرو با تغییرات اساسی روبرو شده است، پنل ابزار کوچکتر شده است و کنسول میانی با کمی زاویه برای استفاده بهتر راننده از امکانات کنسول، طراحی شده است، خروجیهای هوای داخلی با الهام از شکل ظاهری موتورهای جت، طراحی و ساخته شده است. همانطور که هر آئودی از صفاتی نظیر کیفیت کار بالا، سهولت در کنترل خودرو و راحتی بر خوردار است، این خودرو نیز از این صفات بیبهره نمانده است، چهار صندلی برای حمل چهار بزرگسال، فرمان و صندلیها با طرحهای جدید از جنس پارچه و چرم و سیستم ترمز الکترو مکانیکی پارک که کمک شایانی به راننده در استفاده کامل از امکانات خودرو میکنند. باید به این نکته اشاره کرد که در کنار این تجهیزات، امکانات و تجهیزاتی نظیر کروز کنترل، دوربین کمک پارک، سیستم صوتی Bang & Olufsen، سیستم ناوبری MMI، صفحه LCD هفت اینچ لمسی کنسول با قابلیت اتصال به اینترنت، سیستم کنترل پایداری خودرو ESC، دیفرانسیل بدون لغزش، رینگهای 16 تا 19 اینچی و .... نیز ایفای نقش میکنند.
برای به حرکت درآوردن این خودرو کروکی پنج پیشرانه در نظر گرفته شده است که سه عدد از آنها به تازگی توسعه داده شده است، سه موتور توسعه داده شده شامل دو موتور 1.4 لیتری و 1.8 لیتری TFSI هر کدام به ترتیب با قدرت 140 اسببخار و 180 اسببخار هستند و دیگر پیشرانه توسعه داده شده نیز یک موتور 2.0 لیتری TDI با قدرت 150 اسببخار است. دو موتور دیگر نیز یکی موتور 1.6 لیتری TDI با قدرت 110 اسببخار و دیگری یک موتور 2.0 لیتری TFSI با توان خروجی 300 اسببخار قدرت و 380 نیوتنمتر گشتاور است. به طور متوسط هر سه موتور توسعه داده شده از یک مقدار نسبتا مشابه مصرف سوخت برخوردار هستند، برای مثال موتوری که بیشترین شباهت را به دوتای دیگر دارد موتور 1.4 لیتری TFSI است که میتواند با مصرف سوخت ترکیبی 5.0 لیتر در هر صد کیلومتر شتابی برابر با 9.1 ثانیه را برای خودرو به همراه تولید 114 گرم گازهای CO2 در هر کیلومتر، رقم بزند. موتور 1.8 لیتری TFSI با یک گیربکس هفت سرعته اتوماتیک S TRONIC و دو موتور 1.4 لیتری TFSI و 2.0 لیتری TDI با یک گیربکس شش سرعته دستی روانه بازار میشود، یکی دیگر از ویژگیهای مفید این خودرو نیز استفاده از سیستم چهار چرخ محرک Quattro است. تمامی موتورهای استفاده شده در این خودرو از تکنولوژی و سیستم تزریق مستقیم سوخت مجهز به توربوشارژر، بهرهمند هستند.
این خودرو به طور رسمی هشتم سپتامبر معرفی شد.
http://persiankhodro.com/khodronameh..._b12917019.jpg
http://persiankhodro.com/khodronameh..._b12917020.jpg
http://persiankhodro.com/khodronameh..._b12917021.jpg
http://persiankhodro.com/khodronameh..._b12917022.jpg
http://persiankhodro.com/khodronameh..._b12917023.jpg
http://persiankhodro.com/khodronameh..._b12917024.jpg
http://persiankhodro.com/khodronameh..._b12917025.jpg
http://persiankhodro.com/khodronameh..._b12917026.jpg
http://persiankhodro.com/khodronameh..._b12917027.jpg
-
http://persiankhodro.com/khodronameh..._news_1292.jpg
قیمت گذاری خودرو 1 لیتری فولکس
فولکس واگن XL1 شش رقمی شد
پرشین خودرو: طبق آخرین گزارشهای منتشرشده، فولکسواگن XL1 قیمتی برابر با 111 هزار یورو (146040 دلار) خواهد داشت.
