با سلام
حضور کاربران محترم اشتراکی vip
با در خواست جناب پناهی و اکثریت کاربران تعداد دانلودها از
12 فایل در 12 ساعت
به
10 فایل در 6 ساعت
افزایش یافت
موفق باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
حضور کاربران محترم اشتراکی vip
با در خواست جناب پناهی و اکثریت کاربران تعداد دانلودها از
12 فایل در 12 ساعت
به
10 فایل در 6 ساعت
افزایش یافت
موفق باشید
باعرض سلام وخسته نباشیدخدمت مدیریت سایت.منم بانظرآقای پناهی موافقم
با سلام
به نظر من اگر یک راه حلی برای کسانی مثل من هم وجود داشت که بتونن از مطالب سایت بیشتر استفاده کنند خیلی بهتر بود یعنی محدودیت دانلود برای این افراد برداشته میشد من فقط از مطالب این سایت استفاده میکنم و نه اطلاعاتم در حدی است که بخوام به بچههای دیگر کمک کنم نه به خودم این اجازه رو میدم که مطلبی که من براش هیچ زحمتی نکشیدم در سایت دیگری قرار بدم
اگر کسی قصد دانلود فایلی را داشته باشد و بخواد در سایت دیگری قرار دهد حتی اگر امکان دانلود 1 در 24 ساعت باشد این کار انجام میدهد من خودم به شخصه حاضرم مبلغ بیشتری برای این کار پرداخت کنم ولی حداقل در 6 ساعت امکان دانلود 20 فایل داشته باشم
مرسی
سلام منم نظر شما تئيد ميكنم خيلي خيلي تشكر ميكنم ازتمام دست اندر كاران اين سايت و كسي كه امروز اين سايت و در خيابان نارمك بهم معرفي كرد
[QUOTE=مجید12;33990]سلام منم نظر شما تئيد ميكنم خيلي خيلي تشكر ميكنم ازتمام دست اندر كاران اين سايت و كسي كه امروز اين سايت و در خيابان نارمك بهم معرفي كرد[/QUOTE
دوست عزیز سلام
اول از اینکه به سایت خودتان خوش امدید
در ثانی این مطلب قدیمی میباشد و به قول معروف ته دیگش رو هم خوردند !
این مطلب با اکثریت آراء تصویب و اجرایی شده است
ولی از اینکه نظر خود را اعلام نمودید متشکریم
موفق باشید
سلام موافق هستم
موافقم
سلام جناب اقای پناهی ولی به نظر من تعداد دانلود سایتی به این خوبی خیلی کمه اگر دانلود بیشتر کنید ممنون میشم از شما امروز من میخواستم دانلود داشته باشم ولی نتونستم تا شب دانلود کنم