به گزارش «پرشین خودرو»، انتظار میرود که اولین سفارشات در بهار 2014 به دست صاحبان خود برسد. این خودرو دوستدار محیط زیست، یک مدل پلاگ-این هیبریدی است که به یک موتور 48 اسب بخاری دو سیلندر TDI در کنار یک موتور الکتریکی 27 اسب بخاری مجهز است و همچنین یک بسته باتری لیتیوم-یونی 5.5 کیلوواتی هم دارد. چنین تنظمیاتی به معنای این است که صفر تا صد خودرو بین 12.5 تا 13 ثانیه طول میکشد. نهایت سرعت خودرو هم به حالت الکترونیکی به عدد 100 مایل در ساعت (162 کیلومتر در ساعت) محدود شده است. اگرچه خودرو سرعت زیادی ندارد ولی مصرف آن واقعا به صرفه است. مصرف متوسط خودرو 0.9 لیتر در هر 100 کیلومتر اعلام شده و تولید دیاکسید کربن آن نیز تنها 21 گرم در هر کیلومتر است. هنگام استفاده از شکل الکتریکی، خودرو قادر خواهد بود که مسافتی 50 کیلومتری را بپیماید.
فولکسواگن معتقد است که با وجود قیمت بالا، این مدل موفقیت بالایی خواهد داشت و درصد بسیار زیادی از موفقیت را هم مدیون کلکسیونرهایی میداند که به دنبال تصاحب چنین خودرویی هستند. فولکسواگن تولید تنها 250 دستگاه از این محصول را در برنامه دارد.
-
http://persiankhodro.com/khodronameh..._news_1293.jpg
نمایشگاه خودرو ژنو
شکار کبرِرا در شب
پرشین خودرو: این روزها تصاویری از سوی عکاسان جاسوسی در فضای اینترنت منتشر شده است که نشان میدهد جانشین لامبورگینی گایاردو در حال انجام تستهای خود است تا این سوپر اسپرت دو نفره ایتالیایی به صورت کامل در نمایشگاه ژنو 2014 رسما پرده برداری شود.
به گزارش «پرشین خودرو»، این خودرو که انتظار میرود با کد LP724 شناخته شود، دارای طول گفته شده 4500 میلیمتری، عرض 1900 میلیمتر، ارتفاع 1165 میلیمتر و فاصله بین دو محور 2600 میلیمتری است که به نسبت مدل گایاردو افزایش داشته است. طراحی بیرونی در نیمرخ شباهت زیادی به آونتادور و در عقب خودرو شباهت نزدیکی به مدل Sesto Element لامبورگینی دارد، استفاده از فیبرکربن و آلومینیوم در ساختار خودرو نیز باعث کاهش وزن چشمگیر آن شده است.
پیشرانه این خودرو انتظار میرود از یک موتور به روز شده 5.2 لیتری V10 بنزینی لامبورگینی گایاردو تشکیل شده باشد، موتوری با 600 اسببخار قدرت و 540 نیوتنمتر گشتاور که با توجه به قوانین سخت گیرانه EU6 طراحی و اجرا شده است. قدرت تولیدی نیز توسط یک گیربکس شش سرعته انتقال دستی توسط پدالهای استفاده شده در پشت فرمان، منتقل میشود. یک گیربکس هفت دنده عملکرد مشابه نیز وجود دارد که میتوان برای این خودرو سفارش داد.
در حال حاظر شایعات نشان میدهند که نام این خودرو مطابق سنت لامبورگینی برگرفته از یک گاو اسپانیایی با نام Cabrera است، در حالی که لامبورگینی آن را نه رد و نه تایید میکند. باید تا نمایشگاه ژنو 2014 منتظر این شرکت ایتالیایی ماند و دید که آیا خودروی جدیدش شایستگی جانشینی گایاردو را دارد یا نه.
http://persiankhodro.com/khodronameh..._b12937028.jpg
http://persiankhodro.com/khodronameh..._b12937029.jpg
http://persiankhodro.com/khodronameh..._b12937030.jpg
http://persiankhodro.com/khodronameh..._b12937031.jpg
-
http://persiankhodro.com/khodronameh..._news_1294.jpg
نمایشگاه خودرو فرانکفورت (25)
کوپههای اشرافی بنتلی
پرشین خودرو: بنتلى هفته آینده در نمایشگاه فرانكفورت از دو خودرو كوپه و كانورتیبل مدل GT با پسوند S رونمایى خواهد کرد.
به گزارش «پرشین خودرو»، همه ما بنتلى را برندى لوكس با محصولات اشرافى و گران¬قیمت مى¬شناسیم كه اكثر مشتریان آن، خود در صندلیهاى عقب آن مىنشینند و هدایت خودرو را به راننده خود میسپارند. همچنین بنتلى براى ثروتمندانى كه به دنبال هیجان هستند و مىخواهند با خودرویشان رانندگى اسپرت را تجربه كنند، مدل¬هاى كوپهاى طراحى كرده كه نام همه آن¬ها با GT شروع مى¬شود و هرساله جىتى¬هاى جدیدى از این شركت روانه بازار مى¬شود. بنتلى هفته آینده در نمایشگاه فرانكفورت از آخرین جى تى¬هاى خود با نام كامل GT V8 S براى مدل كوپه و GTC V8 S براى كانورتیبل به نمایش خواهد گذاشت.
بدنه این مدل¬ها طورى طراحى شدهاند كه به قدرت تولیدى پیشرانه كمك زیادى مى¬كند، همچنین بدنه این خودروها به لطف كوتاهتر شدن فنربندى، 10 میلى¬متر نسبت به مدل قبلى به زمین نزدیكتر شدهاند. حال وقتى به خودرویى با این ارتفاع كم، رینگ 20 اینچى آلیاژ انداخته شود، حاصل كار به صورت یك شاهكار هنرى بوجود مىآید.
جلوپنجره مشبك جلا یافته شده جلو در كنار ورودیهای هوای تازه طراحى شده، زیبایى این مدلها را دو چندان كردهاند. در كاپوت این خودروها پیشرانه 4 لیترى هشت سیلندر توئین توربو قرار داده شده كه با 521 اسب بخار قدرت تولیدى مىتواند صفرتاصد 4.3 ثانیهاى براى مدل كوپه و 4.5 ثانیهاى براى مدل كانورتیبل به ارمغان بیاورد. همچنین سقف سرعت مدل كوپه و كانورتیبل به ترتیب برابر 308 و 307 كیلومتر در ساعت است.
بنتلى برای این دو خودرو از همان گیربكس هشت سرعته اتوماتیك مدلهاى قبلى استفاده کرده كه با كمى اصلاح قادرند تعویض دندهها را با سرعت بیشترى انجام دهند. بنتلى همچنین سیستم ثبات و پایدارى را در این خودروها اصلاح كرده كه راننده با این مدلها، راحتتر بتواند حركات نمایشى انجام دهد.
بنتلى اعلام كرده كه فروش این خودروها از سال آینده آغاز مى¬شود ولى هنوز قیمتى براى آنها تعیین نكرده است.
http://persiankhodro.com/khodronameh..._b12947032.jpg
http://persiankhodro.com/khodronameh..._b12947033.jpg
http://persiankhodro.com/khodronameh..._b12947034.jpg
http://persiankhodro.com/khodronameh..._b12947035.jpg
http://persiankhodro.com/khodronameh..._b12947036.jpg
http://persiankhodro.com/khodronameh..._b12947037.jpg
http://persiankhodro.com/khodronameh..._b12947038.jpg
http://persiankhodro.com/khodronameh..._b12947039.jpg
http://persiankhodro.com/khodronameh..._b12947040.jpg
-
http://persiankhodro.com/news_images...news_25416.jpg
آغاز تغییرات مدیریتی در ایران خودرو
یکه زارع بر صندلی نجم الدین تکیه زد
پرشین خودرو: هاشم یکه زارع به عنوان مدیر عامل جدید ایران خودرو انتخاب شد.
به گزارش «پرشین خودرو»، هیات مدیره شركت ایران خودرو پس از برگزاری جلسه روز سه شنبه خود، هاشم یكه زارع را به عنوان مدیر عامل جدید گروه صنعتی ایران خودرو انتخاب كرد.
اعضای هیات مدیره شركت ایران خودرو در نشست امروز خود، یكه زارع را به عنوان جانشین جواد نجم الدین معرفی كرد.
هاشم یكه زارع، فعالیت خود در پست های مدیریتی در حوزه سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، از سال ۶۱ با عضویت در هیات مدیره و مدیر عامل شركت صنایع ماشین های چوب آغاز كرد.
عضویت در هیات مدیره و مدیر عاملی شركت طراحی مهندسی تكنوتار به مدت پنج سال، عضویت در هیات مدیره و مدیر عاملی شركت سایپا دیزل به مدت ۱۲ سال، عضویت در هیات مدیره و مدیر عاملی شركت پارس خودرو به مدت پنج سال، مشاور عالی در گروه خودروسازی سایپا و مشاور ارشد شركت گسترش سرمایه گذاری ایران خودرو، از جمله سوابق مدیریت هاشم یكه زارع در حوزه صنایع خودروسازی است.
همچنین عضویت در هیات مدیره شركت های محور خودرو، شهاب خودرو، موتورسازان، سایپا دیزل، مگاموتور، سازه گستر، پارس الكتریك و ایران خودرو از سوابق هاشم یكه زارع است.
ظاهراً مراسم تودیع و معارفه نجم الدین و یکه زارع صبح امروز بدون حضور خبرنگاران برگزار شده است.